- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
5 e kadar izinli olanlar varBu meyhaneler kaçta kapanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 e kadar izinli olanlar varBu meyhaneler kaçta kapanıyor
Gazino noluyo peki sırf meraktan sordum kuzum![]()
Şuan resmen şok oldum yuhhh artıkBelgesi olmayan ,izni olmayan kadın çalışması yasak.
orayı da biliyorum.. yeraltı geçitleri yapmışlar ne işler dönüyo şaşarsınız valla.. üniyi orda okudum ben.. bigün kızlarla restoran görünümlü bi yere girdik daha doğrusu gircektik.. öğlen vakti bütün hanzolar doluşmuş sigara dumanından göz gözü görmüyo içerde sarhoş herifler.. kapıyı açmamızla kapamamız bir oldu.. biri seslendi arkamızdan nereye yavrum gelsenize diye.. çok korkmuştuk.. İzmir e laf ederler bi de.. hiç değilse nerde ne halt olduğu belli
Niye,çalışan herkesten olduğu gibi o kadınlardan da vergi vs kesiyor.Şuan resmen şok oldum yuhhh artık
Ben kesinlikle yasal bişey oldugunu düşünmüyordum. Devletede yazıklar olsun orda calıstıranlarada. İnsan ticareti bu ve yasall yazıklar olsunBelgesi olmayan ,izni olmayan kadın çalışması yasak.
Gazinoda da canlı müzik var ek olarak diğerlerinde pek canlı müzik yok
Şuan akıllarda tek bir soru bu kız bunları nereden biliyor![]()
![]()
![]()
Eve geliyor belli.Yarın işi yok mu eşinin?Hiçbirşey yazmadı
Niye,çalışan herkesten olduğu gibi o kadınlardan da vergi vs kesiyor.
Çalıştıran sigorta yapmalı gibi ....
O da bir meslek,hayatını başka şekilde kazanamayan maalesef 15 yaşında bu pisliğe düşen okumamış kadınlar var.Ben kesinlikle yasal bişey oldugunu düşünmüyordum. Devletede yazıklar olsun orda calıstıranlarada. İnsan ticareti bu ve yasall yazıklar olsun
O işlerde tayinle mi oluyormuş
O zaman kerhane devlete ait olandı ?
Çünkü bir kere Aydın kerhanesinden edirneye geçmek isteyen bir kadının haberi çıkmıştı![]()
Allah bolca sabır versin canım.. yanlış bi şey yapıyo olsa bu kadar aleni yapmazdı.. veya tam bir mal.. teknolojiden hhiiiiççç anlamıyo..Hiçbirşey yazmadı
Tamda oraya geliyodum nerden bu bilgiler allasen![]()
![]()
Niye,çalışan herkesten olduğu gibi o kadınlardan da vergi vs kesiyor.
Çalıştıran sigorta yapmalı gibi ....
Gelsede Ankara nın ayazında kı.ı donsa dışardaEve geliyor belli.Yarın işi yok mu eşinin?
Sağlam ifadesini al bidaha çıkamasın dışarıGelsede Ankara nın ayazında kı.ı donsa dışarda
Öğlenden sonra gidecekti işe
Allah belalar... ........ ne diyeyim. Bu piliğe zorla düşenleri anlayabilirim ama para için bunu yapanı anlayamam. Bizimde parasız kaldıgımız zamanlarda oldu biz neden yapmıyoruz gidenede yapanada yaptıranada....O da bir meslek,hayatını başka şekilde kazanamayan maalesef 15 yaşında bu pisliğe düşen okumamış kadınlar var.
Ya da fazla para daha tatlı gelen kadınlar.
Azcık burnu sürtsün sanırım eve geliyordur.Arkadaşlarının yanında da sanki hesap veriyor gibi olmamak için genelde aramazlar veya msj atmazlar erkeklik anlayışları budur.Günahı boynuna olsun.Bişey yapmamıştır belki ama en azından bir cevap verilir.Sabahın 4 ü olmuş.Gelsede Ankara nın ayazında kı.ı donsa dışarda
Öğlenden sonra gidecekti işe