Meyhanedeymiş...

orayı da biliyorum.. yeraltı geçitleri yapmışlar ne işler dönüyo şaşarsınız valla.. üniyi orda okudum ben.. bigün kızlarla restoran görünümlü bi yere girdik daha doğrusu gircektik.. öğlen vakti bütün hanzolar doluşmuş sigara dumanından göz gözü görmüyo içerde sarhoş herifler.. kapıyı açmamızla kapamamız bir oldu.. biri seslendi arkamızdan nereye yavrum gelsenize diye.. çok korkmuştuk.. İzmir e laf ederler bi de.. hiç değilse nerde ne halt olduğu belli

Ayynen cnm berbat bi memleket nerden gelin geldim sanki diyorum bazen :kusmuk:

Beni sinir eden bide kabul etmezler mevlana şehri bura derler

Ben kesinlikle yasal bişey oldugunu düşünmüyordum. Devletede yazıklar olsun orda calıstıranlarada. İnsan ticareti bu ve yasall yazıklar olsun
O da bir meslek,hayatını başka şekilde kazanamayan maalesef 15 yaşında bu pisliğe düşen okumamış kadınlar var.
Ya da fazla para daha tatlı gelen kadınlar.

Hiçbirşey yazmadı
Allah bolca sabır versin canım.. yanlış bi şey yapıyo olsa bu kadar aleni yapmazdı.. veya tam bir mal.. teknolojiden hhiiiiççç anlamıyo..

Ben bu konuda bozuk üsluptan ban yersem hiç şaşmam.. ama haksız mıyım canım yöneticilerim. insanı zıvanadan çıkarıyolar

O da bir meslek,hayatını başka şekilde kazanamayan maalesef 15 yaşında bu pisliğe düşen okumamış kadınlar var.
Ya da fazla para daha tatlı gelen kadınlar.
Allah belalar... ........ ne diyeyim. Bu piliğe zorla düşenleri anlayabilirim ama para için bunu yapanı anlayamam. Bizimde parasız kaldıgımız zamanlarda oldu biz neden yapmıyoruz gidenede yapanada yaptıranada....

Gelsede Ankara nın ayazında kı.ı donsa dışarda
Öğlenden sonra gidecekti işe
Azcık burnu sürtsün sanırım eve geliyordur.Arkadaşlarının yanında da sanki hesap veriyor gibi olmamak için genelde aramazlar veya msj atmazlar erkeklik anlayışları budur.Günahı boynuna olsun.Bişey yapmamıştır belki ama en azından bir cevap verilir.Sabahın 4 ü olmuş.

Back
X