Meyhanedeymiş...

Benimki de 1 kere yeltendiydi bi ara bu tarz beylik laflara.
Allah büyük,sokuverdim o lafları boy boy,
Gerisini kendi düşündü kovboy :KK53:
Yedi dayağı yatıyo pislik.. kolum diye inledikçe ooohhhhggghhh diyorum beter olsun.. şiştim ama sonunda patladım.. iyi alıştı kafasına göre takılmaya.. bende yedircem o lafları.. ben kimmişim demek.. kafama göre yabancıymış gibi takılayım da bi görsün bakalım nasılmış

Objektif bakamıyorum cunku boyle bir durum çok rahat benim boşanma sebebim olabilir.
Bırak gecenin korunde disari cikmayi her hafta arkadaslariyla takilamaz. Bu nasıl bir cesaret? Birde yayın yapılıyor. Çok boş bırakmışsınız. Yapılabilecek bişey bile dusunemiyorum boyle biseye cesaret edebilen bir adam laf söz dinler mi hiç sanmıyorum.

Yedi dayağı yatıyo pislik.. kolum diye inledikçe ooohhhhggghhh diyorum beter olsun.. şiştim ama sonunda patladım.. iyi alıştı kafasına göre takılmaya.. bende yedircem o lafları.. ben kimmişim demek.. kafama göre yabancıymış gibi takılayım da bi görsün bakalım nasılmış
Ben de tam da bunu yapmıştım,ama tamamen bilinçsiz.
Nasıl olsa artizlik yapıyor sallamıyor beni ,arkadaşlarımla yemekler vs,gururuna yedirip arayamadı da.
Eve gidince soru sormaya kalktı,dedim ki bir kadeh rakı ver bana.Kıyamam verdi :D
Tek dikişte içince ödü bi tarafına kaçtı,
Açtım ağzımı yumdum gözümü.
bundan sonra sana köpek lazımsa bana da adam lazım,sana bir köpek bana da bir adam alalım belki o zaman anlaşırız deyince,öfkelenemedi bile :KK53:

Objektif bakamıyorum cunku boyle bir durum çok rahat benim boşanma sebebim olabilir.
Bırak gecenin korunde disari cikmayi her hafta arkadaslariyla takilamaz. Bu nasıl bir cesaret? Birde yayın yapılıyor. Çok boş bırakmışsınız. Yapılabilecek bişey bile dusunemiyorum boyle biseye cesaret edebilen bir adam laf söz dinler mi hiç sanmıyorum.
Haftada bir gün çok mu yaw
Yayını benim izlediğimi bilmiyorduki
Uyuyorum diye rahat takıldı bence

Ya içmede içmezki bu
Hadi en fazla bir şişe bira o da belki yılda bir

Nasıl konum attı ki bu kadar kolay o zaman? Ben sarhoş kafayla attığını düşündüm açıkçası.. Kendini açık etmiş.

Benimki meyhanede değil de sahil cafe gibi bi yerdeydi.. 3 gündür eve gelmiyo çalışıyo.. yemek yaptım erken gelicek diye.. çocuk kaç gündür baba diye sayıklıyo.. bu hanzo da neymiş arkadaşı çok ısrar etmiş de geri çevirememiş.. 7de mesaj attı 1 saate gelirim diye.. saat 10u geçiyodu geldiğinde.. sanki evde bekleyeni yokmuş gibi yapıyo ya böyle bigün bu sebepten boşuycam onu haberi yok..

Bi de demez mi sen ne anlarsın benim işimden.. kimsin sen karışamazsın bana.. bundan sonra nasıl içilir göstercem sana.. ben sesimi çıkarmıyom diye tepeme çıktın milletin karısı senin gibi cırlamıyo.. kocanım ben senin çekeceksin beni napıyosam he dicen dedi ya.. ay çıldırdım resmen.. almış gazı gelmiş öküz.. napayım ben bunu nasıl bakayım meymenetsiz suratına

Çoook rahat davranıyor, bir eşi çocuğu yok sanki :/

Ben de tam da bunu yapmıştım,ama tamamen bilinçsiz.
Nasıl olsa artizlik yapıyor sallamıyor beni ,arkadaşlarımla yemekler vs,gururuna yedirip arayamadı da.
Eve gidince soru sormaya kalktı,dedim ki bir kadeh rakı ver bana.Kıyamam verdi :KK70:
Tek dikişte içince ödü bi tarafına kaçtı,
Açtım ağzımı yumdum gözümü.
bundan sonra sana köpek lazımsa bana da adam lazım,sana bir köpek bana da bir adam alalım belki o zaman anlaşırız deyince,öfkelenemedi bile :KK53:
:D şu an idolümsün :)) dur sen duuurrr bende biliyorum yapıcağımı.. huzur batıyo adama.. sakin davranıp oğlum etkilenmesin diye kendimi sıktıkça kendini şaşırdı.. ayarlarına döndürücem artık yoksa tiksinerek ayrılıcam.. sevgimi tüketiyo artık

Nasıl konum attı ki bu kadar kolay o zaman? Ben sarhoş kafayla attığını düşündüm açıkçası.. Kendini açık etmiş.

E at dedim
Atmasa mıçacağımı bilir
Belki yeri araştırmam sanmıştır
Yerin adı var konumda ama meyhane olduğunu netten öğrendim

Back
X