teşekkür ederim :)Ellerine sağlık canım, bence çok lezzetli görünüyorHem de ilk yapışınmış, ilk yapımına rahmen profiteroller çok güzel görünüyor Başarılar dilerim:)
sizinkinin yanında bişeye benzemiyoeline sağlık ne güzel olmuşneden beğenmedin ki
sizinkinin yanında bişeye benzemiyo
sağ ol canım :)ne var ayol ikisi de pasta
bence profiterol kullanmak çok yaratıcı bir fikir o bakımdan bana güzel geldi.
tadı zaten güzeldir o kadar emek var içinde
teşekkür ederim :)Ellerine sağlık canım.
çok teşekkür ederim :)Ellerine sağlık canım harika görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Konuyu düzenledim
bende onları yedim zatenEllerine sağlık canim ben olsa yerim valla ozellik profiterolleri
Basarilar
niye 2 kişi aynı anda sonuncu olabiliyormu ,kaptırmaaammm sonunculuğuKız ne yaptın sen böyle, katilmasam mi ben
evet ben aceleciyim biraz :)2 pastayla katılma hakkı olsa tekrar yapıcaktım başka tarif bu içime sinmedi ama aceleciliğimden atmış bulundum :)Ellerinize sağlık.Gayet güzel olmuş pastanız.Yarışmada başarılar dilerim.Aradığın tarifi bulmuşsun,bekletmedin bizi,çabucak yaptın
teşekkür ederim tatlım :)Ilk denemeye gayet basarılıbol sanlar cnm
sağ ol özgecim :):):)Feyzosum ellerine saglik cok guzel olmus canim
imm olsada yesekkkk
bol sanslar guzelim
teşekkür ederim canım , olmasını beklemiyordum ama profiterol çok hoşuma gitti bir daha hazır almıycam kendim yapıcam böyleProfiterol yapabilmek zaten başlıca bir beceri canım... ellerine sağlık..
ben diyet yemekleri tarifi bulamadığım için veremiyorumYanlış msj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?