- 7 Ağustos 2016
- 45
- 93
- 3
- 29
çok sağ ol canım benimGuzel gorunuyor ellerine saglik feyzacim
teşekkür ederim :)Bence ilk deneyime göre çok başarılı.
Profiterolü çok severim :)
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
feyzoş şekerim ilk defa demişin ama profiterolü yapmak bile bi ustalık ister ben daha cesaret edemedim eline sağlık güzel görünüuorteşekkür ederim canım , olmasını beklemiyordum ama profiterol çok hoşuma gitti bir daha hazır almıycam kendim yapıcam böyle
teşekkür ederim canım :) ,sende mi yapıcaksın ?feyzoş şekerim ilk defa demişin ama profiterolü yapmak bile bi ustalık ister ben daha cesaret edemedim eline sağlık güzel görünüuor
ayyy pastamı yemek isteyen biri çıktı sonunda çok mutlu oldumBence çok güzel görunüyor olsada yesek
diyette de 1 dilim yiyebilirisn canım , 4 .takımda yarışıyorum ben ,kaptanım bana izin vermişti :)Bu ne ya ama ben yarın diyete başlayacaktır
teşekkür ederim canım :) ,sende mi yapıcaksın ?
ayyy pastamı yemek isteyen biri çıktı sonunda çok mutlu oldum
Ayy çok güzel ya :) bana gonderir misin yaa ☺☺
diyette de 1 dilim yiyebilirisn canım , 4 .takımda yarışıyorum ben ,kaptanım bana izin vermişti :)
Yerim valla :) ellerinize sağlık her zaman ellerinizden güzel şeyler sünulsün ☺hepsi senin olsun canım
çok sağ ol canım , sende yapıcakmısın pasta ?Yerim valla :) ellerinize sağlık her zaman ellerinizden güzel şeyler sünulsün ☺
canım profiteröl denemeyi düşünüyomteşekkür ederim canım :) ,sende mi yapıcaksın ?
ayyy pastamı yemek isteyen biri çıktı sonunda çok mutlu oldum
diyette de 1 dilim yiyebilirisn canım , 4 .takımda yarışıyorum ben ,kaptanım bana izin vermişti :)
merakla bekliyorum canım :)canım profiteröl denemeyi düşünüyom
ben buraya eklemem 5. takıma ekleyebilirim orda da ördeğim beni keser yaww ben sana özel mesaj göndereyim :)merakla bekliyorum canım :)
Keşke sizin kadar becerikli olsam :) çok anlamıyorum böyle işlerden :):)çok sağ ol canım , sende yapıcakmısın pasta ?
ahahahaKeşke sizin kadar becerikli olsam :) çok anlamıyorum böyle işlerden :):)
teşekkür ederim :)Ellerine sağlık , başarılar dilerim .
İlk deneyim için oldukça iyi , özellikle profiterol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?