sağ ol canım ördekimFeyzoş ellerine saglık, gayet güzel görünüyor bence
7.takıma bekleriz canım.ben diyet yemekleri tarifi bulamadığım için veremiyorumiyi hatırlattın canım bu hafta bende kan değerlerime bi baktırıyım :)
4.takımda yarışıyorum tatlım ,teklifin için sağ ol :)7.takıma bekleriz canım.
Kız Bende 7. Takimdayim arada misafir ol gel4.takımda yarışıyorum tatlım ,teklifin için sağ ol :)
5.takımdan çıkmıyorum orayada gelirim . şu dk bir ban bekliyorum . ban dönüşü gelicem söz :)Kız Bende 7. Takimdayim arada misafir ol gel
Kız dikkat etsene, belki olmaz Bende geçen bekledim ama atilmadim hayret5.takımdan çıkmıyorum orayada gelirim . şu dk bir ban bekliyorum . ban dönüşü gelicem söz :)
beklemek ayrı dert her an uzaklaştırma mesajı gelecek diye kalbim bir kuş gibi çarpıyoKız dikkat etsene, belki olmaz Bende geçen bekledim ama atilmadim hayret
Misafir olarak bekleriz o zaman canım.4.takımda yarışıyorum tatlım ,teklifin için sağ ol :)
tamam tatlım ,teşekkür ederim nazik davetin için :)Misafir olarak bekleriz o zaman canım.
Kiz bunun misafirliği uzun suruyor haberiniz olsunKız Bende 7. Takimdayim arada misafir ol gel
istemiyomusun beni sevmiyomusun beni ,alır başımı giderim 7.takımaKiz bunun misafirliği uzun suruyor haberiniz olsun
Aaaa istemem mi hic?istemiyomusun beni sevmiyomusun beni ,alır başımı giderim 7.takıma
ozaman niye milleti korkutuyosunAaaa istemem mi hic?
Farkli takimdasin ama bizde yerin ayri
Iste bizden baskasina yar olma diyeozaman niye milleti korkutuyosun
valla senden korkmayan taş olur ondanozaman niye milleti korkutuyosun
bennnndeeenn sevimlii bendennnn miivalla senden korkmayan taş olur ondan
Iste bizden baskasina yar olma diye
teşekkür ederim canım :)Elinize sağlık bence harika görünüyor eminim çok lezzetlidir başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?