• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meyvenull'un Diyet Günlüğü

yaa nasıl ölçüyorsun sen göbeğini deliğin altındanmı delik hizasndanmı.
bide kendini salıpmı ölcüyorsun yoksa dik durup karın hafif içerdemi..
bak mesela ben kendimi hiç salmam gün içindede hep karmın içerde yürürüm bazen otururken bile karnımı sıkarım..
karnım sürekli içerde olduğundan ölçümde öyle alınıyor sen muhtemelen kendini salıp ölçüyorsun ondan o kadar cok çıkıyor yoksa senin göbek 85 den yukarı olamaz..

tam göbek deliğinden ölçüyorum canım :( çokta salmıyorum kendmi ama böyle işte gerçekten :( bi rewsim çekip size bnu anlatmam lazım ince bi body giyip foto çekeyim bari o zamn anlarsın meyvemm

annacıım senin sınav nasıl geçti

güzeldi doğacım teşekkürler...ben eşitağırlık öğrencisiyim fiziği bilmem ama arkadaşlar da zor diyo..matematik bence kolaydı ben bile yaptığıma göre ama türkçe iğrenç zordu :26: geometri en sevdiğim ders full...sosyal dede 30 netim var tahminen:66:

ayy ne yaptın fatmam cok merak ettım sneııı

ayy hemen almam lazımm haklısın sekerım

:2:

ayy evet eevet meyvem kesınlıklı hamılede kalsam bebıste olsa ben 5 lı rakama ındımıydı bıdaha gerı gelmek ıstemıyorum bebısm alıp gotursun kılolarımı yıne 5 lı rakamlarda olayımm ben yarın hemen mezura lınıyor tamamdır patronn

sonunda seninde ölçülerini öğrenebilicez minnosum :1:
yarın öğlen işyerinde bi arkadaşa gidicem salı ya çarşambaya da pirinç lapası düşünüyorum bi de et günü cumartesine gelsin diye bi taşla bi kaç kuş anlıycan
meyveden tırsmam ın nedeni diğerlerine az tuz atarım tansiyonum düşer yoksa ama meyve günü nasıl olur bilmiyorum
hadi bakalıım gazan mübarek olsun doğacım zorlu bi hafta seni bekliyor
tam göbek deliğinden ölçüyorum canım :( çokta salmıyorum kendmi ama böyle işte gerçekten :( bi rewsim çekip size bnu anlatmam lazım ince bi body giyip foto çekeyim bari o zamn anlarsın meyvemm

bekliyorum canım yandan cekilki göbeği net görelimm

minnoşcum yalnız değilsin canım bende ölçülerimi bilmiyorum :9:

ben de mezura alcam vardı evde ama bulamıyorum...bu tartı doğru göstermiyo her zaman ama mezura yanılmaz dimi kızlar :78:

:38::38:
çokmu kötüydü anlat bakimm :23:

minnosum yarın eve giderken bi tuafiye bulup mezurayı alıyorsun tartıdan cok ölcü önemli unutma..
yarın mutlaka alınıyor o mezuraa...

eh biraz işte :9:

hayırlısı tatlım türkce ne zormus öyle yaa herkes aynı seyi dio türkce batırdı die..
inş güzel bi puan alırsında çifte sevinc olur hem mezuniyetini hem puanını kutlarızz...:66:

evet tatlım yaa sorma boş bıraktım hep risk almadım pişman da oldum vaktim yetmedi aslında ne bilim...ama matematik kurtarıyo beni :52:

ayy inş bitanem benimm :70:

alemsinn yaaa noldu sabah sabah :1:
ayy sevndm cnm iyi geçtiğine.. ohh sevdiceğinlede gezmişsin ne güzell:69:

okulları karıştırdık gizemcim ya komediydi insan koca tabelaya bakmaz mı dimi :9:

oy evet canım benim :69:

ayy ne yaptın fatmam cok merak ettım sneııı

ayy hemen almam lazımm haklısın sekerım

:2:

ayy evet eevet meyvem kesınlıklı hamılede kalsam bebıste olsa ben 5 lı rakama ındımıydı bıdaha gerı gelmek ıstemıyorum bebısm alıp gotursun kılolarımı yıne 5 lı rakamlarda olayımm ben yarın hemen mezura lınıyor tamamdır patronn

minnoşum güzelim benim :38:

sınavım iyi geçti tatlım teşekkür ederim...soruları kontrol de ettim çözümelri verdiler ya tvde matematik kurtarıyo beni türkçe berbat ama geometrim full kurtardım paçayı :23:

güzeldi doğacım teşekkürler...ben eşitağırlık öğrencisiyim fiziği bilmem ama arkadaşlar da zor diyo..matematik bence kolaydı ben bile yaptığıma göre ama türkçe iğrenç zordu :26: geometri en sevdiğim ders full...sosyal dede 30 netim var tahminen:66:

çok sevindim canım benim oğlanda eşit ağırlıkcı anadolu lisesine gidiyor 3. sınıf seneye girecek bakalım nasıl olacak

kekde mi pişiyor ekmek makinasında iyiymiş yaa

pişiyormus doğacım cokda güzel görünüyor bi kac sitede baktımda..
ama benimkinin kek programı yok kac derecede ne kadar piştiğini öğrenince denizem.. özel program var bede orda istediğin ayarı yapıp pişirion..

çok sevindim canım benim oğlanda eşit ağırlıkcı anadolu lisesine gidiyor 3. sınıf seneye girecek bakalım nasıl olacak

sağol canım...

ay hadi hayırlısı inşallah ilk senesinde kazanır istediği yeri :75:

ekmeğim süper kabardı bu kezzz...
ilk fırsatta kek denicemmm :52::52::52:

ekmek mi dedi biriiiii hemde kabarmışmııııııııııı :56:

kek de oluyo mu annneeeee duy bunlarıı :52::52::52:

annemi kandırıp almam lazım benimde :9:

sağol canım...

ay hadi hayırlısı inşallah ilk senesinde kazanır istediği yeri :75:

ekmek mi dedi biriiiii hemde kabarmışmııııııııııı :56:

kek de oluyo mu annneeeee duy bunlarıı :52::52::52:

annemi kandırıp almam lazım benimde :9:

annen çeyizine alsınmı diyosun yani hııı:27::27::27:

annacım cok sevındım canım sınavının ıyı gecmesıne ayy kızlar benım sabaha bır rapor yetıstırmem lazım burası acık olunca sızede laf yetısıtıryoum yazamadım kac saattır bı yazayımm yarın sabah gorursuruz olurmu canlarım yarın patates gunum yıhuhuuu haı ıyı geceler

$kekkkk.webp bakın makine keki :56:

annacım cok sevındım canım sınavının ıyı gecmesıne ayy kızlar benım sabaha bır rapor yetıstırmem lazım burası acık olunca sızede laf yetısıtıryoum yazamadım kac saattır bı yazayımm yarın sabah gorursuruz olurmu canlarım yarın patates gunum yıhuhuuu haı ıyı geceler

ii geceler minnosumm kolay gelsin...:38:

benimde uykum geldi tüm gün uğrasınca yoruldum sabah erken kalkıp dus almam lazımm bende yatayımm kızlar artım öpüldünüzzz:16:
arın görüsürüzzz :3:

annen çeyizine alsınmı diyosun yani hııı:27::27::27:

eveet bak öyle kandırabilirim herşey çeyiz için :52:

sağol minnoşcum teşekkürler tatlımm :54:

sendemi 5g 5k ya başıyosun canım hayırlısı osun bitanem inş verirsin güzel güzel iyi geceler güzelim :16:

waaaw süper göörünüyooo :56:

hemen almam lazımm :9:

ii geceler minnosumm kolay gelsin...:38:

benimde uykum geldi tüm gün uğrasınca yoruldum sabah erken kalkıp dus almam lazımm bende yatayımm kızlar artım öpüldünüzzz:16:
arın görüsürüzzz :3:

iyi geceler meyvecim ben de 6 dan beri ayaktayım yatiyim bende barim görüşürüz yarın bitanem :16:

selam kızlarr raporumu yazdımm mutfagı toparladım ustune bıde barbunya yemegı yaptım ben yarın arazıye gıdıyorum ya kocısım yesın dıye:1::1: neysem sımdık yatmaya gıdıyorum hepınızıe ıyı geceler sekerler

Back
X