• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meyvenull'un Diyet Günlüğü

hadi dünyamm güzell dünyamm spor yapmaya calısalım birazcık bu gün yine yedikkk :78::78::78:

dostluk içinde olsa kalori aldık yakmak lazımm :8::8::8:

ayyy ayyyy ayyyyy sporaaa sppoorrraaa ssppppoooraaaaaaaaaa:8::10::10::10::10:

:62::62::62::62::62::62:

canım benim sen dün cok telaseliydin ondan diyemedim :38:
bol senli olucak tabi sen olmadan olurmu :29:
bak sen şu sınavı bi atlat coscak buralarr :66::66:

heheyt :66::66::66:

oy kıyamam düşünceli meyvem benim :38:

sensiz de olmaz tatlım....:77:

hehe zaten sınavı bir atlatiyim coşturcam bu başlığı:23:

yani senin güzel dünyanı:70:

sonra bıkma benden bak uyariyim baştan :89:

Meyvemmm hayırlı olsun topiğin.. Ben senin kilona insem göbek atarım :8: :60:
Haline şükret dostum.. Ya benim gibi olsaydın :60::60:

günaydın dünyamm a dünyamm güzel dünyammmm :62::62::62:

mutlu mutlu günler sevgi dolu dakikalar istiyorum senden :21::21::21:

bu gün yicekleri yazayım sana söz veriyorum liste dısına cıkmıcam sadık kalıcam...

sabah kalkınca 2 incir bolsu
kahvaltım 4 tatlı kasığı yuğurtlu yulaf ezmesi
ara yeşil elma
öğlen tavuk salata (yağsız)
ara yeşil elma
aksam yoğurtlu salata bol bollll :56:

:46::46:

süper menüüü :66:

incir bende mi yesem canım çekti ay tatlı istiyorum felaket şekilde :52:

afiyet olsun meyvecim nasılsın bu arada halini hatrını sormadım galiba canım regl olamadın mı hala sen yoksam kıyamam ya :5:

ben bugün oldum inşalalh sende en kısa zamanda olursun güzelim :38:

:43:

Ayy bılmıyorum meyvem yaa su 3 gun gıresuna gıttımde kendımı saldım ya ordan berı hala kendımı toparlıyamadım kıı:43::43::43: haftasonu mısafırım falan yokk dusunuyorum bıtane bende patateslı ayran dıyetı vardı ,o yogurt dıyetı gıbı en azından ıkı gun yapsamda eskı kıloma gelsem dıye dusunuyorum ama kendımı tutamıyorumkı kocıs bıle dıyor benım karıma bıse oldu doymak bılmıyor artık dıyorr hoooff kendımı tekrardan cok cok az yemeye alıstırmam lazımm:14::14:

minnoşum kıyamam sana benn....bence iştah dengelemek için detoks yapman lazım senin canımcım ben ne zaman iştahım açılsa öyle yapıyorum tatlım sanada öneririm :75:

bir de kendini motive tmen lazım canım bak en güzel verdim yine veririm diye avut kendini inandır ve gerçekten iste motive ol canım yapamayacağın şey yok sonuçta pozitif ol bitanem :38:

heheyt :66::66::66:

oy kıyamam düşünceli meyvem benim :38:

sensiz de olmaz tatlım....:77:

hehe zaten sınavı bir atlatiyim coşturcam bu başlığı:23:

yani senin güzel dünyanı:70:

sonra bıkma benden bak uyariyim baştan :89:

tatlısımmm ben hiç senden bıkarmıyımm :70: canım benimm .. :38:
ozaman cosmak lazımm avaz avazz ozaman coşmak lazım cığlık cığlığaa :60::60:

tatlısımmm ben hiç senden bıkarmıyımm :70: canım benimm .. :38:
ozaman cosmak lazımm avaz avazz ozaman coşmak lazım cığlık cığlığaa :60::60:

ayy meyvecim canımsın sen :38:

eveeeeeet coşalım tabii ki! yarın cumaaaaa!!!

ben bir daha mı yürüsem gündüz yürüdüm ama belki yarına biraz daha veririm :66:

:64::64:

Son düzenleme:
:46::46:

süper menüüü :66:

incir bende mi yesem canım çekti ay tatlı istiyorum felaket şekilde :52:

afiyet olsun meyvecim nasılsın bu arada halini hatrını sormadım galiba canım regl olamadın mı hala sen yoksam kıyamam ya :5:

ben bugün oldum inşalalh sende en kısa zamanda olursun güzelim :38:

ayyy benim öğleden sonra menüm değiştii okumadın heralde :17::17::17:
iimmm canım olmadım karnım cok fena sancıyor patlamak üzereyim menepozdaki kadınlara döndüm
bi üşüyorum bi atesler basıyor millet gülüyor halime yanıyorum dedikce :60::60:

ayy meyvecim canımsın sen :38:

eveeeeeet coşalım tabii ki! yarın cumaaaaa!!!

ben bir daha mı yürüsem gündüz yürüdüm ama belki yarına biraz daha veririm :66:

:64::64:

annacım enerjin varsa yürü çünkü bu günkü yürüyüşün gezintiydi o kalori yaktırmaz ki şöyle tempolu tempolu yürü..

ayyy benim öğleden sonra menüm değiştii okumadın heralde :17::17::17:
iimmm canım olmadım karnım cok fena sancıyor patlamak üzereyim menepozdaki kadınlara döndüm
bi üşüyorum bi atesler basıyor millet gülüyor halime yanıyorum dedikce :60::60:

annacım enerjin varsa yürü çünkü bu günkü yürüyüşün gezintiydi o kalori yaktırmaz ki şöyle tempolu tempolu yürü..

okudum güzelim ama az önce :9:

olsun bişi olamz yakmışındır sporla onları sen canım...

ay kıyamam bende aynen az önce askılı giydim şimdi yün kazakla duruyorum :9:

ay ama ben oldum allaha şükür farlutal işe yaradı sende olcan inş güzelim benim darısı başına:38:

haklısın canım yürüyeyim birazdan evin koridorunda tempolu 1 saat yürürüm benim asıl korkum regl yüzünden yarın tartıda ağır gelmem 1 kilo kadar farkediyor bende :18:

okudum güzelim ama az önce :9:

olsun bişi olamz yakmışındır sporla onları sen canım...

ay kıyamam bende aynen az önce askılı giydim şimdi yün kazakla duruyorum :9:

ay ama ben oldum allaha şükür farlutal işe yaradı sende olcan inş güzelim benim darısı başına:38:

haklısın canım yürüyeyim birazdan evin koridorunda tempolu 1 saat yürürüm benim asıl korkum regl yüzünden yarın tartıda ağır gelmem 1 kilo kadar farkediyor bende :18:

ayy canım fazla cıkarsanda cıkarsın ucunda ölüm yok yaa sen sporunu yap ne cıkarsan artık sabit cıkarsın belkide..
inş bende en kısa zamnda olurum canım.. bende farlutal çözüm olmadı heralde ilacı bırakalı 5 gün oldu tık yok :26:

ayy canım fazla cıkarsanda cıkarsın ucunda ölüm yok yaa sen sporunu yap ne cıkarsan artık sabit cıkarsın belkide..
inş bende en kısa zamnda olurum canım.. bende farlutal çözüm olmadı heralde ilacı bırakalı 5 gün oldu tık yok :26:

sabit çıkarsam da çıkarım napayım yani haklısın meyvecim :93:

ay güzelim niye öyle oldu ki acaba...ne kadar kullandın peki ben 1 kutuyu bitirdim sabah akşam aldım :78:

sabit çıkarsam da çıkarım napayım yani haklısın meyvecim :93:

ay güzelim niye öyle oldu ki acaba...ne kadar kullandın peki ben 1 kutuyu bitirdim sabah akşam aldım :78:

canım ilk 4 ü günde 1 tane aldım son 4 ü 2 gün sabah aksam aldım 4 tane daha duruyor.
normalde 10 gün içinde olması gerekiyor 10 gündede olmazsa tahlil yaptırırım..

meyvenulcum tebrik ediyorum seni tatli...insallah bu hafta mezun olacaksin..darisi bizlerin basina insallah....ama sunu biliyorumki mezun olsanda bizleri asla birakmayacaksin..cunku hem biz sana hemde sen bize cokkkk alistin:70::71::54:

canım ilk 4 ü günde 1 tane aldım son 4 ü 2 gün sabah aksam aldım 4 tane daha duruyor.
normalde 10 gün içinde olması gerekiyor 10 gündede olmazsa tahlil yaptırırım..

hm anladım canım ama hepsi bitsin belki öyle olursun belkim benim bugün son günümdü farlutalda mesela 1 tane aldım sabah sonkinden bir öncekiydi ama eve gelince olmuştum ...

olursun inş canımda tahlile gerek kalmaz inş... :75:

meyvenulcum tebrik ediyorum seni tatli...insallah bu hafta mezun olacaksin..darisi bizlerin basina insallah....ama sunu biliyorumki mezun olsanda bizleri asla birakmayacaksin..cunku hem biz sana hemde sen bize cokkkk alistin:70::71::54:

gülümmm inş yarın 57 yi görüp mezun olurum :66::66:
evet evet ben size cok alıstım sizi cok seviyorumm :38: asla bırakamam sizlerii :70:
seni de mezun edicez hayırlısıyla gülümm :64::64:

hayırlı olsun öncelikle
çok iyi besleniyosun,ben salatayı pek sevmem ya
bişi sorucam hiç ekmek yemiyo musun,nasıl duruyosun ekmeksiz benim midem çok ağrıyo da =(

Back
X