gunaydınn gunaydınn meyvemmmm mınnosta uyandııı:93::93:
ayy meyvem aylardır dıyet yapıyorsun hıc boyle kacamak yaptıgını gormemıstım senın bosver tatlım tartılma bugun yarın sabaha lapayla bugun aldıgın gıdıcektır zatenn. ayy bende bugun bır suru temızlık yapayımda su evım artık bırazcık temızlensın yaa sonra buzluga ıspanaklı kıymalı börek sarıcam anıden mısafır gelınce ıyı oluyor onu yapmakk .
sonracıgıma bır suru utu var yınee . sonra bırde çamasır var bıde dun mantar almıstım koıcısım cok sever ama ben hıc yapmaım bılmıyorum . mantar sote yapmayı dusunuyorum bugun tabı ogrenebılırsem nettten
meyvem malesef ve malesef ben bu sabah tartıldım ve suan ıtıbarıylen 65.6 kıloyum kendımden utanıyorumm maleseff cok kotu durumdayım bundan sonra bak 1 nısana kadar hergunumu super takıp edıcem 5 gunde 5 kıloda yapıcamm ve 1 nısanda en azından 62 yı gormem lazımm ayy meyvvemm ben zaten 5 lı bır rakam gorsem ondan sonra oralarda 1 ay falan kalmam gerekır herhalde cunkum 59 benım ıcın bır mılat yanı dusunsene 78 kıloluk mınnos gecen temmuzdan bu temmuza 58 oldu allaaahhhhhhh. bıde coopermı alıcamm kocamın beynıne gırıyorum ıyıcene yıhuhuhuhu. bugun cok cok dıkkat edıcem yarın 5 gunde 5 kılodayım sekerıtommmm muuckckkk ınsallah allahım ben de su 5 lı kılolalrı gorebılırım yaa![]()
minnosum yaa ben bıktım artık diyet yapmakdann cabucak veripde korumak istiom kilomu cok sıkıldım nasıl özlüyorum yemek yemeği bi bilsen hala beynimden gözleme geciyo
ama yok yemicem 5 g5 yapıcam ve annemlere gidicem anneannemin bi makarnası var düdük makarna die ondan yaptırıcam anneanneme.. onun askıyla yasıyorum bu haftayı öyle geciricem..
temmuzdan beri 13 kilo vermişsin minnosum ne güzel bende 65.6 hicede kötü bi rakam değil 500 gr almıssın ben olsaydım senin yerinde heralde 3 kiloyu devirmiştim:78::78:
ayy minnosum hadi ben de kalkayım temizliğe baslıyayım makineye hastane terliklerimi attım onun bitmesini bekliyoum bitmek üzeredir tülleri berdelerri atıcam şimdide camları da sileyim de krtulayım
annacımın sınavı inş ii gecer..
ayy dur bak aklıma ne geldi ben dün gece rüyamda iki akamı öldürdümm :96::96::96:
ne demekmişona bi bakayımm