Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MEYVEEEEEEM:) beni bi tek sen ve şu listeler motive ediyor. haftaya cuma 70'in altına inmezsem bana da hypatia demesinler, yüzüme bakmayınnn...
haypatıam askolsun ama benn benn![]()
hypatiam inş seni haftaya süper görücez canım tekrar 6 larda olucaksın bak üşenmek yok spor yapılacak![]()
minnoşummmmmm meyve demek sen demek 4. takımın eski hali demek benim için:)) hızlıca yazdım, cumaları toplantıda oluyorum, yanlış anlama sakın.
herbirinizi çok seviyorum:))
selam fıstıklar ben geldim...:79:
nasılsınız bakalım..kızlar çok mutluyum nihayet 64.ü görebildim kıyısındanda olsa...
kilom 64.8 meyvem![]()
annam cok sevındım tatlım afferım sana 64 u gordun bak tatlım benım 19 mayısa ınsallah 63 olucaksın canım benım
şekerlerim birden cıktım kaymakam geldi cıkmak zorunda kaldımm...
annam nasılsın bakalım..
meyvenull 58.7/58.6
minnoş prenses62.9/62.6
anna maria 64.8
prenses peri 79.3
hypatia72
qiz3mm 67
günayyydııınnn kızlar
2-3 günlük karamsarlıktan sonra bugu bomba gibi döndüm aranıza
sabah kflakes imi yedim.sonra 30 dk cardio 2 mil leslile 100 mekik tamamdıröğleden sonra gezmelerdeyim.gelince yazarım yine.öptüm hepinisi
![]()
ayyy kızlarr benide ekleyin tabloya acilen motive olmam lazımm şu halime bakınn ya .. vucudumda şişlikte var kızlar malesefki adet olmadım(( e diyetide bozunca şu haldeyim ama bu hafta başlıyorum tekrar ilk başta biraz şok yapcam malesef motive olmam gerek.. artık sık sık gelcem aranıza kızlarr