Mezarlıklar ve yapılanlar (lütfen okuyun)

puro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
183
3
96
İstanbul
ben ümraniye ıhlamurkuyu mezarlığının karşısında oturuyorum. yaklaşık bir buçuk senedir buradayız. defalarca buradaki mermerci esnaf çocuklarının, mezarlıkların üzerinde zıpladıklarını mezarlığın yanında gün yüzü görmemiş küfürler ederek top oynadıklarına şahit oldum. bunu belediyeye bildirip çocuklara bi oynama alanı yapılmasını istedim. ama nafile.. mezarlıkta bir özel güvenlik firması var. ancak güvenlik dışında herşey onlardan sorulabilr. biz belediyeyi arayıp olanları anlattıkça onlar bizi hedef göstererek insanları üzerimi kışkırttılar.
Bugün yaşadığım korkunç olaya gelince. belediye işçileri mezarlıktaki ağaçları kesiyor birkaç gündür. bugün birşey dikkatimi çekti. camı açtım tam karşımda dört tane belediye görevlisi bir mezarlığın üzerine çıkmışlar ellerinde sigaraları teyipte yüksek sesli müzik bağıra çağıra sohbet ediyorlar. kimi uzanmış mezarın üzerine kimi oturmuş görmeniz lazım. neyse baktım yarım saat devam ediyor aynı muhabbet. resimlerini çekicem dedim eşime, oda tamam dedi. çektim resimlerini (bu arada resim çektiğimi de gördü işçiler.) belediyenin şikayet formunu dolduruyorum. baktım bunların hiç istiflerini bozdukları yok. bir saat geçti eşimden belediyeyi aramasını istedim. orada ki memur güvenliği yönlendirdi. güvenlik bizim evi göstere göstere muhabbet etti ve gitti. adamlar da yine bi değişiklik yok.
sonrasında ikinci kez belediyeyi aradık. güvenlik yine geldi yukarı doğru gitti bu adamlar. sonra bi tanesi geri geldi nasıl küfürler ediyor. -ana avrat- bu küfürler bana ediliyor tabi.
eşim cama çıktı biyandan da müdürü bağlatmaya çalışıyor. bu sefer başka bi adam gelip- biz burda seks yapıyoruz seks diye bağırmaya başladı mezarlığın içinde. güvenlikte eşime diyor ki- noldu abi sorun ne?
sonrasında herşeyi müdüre anlattık zaten o adamın pis pis bağırmasını da duydu.
şimdi size soruyorum tuhaflık bizde mi bu insanlarda mı arkadaşlar? normal mi insanların ölülerini, en değerli varlıklarını defnettikleri yerlere bu şekilde sahip çıkılması. küfürler edilmesi mezar taşlarına yatılması, zıplanılması.
bana mı yanlış öğrettiler yoksa. ben elimden gelen her yere başvuruda bulunucam o derece gerildim. mezarlıkları huzurlu yerler sanırdım ben şurada şunlara şahit olana dek. çok uzun oldu biliyorum ama sizde kadınsınız beni en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim.

Bence şikayet etmek yerine bir yayın organını arayın, en azından haber filan yapılır, bu devirde ancak böyle duyarlar sesinizi..

elinize ve ağzınıza sağlık. bende onaylamam bu tarz şeyleri ve çok hassasım bu konuda

kameraya alıp çekim yapın ve özel tv kanallarına gönderin.

onlar mutlaka haber yapar. en azından bazıları kendine çeki düzen verir.

Duyarlılık göstermeniz ne güzel.Çoğu insan banane der geçer.Kimse en kıymetli varlıklarını defnettiği mezarlıklarda böyle salakca şeylerin olmasını istemez.

Benim sevdiklerimin mezarında öyle birşeye şahit olsam yıkar geçerdim ortalığı.

Siz doğru birşey yapmışsınız.Tebrik ederim.

cookkk ıyı yapmıssınız arkadasım RABBIM gecınden versın ama annem babam olse kımsenın uzerınde bu davranısları yapmasına asla ızın vermezdım..

kimi kime şikayet ediyorsunuz??onlarda belediyeden geliyorlar kendi adamları şimdiye kadar gıkları çıkmamış önlem alınmamış bundan sonrada bişe değişmez.ayrıca şikayet edildiğindede gizli tutulması gerekir bu nasıl saçmalıktır anlamadım ya size zarar verseler ya evinize ailenize bişe yapsalar psikopat çok ortalıkta.bencede foto çekmişsiniz kamera görüntüsüde alın bi yayın organına ilgilenecek güçlü bi yere bildirin.keşke yakınlarına ulaşma şansınız olsa ama bu zor olurdu.ben olsam tıpkı sizin gibi davranırdım.

en iyisini yapmışsın güzel kardeşim seni alnından öpüyor ve kutluyorum
terbiyeesizler ya maneviyat nedir bilmeyen insan fukaraları

sağolun desteğiniz için. nasıl ulaşabilirim acaba haber ajanslarına Fatih portakalı aramayı düşünüyorumda ayy sinirlerim çok bozuk ya. eğer yarın kesin bi yaptırım olmazsa kesin ulaşmaya çalışıcam. soğudum buradan acayip bi şekilde kızlar. biran önce taşınmak istiyorum. sinirlerim çok bozuk toparlayamıyorumda yazdıklarımı.

canım belediyeyle hiç uğraşma bence akime mail atabilirsin.

Helal olsun size elinizden geleni yapmissiniz. Ahlaksizlar bu insanlar, zaten oyle bir hale gelinmiski artik oluyu kabirden cikarip yatar bu insanlar.

Suc en basta ama bizim ulkemizin her mezarligi bakimsiz, kuralsiz vs. Avrupada oyle degil ama tek gorevli kocaman mezarligin hem temizligini hem guvenligini yapiyor. Zaten cok zorlanmiyor insanlari oluye saygili.

Benim esimde en son mezarlik ziyaretinde pisliktan bakimsizliktan sikayette bulundu. Birkac hafta sonra gittik sagolsun temizlemisler kendi caplarinda sadece otlari, copleri yakmislar heryer kapkara is. Dedimya kati kurallar yok.

Bencede arkadas hakli kendinizi desifre edip yormayin goruntuleri verin tv ye gazetelere zaten haber ariyorlar.

sağolun desteğiniz için. nasıl ulaşabilirim acaba haber ajanslarına Fatih portakalı aramayı düşünüyorumda ayy sinirlerim çok bozuk ya. eğer yarın kesin bi yaptırım olmazsa belediye tarafından kesin ulaşmaya çalışıcam. soğudum buradan acayip bi şekilde kızlar. biran önce taşınmak istiyorum. sinirlerim çok bozuk toparlayamıyorum da yazdıklarımı.

bunlar taşeron firma anladığım kadarıyla, belediyede müdürle görüştük çok kızdı olanlara ama yaptırımı olacak mı bilemiyorum. eğer olmazsa haber kanallarını da arıycam ama ilgilerini çeker mi bu konu biliyosunuz onlarda reiting derdinde. ne yapacağımı şaşırdım.

fatih portakal iyi fiir bence netten numaralarını bulun.her zaman zaten canlı yayın bağlantısı alıyorlar yayıya.sizde biraz uğraşacaksınız ulaşmak için.bu yöntemle daha kolay çözüm bulursunuz.duyarsız kalacaklarını sanmıyorum

ne günlere kaldık yarabbim.insanların çoğunun diriye saygıları yok ki ölüye olsun.Allah onları ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…