bunlar taşeron firma anladığım kadarıyla, belediyede müdürle görüştük çok kızdı olanlara ama yaptırımı olacak mı bilemiyorum. eğer olmazsa haber kanallarını da arıycam ama ilgilerini çeker mi bu konu biliyosunuz onlarda reiting derdinde. ne yapacağımı şaşırdım.kimi kime şikayet ediyorsunuz??onlarda belediyeden geliyorlar kendi adamları şimdiye kadar gıkları çıkmamış önlem alınmamış bundan sonrada bişe değişmez.ayrıca şikayet edildiğindede gizli tutulması gerekir bu nasıl saçmalıktır anlamadım ya size zarar verseler ya evinize ailenize bişe yapsalar psikopat çok ortalıkta.bencede foto çekmişsiniz kamera görüntüsüde alın bi yayın organına ilgilenecek güçlü bi yere bildirin.keşke yakınlarına ulaşma şansınız olsa ama bu zor olurdu.ben olsam tıpkı sizin gibi davranırdım.
ilgilenirler mi acaba? atayım orayadacanım belediyeyle hiç uğraşma bence akime mail atabilirsin.
bunlar taşeron firma anladığım kadarıyla, belediyede müdürle görüştük çok kızdı olanlara ama yaptırımı olacak mı bilemiyorum. eğer olmazsa haber kanallarını da arıycam ama ilgilerini çeker mi bu konu biliyosunuz onlarda reiting derdinde. ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?