Mezarlıklar ve yapılanlar (lütfen okuyun)

Arkadasların da dedıgı gıbı vıdeo kayıdı yapıp haber ajanslarıyla ırtıbata gecıp bu kepazelıgı ancak bu sekılde duyurabılırsınız...
Mıllette Allah korkusu kalmamıs

belediyenin beyaz masasını arayıp ne yapmanız nereye başvurup sonuç alabileceğinizi öğrenin
eğer basından duyurulsada güzel olur tabi
allah bunları kahretsin diriye değil ölüye bile saygıları kalmamış nasıl can verecekler pislikler
gerçekten çok sinirlendim

Duyarlılığınız için sizi tebrik ederim.

İnsanın dirisine saygı duymuyor ki bu mahlukatlar ölüsüne saygı duysunlar.

Bimer e şikayet edin. Şimdi kanun maddesini de arastırıp yazacagım, telefon ettiğiniz saatleri ve görüştüğünüz kişileri birimleride yazın hem size cevap vermek hem o durumu düzeltmek zorundalar Yoksa basbakanlık soruşturma acıyor

3998 Mezarlıkların Korunması hakkında kanun 5393 de de geçiyordur fakat incelemem gerekiyor

duyarlılığınız için kutluyorum.Bu durumlardan üsttekilerin haberi olmayabilir.dahası bilselerde şikayet olunca bişey değişir.ama bu işçi sınıfına kendinizi belli etmeseydiniz.önce ilçe belediye,sonra büyükşehir belediye sonra başbakanlık.ilgili bütün kurumlara bildirseydiniz.150 başbakanlık şikayet sabit numara.her konu için.mail atabilirsiniz.valiliklerde ilgili.

Az çok bilirsiniz medyadaki tarafları, çektiğiniz fotoğrafları rakip belediyeye sempati duyan kanallara yollayın, ülkecek çektiğiniz fotoğrafların günde 3 öğün ekranlarda döndürülmesini, meclis polemiğine çevrilmesini filan izleyelim Şaka bi yana hiç haksız değilsiniz bu durumdan rahatsız olmakta, mezarlığın yanından geçerken bile dua okumamız gerektiği öğretildi bize ama herkes aynı duyarlılıkta değil

elimde video kaydı yok. sadece fotoğraf var o an video çekmek aklıma bile gelmedi. işçilere görünmemek için uğraştım. kendimizi bilerek ifşa etmedik, biz belediyeyi aradık onlar güvenliği aradılar güvenlikte işçilere evimizi göstererek anlattı. zaten iki metre bile yok arada, evim müstakil ve mezarlığın tam karşısında arkadaşlar. ondan kabak gibi ortada bizim şikayet ettiğimiz.
onlardan zerre kadar korkmuyorum, sadece pis küfürler yüzünden ağladım ama şimdi hiç üzülmüyorum. insan olsa yaptığından utanır özür dilerdi küfür edeceğine. demekki insanlıkla alakası olmayan yaratıklar bunlar.
önce akime yazdım. istanbul büyükşehir belediyesine yazdım. şikayetvara bile yazdım. mezarlıklar müdürlüğünün zaten bilgisi var
yarın öbürgün bu kurumlardan tatmin edici bir açıklama alamazsam o zaman kanalları arayacağım. gücümün yettiği kadar uğraşıcam işte.

Son düzenleme:
Allah bilir bu insanlar mezarlıkta boyle davranıp evde sokakta dindar geciniyorlardir! Ayıp ya. Ne denir ki?... Birkaç sene once de istanbul Bsb Hasköy musevi mezarlığının icinden yol gecirdi bildiginiz mezarların üzerinde falan işçiler çalıştı birçok eski mezar zarar gördü. Yol yapımı icin bir sürü mezarin yeri değiştirildi. Define aradı millet mezarları kazdılar. Buyukadadaki Rum kilisesine saldirildi. Bir sürü sey. Bu yapılanlar cok buyuk saygısızlık. Kimse de müdahale etmiyor. Burada da yapılan terbiyesizlik hat safhada, seks yapıyoruz ne demek ya yuh!!!! Senin annen baban yatabilirdi orada. Allah bildigi gibi yapsın bunları ne diyeyim

Son düzenleme:
canım sen gereklı uyarıda bulunmussun defalarca
beledıyeyı de aramıssın kımse ısfıtını bozmamıs .
bundan sonra senın yapacagın sey ,ozel tv kanalarına o fotoları gondermek olacaktır .
belkı akılları baslarına gelır .
gercekten cok ayıp yaptıkları .ınan ben okurken cok sınırledım .
hıc bır saygı yok .

duyarlı davranmakla çok iyi yapmışsınız. orada yatanların sadece bedemleri ölüdür. o dalga geçenlerin rüyalarına girip inşallah onların kulaklarını çekerler.

bir insan eğer maneviyatını kaybettiyse herşeyini kaybetmiş demektir.

gazetecilere,haber sitelerine yazın. elinizdeki fotolarını paylaşın. elbet biri gelip haber yapacaktır. belki o zaman belediye utanırda önlem alır.

yazıklar olsun böyle insanlara ....sen haklısın canım ve doğru olanı yapmışsın ama karşındakiler insan olmayınca üzülme ..kötü söz sahibine aittir inşallah önlem alırlar

Sen en iyisini yapmışsın,insan elbette rahatsız olur ve şikayette edimeli yetkili yerlere böyle şeyler.
densiz,saygısız insanlar..gerçekten bir cevap gelmezse en güzeli medyayı işe koşmak,daha etkili olur.

Faceboook'a da atabilirsiniz adresi verin paylaşım yaparız tanıdığımız duyarlı radyocularada iletiriz.Yayılır bir şekilde duyarsız kalınacak bir durum değil.

ne güzel duyarlı bi insanmışsın onların ettiği küfürlere falan hiç alınma önemsenecek insanlar değiller belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…