Mezarlıklar ve yapılanlar (lütfen okuyun)

okadar sinirlendimki anlatamam. Ya bu nasil insanliktir anlamiyorum, bu insanlarin hic vicdani yokmu, hic allah korkusu yokmu bunlarda? Offf

Ben yurtdisinda yasiyorum ve dolayisiyla ülkeme ve yurdumun insanina hic laf konduramiyorum ama inanin her nekadar almanlar icin soguk insanlar desekte ölülere saygilari sonsuz.
Burdaki mezarliklari bir görün arkadaslar, cicekler, böcekler, tertemiz, sepsessiz insanlar konusmaz, konussalarda fisildarlar. Biz neden böyle olamiyoruz?

Gecen yil dedecigimi kaybettim, TR ye geldigimde mezarligina gittim. Öyle bir hayal etmistimki, gidince hayal kirikligina ugradim karsilastigim tablo sonucu. Ya ben giderken ayagimdaki topuklu ayakkabilarimi cikardim, ses olmasin, bastigim yerlerde ki topraga delik acilmasin diye. Birde ne göreyim? Mezarliga giris kismi sirf cöpten olusuyor. Gelen firlatmis cöpünü, giden firlatmis. Torba torba yigmislar cöpleri mezarligin girisine. Sinirimden kriz geciresim geldi, yol boyunca bagira bagira agladim, almanlara tek kelime söyletmedigim memleketimin insanina artik ne sövecegimi bilemedim.

:113:bu adamların yüzüne okkalı bir tokat atmak-ağzıma geleni söylemek-yüzlerine tükürmek istiyorum:113:
mezarda bile rahat yatamıyacakmıyız biz

ben babamı temmuz ayında kaybettim. ve trabzonda köyünde çok sessiz bir yere gömülmesini istedim. yanı başımdaki mezarlığı istemedim onu o kadar özlememe rağmen. sizi çok iyi anlıyorum. bu konuda bu kadar hassas olmamda bu yüzden.

:113:bu adamların yüzüne okkalı bir tokat atmak-ağzıma geleni söylemek-yüzlerine tükürmek istiyorum:113:
mezarda bile rahat yatamıyacakmıyız biz

bende çok istedim ama eşim camdan bakmama bile izin vermedi evde duvarları yumrukladım o an sinirden. öyle bir terbiyesizlerdi ki anlatamam yani.

içinizden ne geliyorsa onu yazın bimer şikayetlerinde yaptrıım süresi ve cevadı cok önemlidir hatta bir cok kişi bile yazabilirsiniz fark etmez .Ben avukat deilim bir kamu kurulusunda calısıyorum ve saçma sapan şikayetlere bile en özenle en kısa sürede cevap verioruz

yazımdan ilgilisini eksik etmeyen arkadaşlara, son durumu bildirmek istedim. az evvel evime güvenlik şefi geldi. Bu olaya karışan tüm işçilerin işine son verilmiş arkadaşlar. Müdür beyde eşimi arayıp bilgi vermiş. yaşanan bütün olumsuzluklar için 'vatandaş' olarak bizden özür dilendi. bir daha tekrarı olmayacağına söz verildi. Ve güvenliğin artık kendine çeki düzen vereceği bildirildi. Ben zaten şeflerine ne kadar kızgın olduğumu söyledim. Neyse ki olumlu sonuçlandı.
herkese teşekkürler ederim. bütün dertlilerin dertlerinin olumlu sonuçlanması umuduyla...

Yani durum net olarak anlaşılıyor ki belediye ile çözeceğiniz bir mevzu değil.
Bence eşiniz ile birlikte bir kamera elde edin, nasılsa bulunduğunuz yerden çekebiliyorsunuz birşeyler.
Gerçekten absürt olan görüntüler yakalayın, sonra aklınıza gelebilecek her medyaya bunları gönderin...
Taa ki ana haberlere başlık olana kadar....

Yazıklar olsun o insanlara, onlarda bir gün 3 karış toprağın altına girecek, herkes layığını bulur sen hiç kafanı yorma...
Ama eylemlerinden de vazgeçme derim... Cesaretine ve eşinin desteğine hayran kaldım, ayrıca tebrik ederim...

siz dogru olanini yapmissiniz, bravo!
onlar bide belediyenin adamlari degilse iyidir, hepsi adi.bunlarin. lanet olsun böyle devlete hicbirsey yapilmiyor..
hele o insan kiliginda gezen pisliklere zaten diyecek bisi bulamiyorum cokk sinirlendim ya!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…