- 14 Temmuz 2017
- 24
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi kararsizuye
-
Mezun kalmak derken mezun mu oldunuz yoksa evde mezun olarak mı kaldıniz
Canım ben mezun kalmadım, ilk girişimde yerleştim ama keşke mezuna kalsaydım da başka bir yer kazansaydım.
Mezuna kalan arkadaşlarımın hepsi ilk girişlerinden daha yüksek puan aldılar sevdikleri bölümdeler
Hem nolmuş mezuna kaldıysan gayet olağan bir durum. Okulsuz daha rahat çalışırsın
Eger seni yipratmayacaksa hazırlanabilirsin.2016da okulu bitirdim bu sene tekrar lys'ye girdim .3. kez sınava hazırlansam mı diyorum?
Ruh halim kaldırır diyorsan neden olmasınben bu sene mezuna kalmıştım tekrar hazırlansan mı diye düşünüyorum
Eger seni yipratmayacaksa hazırlanabilirsin.
Sanırım çokta gönüllü değil gibisin öyle mi ?
bir de üniversitede yaş farkı sorun olur mu ?üniversiteye yerleştiğimde ing. hazırlık okumayı düşünüyorum
Bende vakti zamanında hem okuduğum hem çalıştığım için sınava yeteri kadar hazırlanamamıştım. O puanla istediğim bölüm gelmeyeceği kesindi. Mezuna kaldım, işe ara verdim, daha çok ders çalıştım. Ve iyiki de mezuna kalmışım, istediğim ve epey iyi bir bölümü kazandım. Yoksa istemediğim bir bölümde okumuş olup istemediğim bir mesleği yapmış olacaktım. O 1 sene çok rahat geçti, ben stres yapmadım hiç. Fakat sen gerçekten daha fazla çalışacaksan mezuna kal, kendine güvenemiyorsan yine aynısı olacaksa kaybın olur.
Hangi bolumu istiyorsunuz ve istediginiz bolumun puani ile bu yilki puaniniz arasindaki fark nedir? Bunlar onemli.
Alaniniz nedir? Bence cekilmeyecek gibi degil, ben olsam 1 yil daha calisirdim.derece olarak ilk 20bin olsaydı giderdimama 60bindeyim
sayısalım açıkçası bu sene ygsde hiç sosyal yapamadım feni 20 dakikada çözdüm .Geçen sene de sosyali yetiştirememistimAlaniniz nedir? Bence cekilmeyecek gibi degil, ben olsam 1 yil daha calisirdim.
sizin sonucunuz nasıldı?3 kere kaldım yine de istediğim olmadı. Pişmanım keşke kalmasaydım diyorum şimdi. Sana engel olamam elbette ama insanın psikolojisi bozuluyor bunu göz ardı etme.
Nerede yanlis yaptiginizi biliyorsunuz, bu cok iyi ayni hatalari yapmamaniz bakimindan. Bol bol deneme cozun, gerekirse piyasada var olan denemelerin hepsini toplayin.sayısalım açıkçası bu sene ygsde hiç sosyal yapamadım feni 20 dakikada çözdüm .Geçen sene de sosyali yetiştirememistim
evet sanırım yeterli ölçüde soru çözmediğim için yetiştirmem sorun oldu.eğer daha çok deneme çözseydim sorularla daha az uğraşırdım ve diğer derslere daha çok vakit ayırırdımNerede yanlis yaptiginizi biliyorsunuz, bu cok iyi ayni hatalari yapmamaniz bakimindan. Bol bol deneme cozun, gerekirse piyasada var olan denemelerin hepsini toplayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?