• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MEZUNA BIRAKMAK MI YOKSA ÜNİ OKURKEN AYNI ANDA SINAVA MI HAZIRLANMAK?? ( YAPABİLİRMIYIM HELPP)

imkanın varsa kıbrısı düşünebilirsin fiyatları uygun kız kardeşim de okuduğu bölümü bıraktı özelde tıp okuyor kıbrısta 3 sene Kıbrıs 3 sene marmara. yoksa lise kpss ya da 2 yıllık bir bölüm. yaşadığın şehirde hangi fabrikalar var gıda olur kimya olur sağlık olur

Ben yaptim olacagini zannetim olmadi devam etmek zorunda kaldim 3. Sinifa gectim simdi istemedigim yerde istemedigim bolumde. İnanıyorsan kendine mezuna kal, inanmiyorsan 1 sene bosuna kaybetme uygun birseyler varsa git

Sınava girmemiş 2 yıl . Bu yıl üçüncü girişi gene düşünüyor mezuna kalmayı . Büyük konuşmayayım da böyle evladı veririm bir kuaförün vs yanına eti senin kemiği benim diye
Sınava girmemiş 2 yıl . Bu yıl üçüncü girişi gene düşünüyor mezuna kalmayı . Büyük konuşmayayım da böyle evladı veririm bir kuaförün vs yanına eti senin kemiği benim diye
Ya söyleyince problem bizde işte bunun adı mezuna kaldım da değil onu da anlatamıyoruz bizim zamanımızda biri mezuna kaldıysa biz biliyorduk ki kesin çok iyi bilinen bir yere taban puanla ilk 5 de falan yerleşcek ama şimdi körün sallasa geçeceği barajın bile kalktığı sınavda yerleşemeyen mezuna kaldım diyo
kardeşim herkes de okumak zorunda değil git çıraklık yap bi zanaat öğren yani konuların birinde full evde sınava çalışıyo birinde kolay yoldan para kazanma peşinde hiç öyle çalışmak zorundaydım okuyamadım profili değil yani

İşte çalıştım kardeşim evde boş boş yatmadım sınava son 5 ay kala işten ayrılıp evde ders çalıştım
Kardeşim madem o kadar çalışkansın , bir konuda para karşılığı erkeklerle görüntüsüz sohbet işini sormuşsun , diğer konunda zerre tecrüben ve eğitimin olmadan otelde çalışmayı . Senin derdin kolay para , o da üniversite eğitiminde yohhhhhhh

Kardeşim madem o kadar çalışkansın , bir konuda para karşılığı erkeklerle görüntüsüz sohbet işini sormuşsun , diğer konunda zerre tecrüben ve eğitimin olmadan otelde çalışmayı . Senin derdin kolay para , o da üniversite eğitiminde yohhhhhhh
bence de bulsun bi koca evlenip bir kocasının bir de annesinin emekli maaşını yesin okumasın hiç 🙃

bence de bulsun bi koca evlenip bir kocasının bir de annesinin emekli maaşını yesin okumasın hiç 🙃
Ta 2021 konusunu okuyup da ordan beni vuracaksın aklın sıra gülücükler atarak . Onlar siyasi yorumlardı .. Gayet maddiyatı iyi bir üyeyim burada tanınan üyeyim sen hiç dertlenme . Hadi bye😂

Ta 2021 konusunu okuyup da ordan beni vuracaksın aklın sıra gülücükler atarak . Onlar siyasi yorumlardı .. Gayet maddiyatı iyi bir üyeyim burada tanınan üyeyim sen hiç dertlenme . Hadi bye😂
evet ananın kocanın malı ve parasıyla :) hadi bye teyzem gençleri de sal bi zahmet düşman gibisin millete

evet ananın kocanın malı ve parasıyla :) hadi bye teyzem gençleri de sal bi zahmet düşman gibisin millete
Okuduğunu anlamayı öğren bi . Üye konu açtı sitede çalışacağım , orada görüntü olmadan erkeklerle konuşacağım diye yakın zamanda . Hangi okumakta gözü olan kız bunu düşünür ? Eğitim şart. 😂

İşte bunu eleştirdim . Yks den sadece 3 ay önceki konu . Zaten 2 yıl olmuş lise biteli bu yıl 3. yıl. Normal işlerde de gayet çalışabilir okulu yok. Erkeklerle mesajlaşarak para kazanmayı düşünmüş . Ben de böyle öğrencilik mi olur böyle üniversite hedefleri mi olur dedim. Tam 2 yıl da bırak düşük puan almayı Yks ye hiç girmemiş . Aklı başında bulmadım. Aklı başında bulan var mı ?

Eklentiler

• IMG_4340.webp
    IMG_4340.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 7
İşte bunu eleştirdim . Yks den sadece 3 ay önceki konu . Zaten 2 yıl olmuş lise biteli bu yıl 3. yıl. Normal işlerde de gayet çalışabilir okulu yok. Erkeklerle mesajlaşarak para kazanmayı düşünmüş . Ben de böyle öğrencilik mi olur böyle üniversite hedefleri mi olur dedim. Tam 2 yıl da bırak düşük puan almayı Yks ye hiç girmemiş . Aklı başında bulmadım. Aklı başında bulan var mı ?
e pişman olmuş hayatına tekrar odaklanıyor olamaz mı onun parasını yiyeceği anası babası yok demek ki doğru değil ama genç sonuçta. şimdi aklı başına gelmiş ve meslek sahibi olmak istiyor? 40 yaşında aklı başına gelip üniversite okuyan var devlet bile 35 yaş kontenjanı açtı karşında yarı yaşından da küçük birisi var herkes hata yapar. kendi kızın olsa ne derdin? onun 20 yaşında okulu bıraımayacağına garanti veriyor musun?

e pişman olmuş hayatına tekrar odaklanıyor olamaz mı onun parasını yiyeceği anası babası yok demek ki doğru değil ama genç sonuçta. şimdi aklı başına gelmiş ve meslek sahibi olmak istiyor? 40 yaşında aklı başına gelip üniversite okuyan var devlet bile 35 yaş kontenjanı açtı karşında yarı yaşından da küçük birisi var herkes hata yapar. kendi kızın olsa ne derdin? onun 20 yaşında okulu bıraımayacağına garanti veriyor musun?
İşte sen de böyle eleştir beni . Herkes birbirini eleştiriyor sitede . Teyze şu bu deyince beni aşağı çekmiş olmuyorsun bilesin .

Ablacım sıralama ve gireceğin bölümü yaz değerlendirelim.
Uzaktan yorum yapacak olursam sen üniversite ortamına girince harıl harıl Yks çalışamazsın.

Back
X