Ben bir sene verebilirim en fazla çevre toplum baskisi falan uğraşamam. Hemde psikolojik olarak çok zorlarBenim bir arkadaşım vardi 5. Senesinde kazandi yani hic bırakmadı her sene calis çalış en sonunda başardı
Sen kendine o gücü görüyorsan dış tepkiler seni yine ders çalışmaktan alikoymayacaksa elbette çalış ama sana şunu söyleyim eğer ki uygun bir bölüm tercih edersen iki yıllıklar daha çabuk iş hayatına atılıyor ve sonra lisansa da tamamlayabiliyorsun[/QUOTE
Hocaya soracağım ama seneye kalırım. Dershane falan baslayacagim ama herkes dershane falan ise yaramıyor diyor
benim korkum çalıştığım halde yine beceremem diye korkuyorumdoğru dershane, doğru teknik ve sistemli çalışmayı sağlar. iş yine sizde biter.
benim korkum çalıştığım halde yine beceremem diye korkuyorum
2 yıllık kesinlikle istemiyorum. Çok agir konuşuyorum ama istemiyorum. Bana gore bölüm yok 2 yıllıklar dan. Benim korktuğum matematik matematigim hic yok. Calissamda yapamıyor gibiyim. Diğerlerini hallederim diye düşünüyorum. Yani hem mutlaka seneye çok yuksek bir yer gelmese bile bundan iyisi gelir. Bir sene kaybetmek benim için sorun değil. İs hayatına geç katilirim. Erkenden mezun oldu mu başka sıkıntılar başlıyor. Hayırlısı buymuş demek kikendine güvenmezsen olmaz o iş.
istersen yap bi iki yıllık tercih. üni biterken istediğin bölüm hangisi ise ona çalış.
belli bir hedefin var mı?
neresi tutarsa ile olmaz o iş.
bak ben hiç çalışmadım, sadece dershaneye gittim geldim ama ödevleri harfiyen yaptım. hiç fazladan bir kitap bile çözmedim. sözelciyim zaten deli gibi kitap okurdum. kitap derken akademik makale, düşünce kitapları vs.. kendimi geliştirmem için gerekenler onlardı.
amacımı ve kapasitemi biliyordum. ona göre hareket ettim.
kendi istediğim bölümde her şehir tutuyordu, en yüksek puanlı olan da en düşük puanlı olan da..
ben kendi yaşadığımız şehri tercih ettim, o da eğitim kalitesi daha yüksek diye... öss puanlarına göre zaten ülkede 2.sırada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?