• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuna kalmak

Canim biraz yanliş dusunuyorsun. Öncelikle hem kilo verip hem çalısabilirsin de onundeki 5 ayi hem ders calisarak hemde biraz yuruyus yaparak gecirebilirsin yada herha gi bir spor. Ilk amacin guzel bir meslek kazanmak olmali. Ulkede universite de okusan yetmiyor artik. Hem bu yil iyi hazirlanirsan lise kpss sinede girebilirsin. Neye nasil calisacagini ne yapacagini kestiremiyorsan ozelden mesaj yazabilirsin. Zamanini guzel kullan. Kilodur alinir verilir kalbin kirlenmesin :) Basarilar dilerim
Belki tembelim usengecim o is bende öyle olmuyor okuldan gelip yürüyüş yaptıktan sonra calisamiyorum .
Tesekkur ederim mesaj atabilirim :)

Geride kalmış olma hissi. Arkadaşlarım vize final muhabbeti yaparken benim hala lise derslerine çalışıyor olmam.
Aileme karşı sorumluluklarımı yerine getirmemiş hissetmem. Daha yazsam destan çıkar sanırım çok uzun olmasın :) Ben sana mezuna kal ya da kalma lüksüne sahip değilim. Ama şimdi çalışman hem bu seneye hem de gelecek seneye yararlı olur. Her türlü yol bu sene çalışmana çıkıyor yani :)
Yasamadigim için anlamıyor olabilirim bana hic onlara ozenirmisim gibi gelmiyor şuan.Belki yasasam öyle olmaz.Evet her turlu çalışmam gerekiyor :)

80 yıllık ömürde bir sene dediğin nedir ya? ben bu insanların saçmalıklarını anlamıyorum. ha 18 ha 19. ne zaman mutluysan o zaman.
İçimdeki ses boyle diyor sonra çok mu umursamazim kaygisizm diye düşünüyorum . O kadar kişi de israrla pişman olursun diyince dusunemedigim bir şey var gibi geliyor

Diyetisyen e gidiyorum
Yüzde seksen yiyip içtiğin,yüzde yirmi spor etki eder kiloya dedi
Kaç kilo fazlan varki bir sene vaktini alsın
Bence yazık olur

Canim gec kalmis sayilmazsin. Zaten sinava asil calismak simdi basliyo 6 ay vakit var. Zaten insan uzun bi vakit once calistiklarinida unutuyor. Matematik kas bol soru. En onemlisi matematik. Kiloyu sıkıntı yapma ilk sene dersler hafif zaten okul+spor seklinde gidersin. Sirf kilo icin mezuna kalinmaz. Cunku herkes ygs lys stresinden cikip geldigi icin biraz daha kilolu oluyor. Benim sana onerim hemen calismaya basla en dogru zamandasin gec kalmadin tam baslama zamani. 1 yilini kaybetme inan zaman cok onemli..

Sinava hazirlanirken kilo vermek cok zor bir mesele. Genelde kilo alarak kapanir o donemler çünkü cok hareketsiz kalırız.
Normalde boyle seyler sene kaybi olmaz tabii ki ama sebebine bagli. Mesela hayallerinin pesinden gidersin, o sene kaybi olmaz ama kilo icin yaparsan tabii ki sene kaybi olur. Universiteyi kazanirsan okula baslayana kadar 3-4 ayin olacak o arada rahat 7 8 kilo verebilirsin saglikli bir sekilde.
Bana biraz bunu bahane ederek sinava hazirlanmak istemiyorsun gibi geliyor ama boyle bir sey yapma. Çünkü ise giris surecinde zaten yillarimizi veriyoruz, bu hakkini cok istersen o zaman kullanirsin. Sen elinden geleni yap, olmazsa canin sagolsun. Olursa da yaz tatilinde kilo verirsin kazan-kazan olmus olur.

Nasılsa bu sene üniversiteye gitmicem diye çalışmayı bırakıp yaydıkça yayar ve derslerden koparsın.Bence elinden geleni yap yine de.

Ayrıca kiloyu da sağlık için ver.Bence senin kaygın tamamen görüntü açısından insanların bakış açısından endişelendiğin için bu kararı almış gibisin.Sosyal ortamlara girmeyi bırakman da bunu gösteriyor.Sadece bu konuda değil hayatında hiçbir konuda insanları bu kadar ciddiye alma.Sen elinden geleni yap.Koptukça koparsın derslerden.

İnsanın ders çalıştıkça çalışası , ders çalışmadıkça da daha çok çalışmayası gelir.Bence bir seneni sırf kilo için harcama.

Sinava hazirlanirken kilo vermek cok zor bir mesele. Genelde kilo alarak kapanir o donemler çünkü cok hareketsiz kalırız.
Normalde boyle seyler sene kaybi olmaz tabii ki ama sebebine bagli. Mesela hayallerinin pesinden gidersin, o sene kaybi olmaz ama kilo icin yaparsan tabii ki sene kaybi olur. Universiteyi kazanirsan okula baslayana kadar 3-4 ayin olacak o arada rahat 7 8 kilo verebilirsin saglikli bir sekilde.
Bana biraz bunu bahane ederek sinava hazirlanmak istemiyorsun gibi geliyor ama boyle bir sey yapma. Çünkü ise giris surecinde zaten yillarimizi veriyoruz, bu hakkini cok istersen o zaman kullanirsin. Sen elinden geleni yap, olmazsa canin sagolsun. Olursa da yaz tatilinde kilo verirsin kazan-kazan olmus olur.
Bunu kesinlikle bahane etmiyorum bu benim hayatımın her alanını etkileyen sürekli mutsuz olmamı sağlayan bir şey.Kilom fazla olduğu için yaz tatilinde verdiğim kilo yeterli olmayacak.Çok büyük bir öz güvensizlik ve değersizlik hissi var

Ayrıca kiloyu da sağlık için ver.Bence senin kaygın tamamen görüntü açısından insanların bakış açısından endişelendiğin için bu kararı almış gibisin.Sosyal ortamlara girmeyi bırakman da bunu gösteriyor.Sadece bu konuda değil hayatında hiçbir konuda insanları bu kadar ciddiye alma.Sen elinden geleni yap.Koptukça koparsın derslerden.

İnsanın ders çalıştıkça çalışası , ders çalışmadıkça da daha çok çalışmayası gelir.Bence bir seneni sırf kilo için harcama.
İnsanların ne dediğini takmamayi basaramiyorum evet en çok bu sebepten istiyorum maalesef

Canımn hiç üzülme boşuna. 1 Sene ne ki Benim kuzenim iki yıl bekledi ve şuan çok mutlu.
Hatta 7 yıl sonra üniversiteye gidip mutlu olan insanlar var.
Bende bir yıl bekledim istedigime ulasmak icin ve gayet mutluyum.

Kilo icin uni mi ertelenir...?
Hayir akillica degil...hatta bence sacma
Kaldi ki 1 yil uzun bir sure ne olacagi hic belli olmaz...planlar istedigin gibi gitmeyebilir...zayiflamayabilirsin
Baska seyler olabilir...bence buyuk hata olur

Ben 2.yilimda girdim uniye .Hic bir yere yerlesemedigim icin degil istedigim bolumu istedigim şehirde okumak icin. Ve hayalimi gerceklestirdim.Evet zor oluyor ama gec kalmislik degil.Oturup calisacaksan bikmayacaksan elinden gelenin en iyisini yapacaksan bence neden olmasin .Hic de oyle gec filan kalmadim hayata .Ben mezun oldum hemen atandim uniyi benden 1 sene once kazanan arkadaslarim KPSS yi kazanamayıp benle ayni zamanda atandilar .

Mezuna kalınırsa kalınır da hem sınavı yetiştirip hem de kilo verebilirsiniz biri diğerine engel değil. Haftada üç gün spor salonuna gidin, hafta sonu da yüzün oh mis.

Mezuna kalınırsa kalınır da hem sınavı yetiştirip hem de kilo verebilirsiniz biri diğerine engel değil. Haftada üç gün spor salonuna gidin, hafta sonu da yüzün oh mis.
Okul beşte bitiyor.Ve yakınlarda bir yer yok.Gittiğim yer de kapandı.Pek mümkün görünmüyor.Belki siz spordan sonra enerjik oluyorsunuzdur ama okul+spor yaptığım zaman duş alır almaz uyuyordum

Okul beşte bitiyor.Ve yakınlarda bir yer yok.Gittiğim yer de kapandı.Pek mümkün görünmüyor.Belki siz spordan sonra enerjik oluyorsunuzdur ama okul+spor yaptığım zaman duş alır almaz uyuyordum
Önce ders çalışırsın sonra spora değil yürüyüşe gidersin sen de?

Kilo icin uni mi ertelenir...?
Hayir akillica degil...hatta bence sacma
Kaldi ki 1 yil uzun bir sure ne olacagi hic belli olmaz...planlar istedigin gibi gitmeyebilir...zayiflamayabilirsin
Baska seyler olabilir...bence buyuk hata olur
Kilo dediğiniz beş kilo fazlaligim var demek değil ki . Her seyimi etkiliyor .Gitmezsem bu sene olacaklar benim elimde ama gidersem ne olacağı hic belli değil.İlk defa ailemden uzaklaşmış korunmasiz hissedersem üstüne kilo problemini düşünüp depresyona girip cikamamaktan sonunun başka yerlere gitmesinden korkuyorum.Daha önce düşündüğüm şeyleri yapmaktan

Back
X