mezuniyet elbisem ..

diclemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
348
26
68
benimde haziranda üni. mezuniyetim var elbisem hazır aykkabı çanta ve takımda hazır ama saç konusunda kararsızım resimleri ekliyorum takı ve cantayı daha resmini çekmedim onuda sora eklerm saç konusunda yardımcı olun bana kızlar salık saçmı olsun toplatıyımmı blmiorum. bide elbise nası sizce ?

Ben elbiseden çok ayakkabıya bayıldım elbisede güzel tabikide..Toplattırma bence..salık bırak,maşa vs olabilir..Ama toplattırmak istiyosan dağınık bişeyler yaptır..Çok güzel geçer inş..

elbisen güzelmiş beyaz olmasıda hoş olmuş ama ayakkabılarını daha çok beğendim saçlarını da açık bırak bence uzunsa maşa derim kısaysa da fönlü çok güzel olabilir tabi bu benim tercihim sanada öneri sadece:) bende mezuniyet için elbise ve ayakkabı bakıyorum ama henüz istediğim bişey bulamadım nerelere baktın banada çıtlatırmısın biraz:)

elbise aslında krem rengi ama beyaz cıkıyo resimde ayakkamıda bende cok seviyorum aslında nişan ayakkabım o benim yakında nişanımda var :) ben bu elbiseyi nişanlığımı diktirdiğim yerde buldum ordakide bi kıza dikiliyomus bende modeli ondan çaldım bende diktirdim :)

saçlarım uzun bide eklettircem az daha cıt cıt aldım maşa olabilir bende ole düşünüyorum simdilik cok basit olmaz heralde dimi bide saçıma taç toka vs taksammı ?

hımm anladım canım iyi yapmışsın diktirmek en iyisi hayırlı olsun nişanında mezuniyetinde hayırlısıyla bi mezun olsaydık:)

ay evet ya bu sene benim hepsi üst üste geldi :) ama çok güzel heycanlar hayırlısaıyla mezun olsak keske :)

olucaz olucaz:)) bu arada saçlarına taç yada toka takma derim bence uzun olucakmış zaten saçın maşalı bide açık olunca süperrr bende öyle düşünüyorum sade olmasını tercih ederim ben:)

sağol canım :) tam düşündüğüm gibi fikir verdin bana bikaç kişi aynı seyi tavsiye edince daha cok içine siniyo insanın sennde mezuniyet yakınsa bi an once bakmaya başla çok güzel modeller var hazır olarakta bi kaç tane benm begendiğim vardı yine ama nette resimlerini bulamıyorum

elbisende ayakkabında güzelmiş canım nişanında hayırlı olsun bu arada
elbise mezuniyet için uygun bence ayakkabıya bayıldım nişan kıyafetinide ekle merak ettm bak...
saçlarına dediğin gibi ek yaptır bence ama benim başka bi tavsiyem olucak bilmem severmisin ama ben bu ara ona takmış durumdayım
maşa yaptır iri dalgalar şeklinde sonra arkadan hafifçe toplatıp krepe yaptır naçizane fikrim bu yani umarım yardımcı olmuşumdur

evet yakın mezuniyetim bende bakıyorum geçen aydan beri ama pek istediğim gibi bişey bulamadım baktım olmadı bende istediğim elbiseyi tasarlayıp diktiricem en kısa zamanda yapmam lazım ama bunu diktirmek uzun sürüyo işin ilginç yanı ayakkabı beğeniyorum daha çok ben elbise beğeniceğime:))

fikrin için sağol canım :) nişan elbisemide az once söz-nişan .. elbiseleri bölümünde ekledim
bende elbiseden once ayakkabıyı eldım tersim o konuda ama sadece bu ayakkabı için yaptım yoksa once elbiseyi alırdım :) sende ole yapablirsin hep ayakkabı begeniosan al bitanesini ona göre elbise bak

rengini çokkkkkkkkk beğendim modelide güzelmiş tek omuzdan kolları güle güle yırt:))

sağol canım o renge 5dk içersinde karar verdim kumaşcıda neseki ortaya güzel bişi cıktı :) yine sade bir model nişanımda bile sade olucam :)

sağol canım o renge 5dk içersinde karar verdim kumaşcıda neseki ortaya güzel bişi cıktı :) yine sade bir model nişanımda bile sade olucam :)

olsun olsun sade olmak her zaman güzeldir tercihimdir benimde sade ve hoş tıpkı az ve öz söz gibi:))

evet haklısın :) ama bazende cok mu sade diyorum yani cevremden hiç kötü bi eleştiri almadım ama düşünüyorumda bi yandan nese ya olcak gecicek işte ..

düğünde acısını çıkartırsın inş. şöyle güzel fransız dantelli bi gelinlik süperrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…