mezuniyet elbisemi aldım yorumlarınızı bekliyorum :)

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya

kızlarrrrr sonunda mezuniyet elbisemi aldım ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz
istersem üçgen şeklinde askı dikecekler ama çok kararsızım sizce nasıl daha iyi olur ? ayakkabı ve çantayı siyah rugan düşünüyorum .
ve saçımı nasıl yaptırmalıyım ben sık ve tepeden topuz olarak düşündüm ama çok mu sıradan kalır ki?

Son düzenleme:
canım elbiseni ben de çok beğendim, sana da çok yakışmış güle güle giy. bence askı iyi olabilir. çünkü üstün çok fazla boş geldi bana. ya da sıkı bi topuz yerine biraz daha dağınık bir model düşünebilirsin.

Bence salık saç üzerinde düşün çünkü üstün çok boş duruyor elbisen de güzel bu arada.

çok sağolun canlarım , ben salık saç hiç düşünmemiştim çünkü saçlarım belimde açarsam elbisenin göğüs detaylarını kapatmaz mı? takı olarak uzun sallantılı bir küpe seçsem üst tarafın boşluğunu kapatabilirmiyim acaba

elbise yakışmışş bence askı taktırmalısınn hem üçgen şeklinde çok iyi olur hemde oynarken falan için daha rahat olur yukarı çekmek zorunda kalmazsın elbiseni :) saç olarakta şu şekilde örnek verebilirim çok sıkı topuz yaptırman taraftarı değilim bu modeller eminim daha hoş olucaktır

Eklentiler

• $60.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 136
  • $168.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 128
  • $189.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 117
  • $191.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 117

askı felan diktirme sacınıda duşunduğun gibi yaptır cokk guzel olacaksın

havvacım modeller için teşekkürler ikinciye ve dördüncüye bayıldım :) elbiseye karar vermek zor ama bu küçük detaylara karar vermek daha da zor sanırım

ne demek olurmuu yeterki sen karar ver canım

eger rahat edebılecegını dusunuyorsan askı yaptırma ama sac modellerınden petek dıncozunkı cok hos elbıseyede gıder ustun bos durmaz

.canım elbiseni çok beendim hele ki rengini ve dantel detayını. Ama göğis kısmı çok aşağıda gibi duruyor sanki, ne bileyim bana mı öyle geldi acaba.
Ayrıca bende arkadaşlar gibi saçlarını salık dalgalı yapmandan yanayım. Şimdiden bol eğlenceler diliyorum

ay çok güzel olmuşsun canım benim çanta ve ayakkabın siyah olsun ama rugan çok mu patlar acaba dedim bilemedim şuan :26:
bide havalı dağınık bi topuzzzzzz

elbise yakışmış valla
ben straplez giyince kemiklerim çıkıo çok kötü oluyor
ben mezuniyet elbisemi mecburen askılı alıcam

Elbisen çok tatlı, beğendim güle güle giy. Bence rahatsan askı diktirtme zaten alt tarafı çok dökümlü elbisenin. Omuzların ve dekolten de güzel zaten kapatma. Ayakkabı ve çanta olarak siyah olabilir ama ben ruganı hiç sevmem bence mat al. Süet aldım ben ten rengi Bambi'den. Bambi'de buldum istediğim gibi sadece o kadar yer gezdim. Benim elbisem de fuşya rengi. Çantasıyla ayakkabım takım. Saçların bence topuz olsun kesinlikle ama sık-tepeden değil. Lütfen öle sımsıkı kalıp gibi krepeli topuz yaptırma. Sade ve dağınık arkadan topuz yaptır muhteşem olursun. Ayrıca yandan topuz da olmasın:)
Tebrikler şimdiden:)

elbiseniz cookk hoss..görür görmez aklıma ayaklı gazete ödül töreninde meryem uzerlının gıydıgı elbıse geldı ve netten yıne baktım gercekten cok benzıyor:)) bence elbıseye askı yapmayın sacınız uzunsa meryem uzerlı gıbı maşa,bukle vs yapabılırsınız..yenı oldugum ıcın resım nasıl eklenıyor bılemıyorum.yoksa eklerdım :))

elbisen çok güzel gerçekten güle güle giyin
bence çanta ve ayakkabıyı rugan değil süet seçmelisin ve çantayı küçük siyah dantelli clutch lardan seçersen çok hoş olacaktır.saçlarınıda topuz olarak düşünüyorsan dağınık ve doğal duran , kalıp şeklinde olmayanlardan olursa çok güzel görünür ya da dalgalı saç kullanılarak yapılan helen tarzını anımsatan örgü modellerinide kullanabilirsin.
ama kesinlikle çok ufak bir çanta kullanmalısın
iyi eğlenceler şimdiden

güzel yorumlarınız için çok teşekkürler canlarım
ayakkabı ve çantayı da aldım siyah rugan ikisi de. elbise ipek olduğu için süet uymaz diye düşündüm.
askı taktırmaya karar verdim çünkü askısız pek rahat edemicem sanırım, incecik siyah askı yaptırcam sizce modeli bozarmıyım?
hala saç ve takı konusunda kararsızım

Canım bir şey sorucam ... Mezuniyet elbisenin boyunu, yerle bir şekilde mi aldılar sende de... Ayakkabın gözükürse, çekmiş gibi durur, uzun olması lazım. Ayakkabı yürürken görünür dediler de. Sende de öyle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…