Mezuniyet hediyesi

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.543
298
merhabalar arkadaşlar.. Üniversitede ki ev arkadaşım psikoloji bölümünden an itibariyle mezun olmuş durumda .O benim mezuniyetimde eşarp bir de gümüş şahmaran almıştı acaba ben ne alsam çok kararsızım bir fikir verin bana

bulundugun ildeki carşıya ugrasana bi.
hani illaki gözüne bişeyler carpar
aklıma fikir gelmedide:26:

bulundugun ildeki carşıya ugrasana bi.
hani illaki gözüne bişeyler carpar
aklıma fikir gelmedide:26:

canımcım pek çarşıdan alınmalık birşey değil sanki onun aldıkları pahalıydı biraz o yüzden düşünüp güzel birşey almalıyım

bende takı düşünüyorum da takıya takı nasıl olur ki? annemde çeyizlik güzel birşey al diyor kalıcı olur diye çeyizlik al diyor napsam ki:26:

Arkadaşının öyle şeylere merakı var mı? Çeyiz yapıyım falan diye.
Mesela benim hiç yoktur biri alsa sevinmem yani
Takıya takı diye düşünme bence sonuçta bir kadına alınabilecek en güzel hediyelerden.
O da aa ben ona takı aldım o da bana aldı diye mi düşünecek, sanmıyorum..

Bende çeyizlik düşündüm . Nevresim falan değil de şık bir kahvaltı seti mesela

daha önce english home'dan banyo seti vardı çok tatlı içinde tarağı kesesi gibi şeyler vardı çok hoşuna gitmişti.takıda ki kararsızlığım ailesinden de takı istemiş mezuniyet hediyesi olarak o yüzden endişe duyuyorum :26:

O zaman işler değişir, hazır beğendiği bir şey de var alıver onu o zaman

Merhaba, kızkardeşimin arkadaşı kardeşime mezuniyet hediyesi çok şık bir çanta aldı 2 hafta önce. O kadar severek takıyor ki herkese de seve seve belirtiyor hediye edildiğini

Canım instagram da bi kadın pelus oyuncaklar yapıyo arkadasinın resmini gönder aynısının oyuncağını yapıyo bence cok orjinal bi hediye olur ama bulmak icin biraz araman lazım adını bilmiyorum. Oyuncak dediysem basite alma ev aksesuarı gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…