Mezuniyet hediyesi

olabilir arıyım bakalım inşallah bulabilirim teşekkürler

Merhaba, kızkardeşimin arkadaşı kardeşime mezuniyet hediyesi çok şık bir çanta aldı 2 hafta önce. O kadar severek takıyor ki herkese de seve seve belirtiyor hediye edildiğini

bende çanta almak istiyorum çok güzel bir hediye olur ama onun normalde kullandığı çantalardan alacak kadar pahalı bir hediye düşünmüyorum tatlım ya o baya pahalı markalardan kullanır

Benim arkadasım
Mezuniyet hediyesi soyle bisey yapmıştı.universite de tanıdığın kom varsa hepsine renkli kağıtlara botlar yazidirmis okuldaki Prof lara bile onları fotograf albümüne dizmiş birde birlikte çekilen resimlerden kıymıştı harikaydi yıllar gecti hala okudukça duygulanirim

kom ve bot ne anlamadım

kom ve bot ne anlamadım
Telefondan yazıyorum kusura bakma :) tanıdığım kim varsa notlar yazdırmış benimle ilgili düşünceleri falan yurt görevlilerinden üniversitede ki tum sınıfa tanıdığım tum bolumlerdeki arkadaslara hocalara hatta ulaşıp lise arkadaşlarıma bile yazdırmış Yada onların notlarını kendi yazmış.

hehe çok güzelmiş yapabilirsem ulaşmaya çalışıyım çok teşekkürler tavsiyeniz için

Burdaki ürünler orijinal mi acaba?
Çantalarla ayakkabıları kombin yapmışlar ve fiyatları çok uygun normalde sadece ayakkabı ya da sadece çanta bile o fiyattan pahalı :44:

Canım valla bilemiyorum ki, çakmadır bence ama bazıları okadar güzel taklit ediyorki . Orijinal o kadar indirimli olmaz diye düşünüyorum

Canım valla bilemiyorum ki, çakmadır bence ama bazıları okadar güzel taklit ediyorki . Orijinal o kadar indirimli olmaz diye düşünüyorum

Haklısınız orijinali o kadar ucuz olmaz ama çakmaya da o kadar para verilmez, üstüne biraz daha koyup gerçeğini almak daha makbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…