• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet için elbise arıyorum.Marka,model yada renk konusunda fikir verir misiniz?

eessrraa_esra

beklenengünbirgüngelecek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
6.298
57
113
meraba kızlar mezuniyetim için acil elbise almam lazım ama istediğim gibi bişey bulamıyorum:( çok az zaman kaldı nerden alıcağıma karar da veremiyorum sizin varsa bildiğiniz güzel yerler, markalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım nerde oturuosun söyleseydin ona göre bi yer önerirdik :)
ben de kısa boyluyum ama topukluyla uzun elbise çok hoş oluyr. taşıyamam diye düşünme dene derim :)

canım nerde oturuosun söyleseydin ona göre bi yer önerirdik :)
ben de kısa boyluyum ama topukluyla uzun elbise çok hoş oluyr. taşıyamam diye düşünme dene derim :)

evet topukluyla düşününce olabilir çok da kısa boylu değilim aslında ama kötü durcağını tahmin ettim uzun elbise hiç giymedim şuana kadar da. saol önerin için değerlendiricem:) varsa önerebileceğin markalar yada alabileceğim yerler önerini beklerim. bu arada bahçelievler tarafında oturuyorum.

Merhaba bende Bahçelievler tarafında oturuyorum. Şirinevlerde Hamit Bey isimli bi mağaza var oraya bakmanı tavsiye ederim fiyatlar da gayet uygun. Ayrıca bence Bakırköy'e de bak orada da hoş bişeyler bulabilirsin..:))

Merhaba bende Bahçelievler tarafında oturuyorum. Şirinevlerde Hamit Bey isimli bi mağaza var oraya bakmanı tavsiye ederim fiyatlar da gayet uygun. Ayrıca bence Bakırköy'e de bak orada da hoş bişeyler bulabilirsin..:))

meraba never27. teşekkür ederim canım bakırköye bakıcam da öncelikle şirinevlerdeki yere bakmak isterim tam olarak nerde olduğunu bana tarif edersen çok sevinirim.Şirinevlerde koton, lcw, mavi falan var caddede oralarda mı?

Canım sana kesinlikle diyorum ki Osmanlı Çarşı diye bir mağaza açıldı oraya bak! Ama kesinlikle atlama. Bu şirinevler minibüs duraklarının orda Suvari'nin sırasında. Benim bu yıl mezuniyetim var. Ben ordan siyah bir elbise aldım, mini, o kadar sade ve asil duruyor ki... Fiyatı da çok uygun...

Canım sana kesinlikle diyorum ki Osmanlı Çarşı diye bir mağaza açıldı oraya bak! Ama kesinlikle atlama. Bu şirinevler minibüs duraklarının orda Suvari'nin sırasında. Benim bu yıl mezuniyetim var. Ben ordan siyah bir elbise aldım, mini, o kadar sade ve asil duruyor ki... Fiyatı da çok uygun...

hımm tamam canım çok teşekkür ederim bakıcam cumartesiye yakın sayılırım zaten gitmekte kolay olur benim için:)

canım senn için araştırdım bikaç model buldum mezuniyet için :)
$44_P188_20110317.webp$large_23fa0a7d78f9ca7cb16ec4a9c424ecab.webp$large_e5d33c6918863c8e3d2b1ca8b5b1cde6.webp

canımm çok teşekkür ederim ortadaki pembeyi ve siyahını çok beğendim sade ve asil duruyo hangi siteden baktın?

dün bi sürü siteye baktım canım tam blmiorum hangisi olduğunu ama istanbuldasın ya orda model seceneği daha coktur olmadı hiç bulamazsan diktirirsin :)

dün bi sürü siteye baktım canım tam blmiorum hangisi olduğunu ama istanbuldasın ya orda model seceneği daha coktur olmadı hiç bulamazsan diktirirsin :)

tamam canım çok teşekkür ederim baktığın için bende araştırıyorum siteleri denk gelirse bakarım yoksada artık diktiricem dediğin gibi:)

çok teşekkür ederim canım güzel modeller seçmişsin beğendim hepsini bu seferde karar veremiyorum birbirinden güzel modeller önüme gelince:)

Bende bahçelievlerde otururyorum kesinlikle bakırköyden bak,fatihteki aynı elbiseler,neredeyse yarı fiyatına,hemde bolca çeşit var.

Carousel in yanında sahile inen caddede birsürü seçenek bulabilirsin.Ben daha yeni uzun,balık kesim,üst tarafı drapeli bir elbise aldım.Şu sıralar çoğu mağazada indirim var orda.

Back
X