Mezuniyet kıyafetim nasıl ??

SimgeCan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
32
0
36
Ankara
9 haziranda mezuniyet balomuz var liseyi bitiriyorum daha. ben şimdiden aldım elbisemi. kıyafetim ve ayakkabım bunlar sizce nasıl ??

Eklentiler

• $Photo-0382.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 237
  • $Photo-0380.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 248
  • $Photo-0378m.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 235
  • $Photo-0377d.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 232
  • $Photo-0377.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleme:
gerçekten çok güzel olmuşş elbisenin modeli sade ve şık rengi ise bence tam yaşına göre yakışmış ayrıca ayakkabılara bayıldımm süperr renk ve modele bittim :) cantada onunla çok uyumlu bence en şık kızlardan biri olursun baloda :)

çook teşekkür ederim gerçekten büyük ölçüde rahatlattın beni tereddütte kaldım eve gelip giydiğimde size de bir sorayım dedim :)

Bencede seçimler sürerrr...

Benimde balom var , bende liseden mezun oluyorum ama daha ortada bişey yok... Tebrik ediyorum senii canım

İnş balon çok ama çok güzel geçerr

umarımm çook teşekkür ederim :)
bende sende bir an önce çık alışverişe canım çünkü bu aylarda hem fiyatlar uygun hem çeşit fazla :) mayıs da falan herkes çıkıcak iyice kalabalık olcak fiyatlar uçucak falan ama sen bilirsin :)

Çıktım ama bulamadım kii

Geçen 8 tane kıyafet denemdim 1 tane alamadan döndüm eve , çok karrsızım çokk

mezuniyetimi hatırladım canım sayende ne eğlenmiştik aaahhh 1'e kadar sürmüştü nerdeyse süperdi tek kelime ile

unutmadan saçlarını su dalgası yapma bizim baloda herkes öyle yapmıştı yandan toplat mesela arkadaşım yapmıştı sadece ve çok hoş olmuştu

rengi çok hoş elbisenin ama benim fikrim liseden mezun olan bi genç kız için biraz ağır olmuş gibi kısa elbiseler daha hoş oluyo diye düşünüyorum

valla benimde arkadaşların fotoğraf merakı sayesinde var ama çok şaşırtmıştım milleti sınıfın hanım hanım felsefi kızı danstan anlayan biri ve süslü kızı halinde gelmişti baloya arkadaşlarım çok şaşırmıştı ve dans etmekten oturmamıştım millet hadi kalk kalk dedi sürekli aaahhh ahhh

kızlar hepinize cook teşekkürler :) saçlarımı arkadan sımsıkı bi at kuyruğu diye düşünüyorum ama eğer hoşunuza giden bi model olursa resmini koyar mısınız :)
eylemsii tatlım mini de baktım ama cok zayıf oldugum için bacaklarım çirkin durcaktı birazda düz değiller :)

ben yeni üyelerden olduğum için resimden anlamıyorum maalesef ama toplatmak iyi fikir olmuş cidden iyi ki diyeceksin ben kısa giymiştim elbisemi topu topu 15 kişi falan kısa almıştı ve iyiki demiştim ama saçlar su dalgasıydı maalesef ama elbise ile kurtardım gene de ve çok eğlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…