Mezuniyet kıyafetim nasıl ??

teşekkür ederim. kısa model de begeniorum ama rahat edemem diye düşündüm :) inşallah benim balomda cok güzel geçer :))

elbisene bayıldım çok harikaymış bende geçen gun aldım fuşya rengi bu tarz uzun bişey ama aldıktan sonra aklıma soru işaretleri gelio 350 tl çok mu verdim acaba falan diye sen ne kadar almıştın canım

9 haziranda mezuniyet balomuz var liseyi bitiriyorum daha. ben şimdiden aldım elbisemi. kıyafetim ve ayakkabım bunlar sizce nasıl ??

Canım özür dileyerek söylüyorum ama ben genç kızlara uzun abiyeleri yakıştırmıyorum. Bu rengi de oldum olası sevmem. Onun dışında o ayakkabı ve çantayı kısa siyah veya daha değişik kısa bir elbiseyle kombin edilmiş olarak düşünüyorum da enfes olurdu... Onun dışında gerçekten ayakkabı ve çanta birbiriyle çok uyumlu. Sana benden tavsiye saçlarını sakın sımsıkı bir topuz yaptırma.. İyi eğlenceler...

Son düzenleme:
elbisene bayıldım çok harikaymış bende geçen gun aldım fuşya rengi bu tarz uzun bişey ama aldıktan sonra aklıma soru işaretleri gelio 350 tl çok mu verdim acaba falan diye sen ne kadar almıştın canım

ben 180 tl ye aldım evet canım sen biraz daha pahalıya almıssın ama bu tür abiyelerin fiyatları 150-400 arasında değişio yani nereye gitsem öyleydi

Saçlarımı topuz yaptırmıcam kesinlikle. daha farklı şeyler düşünüorum ama emin deilim. teşekkür ederim yinede ama herkesin kendi zevki saygı duydum :))

dün geceydi balomuz ve çoook eğlendik
saçımıda bu şekilde bi at kuyruğu yaptırdım pek belli olmasada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…