ben yeni üyelerden olduğum için resimden anlamıyorum maalesefama toplatmak iyi fikir olmuş cidden iyi ki diyeceksin ben kısa giymiştim elbisemi topu topu 15 kişi falan kısa almıştı ve iyiki demiştim ama saçlar su dalgasıydı maalesef ama elbise ile kurtardım gene de ve çok eğlendim
http://www.gulselim.com/wp-content/uploads/2009/03/2009-sac-modasi-bahar-3-253x300.jpg
http://www.sackesimmodelleri.info/wp-content/uploads/Orgulu-topuz-modelleri-1.jpg
şurda hosuma giden bir iki saç var canım at kuyrugunuda yanlardan böyle bir örgüyle arkada sıkıca toplattırabilirsin örgüler çok hoşuma gidiyor genc kız havası veriyor tam :)
Bayıldım resmen. Fiziğinde çok güzelmiş canım. Çok yakışmış çok şık çok zarif
inşallah umduğun gibi bir mezuniyet gecesi yaşarsın.
teşekkür ederim aklımda olucak:)
9 haziranda mezuniyet balomuz var liseyi bitiriyorum daha. ben şimdiden aldım elbisemi. kıyafetim ve ayakkabım bunlar sizce nasıl ??
Eki Görüntüle 174831
Eki Görüntüle 174832
Eki Görüntüle 174833
Eki Görüntüle 174834
Eki Görüntüle 174835
elbisemin fiyatı 280 tl normalde ama indirim varmıs 180 tl ye aldım. ank/ulus anafartalar çarşısından :)elbisen çok güzelmiş :) merak ettim fiyatı ne kadar bide nerden aldın ?
eskiden sürekli nişanlılar bu tarz giyerdi..gerçi günümüzdede var..zevk meselesi ama bana mezuniyet değil düğüne gidiyor yada nişana havası verdi..ayakkabıda eski gelin ayakkabısı gibi ondan sanırım..çirkin demedim ama yanlış anlaşılmasın sadece bana mezuniyet gibi gelmedi..yalnız ayakkabıları hiç beğenmedim..
9 haziranda mezuniyet balomuz var liseyi bitiriyorum daha. ben şimdiden aldım elbisemi. kıyafetim ve ayakkabım bunlar sizce nasıl ??
Eki Görüntüle 174831
Eki Görüntüle 174832
Eki Görüntüle 174833
Eki Görüntüle 174834
Eki Görüntüle 174835
tatlım senin elbisen benim üniversite balomda giydiğim elbiseye çooooook benziooooooooEki Görüntüle 185706
baaakkkkkkkkkk:80:
aa evet cok benziooo :)) eğer o sen isen sana da çook yakışmış :))
teşekkür ederimm evrenim ve moon83 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?