Mezuniyet kıyafetim nasıl ??

umarım bende iyiki derim ve cok eglenirim :) dediğim gibi ben kısa giyemem zaten dewamlı ayakta olurum biraz kıpır kıpır bi insanımda elbisem kısa olursa rahat edemem :)

Bayıldım resmen. Fiziğinde çok güzelmiş canım. Çok yakışmış çok şık çok zarif
inşallah umduğun gibi bir mezuniyet gecesi yaşarsın.
saç olarakta yandan doğal görünümlü bir model çok yakışacaktır diye düşünüyorum. Saçın ne uzunlukta bilmiyorum ama bu elbiseye bence fotoğraftaki gibi bir model çok yakışır

Son düzenleme:
Bayıldım resmen. Fiziğinde çok güzelmiş canım. Çok yakışmış çok şık çok zarif
inşallah umduğun gibi bir mezuniyet gecesi yaşarsın.

teşekkür ederim canım. inşallah çok güzel bi mezuniyet gecesi yaşarım gerçekten
saçımda hemen hemen belime kadar geliyor kıvırcık hemde saç rengimde açık kumral diyebilirim bu modelide alıorum klasörüme aklımda olsun :)

Son düzenleme:
Öncelikle tebrikler canım :) inşallah balon çok güzel geçer.

Seçimlerin süper... eminimmmm sana çok yakışacaktır.

Ayakkabıların çook güzel bayıldım. Elbise de çok hoş, üzerinde de güzel durmuş :) Harika bi konbin olmuş güle güle giy.

eskiden sürekli nişanlılar bu tarz giyerdi..gerçi günümüzdede var..zevk meselesi ama bana mezuniyet değil düğüne gidiyor yada nişana havası verdi..ayakkabıda eski gelin ayakkabısı gibi ondan sanırım..çirkin demedim ama yanlış anlaşılmasın sadece bana mezuniyet gibi gelmedi..yalnız ayakkabıları hiç beğenmedim..

canım kaç yaşından bilmiyorum ama artık bu tarz şeyler giyiliyor mezuniyetlere. Ki çoğu kişide çok beğendi senin zevkine hitab etmemiş olabilir ama benim seçimim sade kıyafetlerden yana elbise de cok sade olunca ayakkabı ve çantayla tamamlamak istedim bu kadar basit. Neyse sonuçta giyecek olan benim yinede teşekkür ederim.

ayakabina bayildim cok guzel. elbisende ustunde cok guzel durmus, guzel tasimizsin.

cnm çok yakışmış

rengi çok tatlıymış canım ama ben de keşke kısa bir model seçseydin diyenlerdenim mezuniyete daha uygun diye düşünüyorum.
Ama sana cok yakışmış ayakkabı ve çanta da cok şeker.
Benim de gecen yıl ünv.balom vardı elbisem özel dikildi ve çok da içime sinmişti. Harikaa bir geceydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…