Bölümüm, Büro yönetimi ve Yönetici Asistanlığı.
İnternetten çok aradım bölümümle ilgili staj defteri örneği ama bulamadım ne yazıkki.
bölümlerimiz farklı olmasaymış ben sana bilgiler verirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bölümüm, Büro yönetimi ve Yönetici Asistanlığı.
İnternetten çok aradım bölümümle ilgili staj defteri örneği ama bulamadım ne yazıkki.
Çektiğiniz kopyaları anlatın ahlaksızlar, hilebazlar! sempatiksalakcinni
Sizler üniversitede illegal fotokopi kitaplar da kullanmışsınızdır. Sebep para yok. Oradan buradan kısın, boğazınızı tutun legal kitaplar alın!
:roflol:
benim basından beri anlatmaya çalıştığım bu zaten..
okuldaki zorunlu stajımı bir tanıdığın yerinde ayarlamıştı babam,ilgilenirler,bir seyler öğretirler diye..2 hafta elimde defter ve kalemle gittim,baktım orası takmiyor,baktım okul takmiyor..bende gitmedim ve sizlerin dediği gibi naylon staj yaptım..
mezun olduktan sonra 'yeni mezun' sıfatına sahip oldugum için kimse is vermedi.2 ay bir yerde,2 ayda başka bir yerde stajyer olarak çalıştım..yine bir şey katamadim kendime..
tabiikide kimse kollarını acmış beni beklemiyor..ama bir seyler öğrenmek için yapmadığım yalakalik kalmamıştı,ama kimse de bana doğru dürüst is yaptırmadı..
iste bu dediğim gibi,sınava girmeden gecmek varken hangi ogrenci sınava girmek için tutturur?
ben bu kadar yuklenilmesini anlayamıyorum..okuldaki hocalar,drlar,Proflar değil mı benim gibi binlerce ogrenciyi mezun edip diploma veren?staj formunda staj yaptıgım yerin telefon numarası vardı,bir kisi bile arayıp sormamış,sorgulamamış,ilgilenmemiş..şimdi suc bende mı?yoksa okul diye geçinen yerde mı?
konu sahibi gibi bende bunu kopya çekmemiş bagdastiriyorum..hiç biriniz hayatınızın hiç bir döneminde kopya çekmediniz mı?derse girmemezlik yapmadınız mı?bu da onlardan biri iste bence..
Sizler üniversitede illegal fotokopi kitaplar da kullanmışsınızdır. Sebep para yok. Oradan buradan kısın, boğazınızı tutun legal kitaplar alın!
Çektiğiniz kopyaları anlatın ahlaksızlar, hilebazlar!
Konuyu takip eden üyeler aşağıdaki alıntıda söylediklerimin ironi olduğunu mutlaka anlamışlardır. Söylediklerimi ciddiye alıp da cevap verenlere anlama kabiliyetlerinin gelişmesi için bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Çünkü okuduğunuzu anlamayınca böyle komik durumlar ortaya çıkabiliyor. Göstermek istediğim şey; bana etik değilsin diyenlerin, havanın sıcaklığı ve yolun uzunluğunu sorun kabul etmeyenlerin kendilerininde aslında etik olmayan birçok şey yaptıklarıdır. Kopya kitap kullanmak kanunen suçtur hem de kişinin emeğine yapılmış bir hırsızlıktır. Naylon staj yapmanın etiksizliğiyle kıyaslanamaz bile. Ahlaksızlar, hilebazlar lafını ciddi olarak yazmadım yani. Ciddi olarak da yazabilirdim çünkü aynı laflar bana da söylendi burada ama ilgilenmiyorum işte. Bana etik değilsin diyenler kendisine baksın.
lexi_love kullanıcısından alıntı:
Genç arkadaşlar, sizler güzel yerler bulun staj yapmak için, huzur ve mutlulukla stajlarınızı yapın. Bazı sebepler yüzünden staj yapamayacaksanız eğer gönül rahatlığıyla naylon staj yapabilirsiniz. Yani deftere yazacak birşey bulmak zor oluyor ama. Benim elimde staj örneği yok o yüzden sanırım.
Merve90, teşekkür ederim canım. İdare etmeye çalışıyorum.
Artık bu topiğe yorum yazmayacağım. Konuşulacak herşey konuşuldu zaten, dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.
Yorum yapacak arkadaşlar benim hakkımda kişisel yorum yapmasın. Bıktım aynı şeyleri yazmaktan! Dediğim gibi artık cevap vermeyeceğim. Gereken cevapları verdim daha fazla konuşmaya gerek yok. Vaktim de yok!
nil88ayuğraşma canım anlamıyo
lafı nerelere çekmiş ya
istanbul ünv.dengirdin,orhan pamuktan pardonsenin deyiminle orhandan devam ettin korsandan çıktn:roflol::roflol:
ay bi dakka :roflol::roflol::roflol:
bi de bize ahlaksız dedin
yorum yok
sadece:roflol::roflol::roflol:
yaw bide sanki yaptığını doğru bişeymiş gibi savunması yok mu insan iflit oluyor yaklava:
klava: haklı çıkarmak için kendini her yere her konuya el attı..kitap okumamızı öneriyormuş(!)yani şurası kamuya açık bir alan olmasa neler diycem de neyse....
böyle insanlar olduktan sonra güzelim Türkiyem bir adım öne gidemez bilmiyorumkismile
ben fotokopi kitap çok kullandım.
eee varsa sorusu olan cevaplarım..
Eleştirecek adamın da alnını karışlarım..
Kim kimin ekmeğini veriyor üniversitedeyken..??
bi kitabım 80-90 tl iken
tek bi dersten hoca 3-4 kitap aldırıyorken
her sene ortalama 10 dersimiz varken
kusura bakma da gidip tüm kitaplarımı orjinal almadım ben
gittim paşa paşa sorumlu olduğumuz yerlerin fotokopisini çektirdim ki fotokopi bile çok pahalıydı
Merhaba kızlar
Benim sorunum şu; MYO okudum fakat mezun olabilmem için 3 tane dersimi vermem lazım. Neyse, asıl sorun şu; birinci sınıfta staj yapamadım bu yüzden 30 gün staj yapmam gerekiyor. Staja gidemiyorum (özel sebepler) ve staj defterine yazacak şey zor buluyorum. Yani bir şekil yazacağım birşeyler ama hoca staj yapmadığımı anlarsa ne diyeceğim çok mahcup duruma düşerim en korkuncuda stajımı geçersiz sayarsa biterim. Ocak ayında mezun olmam şart.
Yani kafadan yazdıklarımla doldursam staj defterini sorun olur mu? Siz neler yapmıştınız bu konularda?
Bu iş bir an önce hallolsun istiyorum moralim çok bozuk akıl verin lütfen...
mafoldumben