Mezuniyet

Oldu mu yüklendi mi bilmiyorum
Fotolarıda yukarıdan çekmişler boyumda 1.40 gibi çıkmış ama değil o zaman 1.62ydim cidden bak

Bir yerde dekoltenin adabının bir hadi bilemedin iki olarak kullanılması gerektiğini daha fazlasının kıyafeti ve giyeni basitleştireceğini okumuştum. Dekolte hoştur ama hem bacaktan hem göğüsten hem belden biraz sırttan derken basitleştirir.

Kişisel fikrim göbek dekoltesi şık değil. Buarada dekolte sevmeyen bir insan değilim, düzgün vücutlu insanlar giydiklerinde, kesik dekolte denen olayı da çok beğeniyorum. Ama bu elbiseninki battı bana nedense sevmedim. Belki de rengindendir ama ucuz duruyor gibi geldi bana.

Kargo bekleyecek vaktin varsa http://www.lightinthebox.com/tr/c/ozel-gunler-icin-elbiseler_2048 buraya da bak bir bence. Model konusunda çok çeşitliler.

bu elbise arkadaşlarında dedği gibi yanlış seçim bencede. yani yaşına göre çok cici elbiseler var. bu çok kadınsı ve gecelik gibi gerçekten

Vucudum duzgun aslında yani elbiseyi taşımak konusunda sorun yok ve daha zamanım var bakacağım teşekkür ederim :)

Dekolteyi severim. Giyerim de. Eşim de çok sever, yakıştırır o nedenle rahatım :) Ama kusura bakma biraz ağır olabilir şu diyeceğim. bu elbise rengi ve modeliyle biraz e5 kenarı gibi duruyor. Lütfen böyle bir şey giyme.

Elbise mini olacaksa göğüs kapalı olucak. Göğsü açıyorsan boyu dizle bilek arasında olan modellere yönelip ayağına stilettoyu çaktın mı gayet seksi olursun. Öbür türlü basitleşiyor. Lise mezuniyeti olduğundan daha önce bu tarz giyinmediğinden anlayabiliyorum şu arayışını. Bence anneni ve burda tavsiye veren insanları dinle.

Ben olsam straplez ve efil efil etekleri uçuşan capcanlı bir renk seçerdim.

Bir önceki yorumunuzda haklısınız biraz fazla olucak sanırım herkes de aynı fikirde evet yeni arayışlara girdim ve gösterdiğiniz elbiseyi beğendim bu markaya göz atacağım çok teşekkür ederimmm :)

Bir önceki yorumunuzda haklısınız biraz fazla olucak sanırım herkes de aynı fikirde evet yeni arayışlara girdim ve gösterdiğiniz elbiseyi beğendim bu markaya göz atacağım çok teşekkür ederimmm :)

coco chanelden önce diye bir film var. İzle vakit bulursan

Bu arada cherryciğim. Neden böyle başlıklarda senin yolladığın linklere hasta oluyorum ben acaba? Başım sıkışınca kararsızlık yaşarsam seçimlerimde direk sana sormaya karar verdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…