Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesinlikle gitmelisin.samimi olmasanda merhaban olan arkadaşın illaki vardır.oda yoksa samimi olduğun bir arkadaşını al git.son gece olduğu içinde herkes kavgalı küs farketmiyor kaynaşıyor.kaçırma sakın
hayır biizmkine herkes sevgilisini falan getirmişti bende gitseydim kocacığımı götürecektima ma bizim evde ben sana balo yaaprım boşver millet mıçmıç ne işimiz var dedi gelmedi kuzen eş dost akraba kimi istersen tak koluna anladığım kadarıyla gitmek istiyorsun içinde kalmasıın git o zaman
inan gidince pişman olmazsın.ben davetiyemi bile hala saklarım.mezuniyetimin tek kötü hatırası salak kuaförümün yaptığı saç ve makyaj oldu.ayrıntıları iyi hesapla
inan gidince pişman olmazsın.ben davetiyemi bile hala saklarım.mezuniyetimin tek kötü hatırası salak kuaförümün yaptığı saç ve makyaj oldu.ayrıntıları iyi hesapla
Üniversiteden mezun olmama daha var ama lisedekinde başka sınıflardan, hiç konuşmadığım insanlarla çiftetelli oynadığımı hatırlıyorum Orada ortam başka oluyor ya illa bulursunuz takılacak birini.. Hem okul da bitiyor, güzel bir anı olacaktır
Üniversiteden mezun olmama daha var ama lisedekinde başka sınıflardan, hiç konuşmadığım insanlarla çiftetelli oynadığımı hatırlıyorum Orada ortam başka oluyor ya illa bulursunuz takılacak birini.. Hem okul da bitiyor, güzel bir anı olacaktır
Kep törenine gidersin zaten orda çekilmiş fotoğrafların olur anı olarak. Baloda anı olacak pek bi durum yok bence. Ben gitmiştim çok da eğlendik oynadık ettik falan ama onlara açıp bakmıyo insan keplilere falan bakılıyo hep.