Mezuniyetim var arkadaşım yok....

4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin en yakın ark grubuyla kanlı bıçaklıyım fena kavga ettik buna rağmen bi konuşma ortamı olduğunda konuşurum yapcak bişi yok idare edeceksin

Evet maleseff :/ Hele birisini hiçç sevmem sevgilimle onun yüzünden ennn kötü kavgamızı ettik ama yapcak birşey yok

Umarım,insan istemesede takıyo kafasına
Eğlenmene bak :34:

Haklısın teşekkür ederimmm :)

sevgılınle aynı okulda ısenız bu cok daha guzel..
senın arkadas grubun yoksa bıle
onun arkadas grubu varmıs zaten .sevgılın arkadasların
yanına gıttıgın de sen de sevgılınle o gruba dahıl ol .
"benden hoslanmıyorlar" yada "ben onlardan hoslanmıyorum"
gıbı seyler dusunme .sonuc da sen sevgılının yanın da olacaksın
onlarla cok da sıkı fıkı olmak zorunda degılsın

Son düzenleme:
sevgılınle aynı okulda ısenız bu cok daha guzel..
senın arkadas grubun yoksa bıle
onun arkadas grubu varmıs zaten .sevgılın arkadasların
yanına gıttıgın de sen de sevgılınle o gruba dahıl ol .
"benden hoslanmıyorlar" yada "ben onlardan hoslanmıyorum"
gıbı seyler dusunme .sonuc da sen sevgılının yanın da olacaksın
onlarla cok da sıkı fıkı olmak zorunda degılsın

Ama onların hepsi erkek yaaaa :)))

ben olsam sevgilimle takılırdım. biraz onların yanında biraz kendi arkadaşlarımla. sevgilimi de bu şekil olması için ikna ederdim kiii beni yalnız bıraksa başına geleceklerden korkar :1: sonuçta sen sevgilisin, onlar arkadaşları. iki taraf da önemlidir ama sen ağır basmalısın. konuş canım sevgilinle, nasıl yapacaz yalnız kalmayım orda de.

Bak canım mezuniyet dediğin her yıl olan bir şey değil sonuçta.. Sen o kadar sene emek veriyorsun ve eğlenmek en büyük hakkın.
Karamsar olup da insanların seni yönetmesine izin verme. Bırak gelmesinler. Onlar gelmiyor diye sen mezuniyetinden olacak değilsin ya ?
Gidersin, belki yeni kişilerle tanışırsın, belki arkadaşlarından sürpriz yapıp gelen olur, belki erkek arkadaşının arkadaşlarıyla az buz sohbet edersin..
Tamam çok iyi olmayabilirsin diğer kişilerle ama iki laf edecek kişi mutlaka bulunur dert etme.
Hem erkek arkadaşın da orada olacakmış, onu da yanlız bırakmazsın. O da yanlız bırakmaz seni.
En azından bi anın olur. Onlar gelmiyor, arkadaşım yok falan diye hiç mezuniyetini riske atma. :34:

ben olsam sevgilimle takılırdım. biraz onların yanında biraz kendi arkadaşlarımla. sevgilimi de bu şekil olması için ikna ederdim kiii beni yalnız bıraksa başına geleceklerden korkar :1: sonuçta sen sevgilisin, onlar arkadaşları. iki taraf da önemlidir ama sen ağır basmalısın. konuş canım sevgilinle, nasıl yapacaz yalnız kalmayım orda de.

O da gitmeyelim desem gitmez zaten :) ben en basından beri istemiyordum ama o istiyo diye gidiyoruz bakalım :) Onun hevesini kırmak da istemiyorum hem beraber bi akşam geçirmiş oluruz bahaneyle sanırım :)

Ee onların kız arkadaşları yok mu ?
Onlar sap mı takılacak :1:

Hehe aslında 2sinin var birisini severim ama diğerinin sevgilisinden nefret ederim :))) Tek kelimemiz yoktur :)

Bak canım mezuniyet dediğin her yıl olan bir şey değil sonuçta.. Sen o kadar sene emek veriyorsun ve eğlenmek en büyük hakkın.
Karamsar olup da insanların seni yönetmesine izin verme. Bırak gelmesinler. Onlar gelmiyor diye sen mezuniyetinden olacak değilsin ya ?
Gidersin, belki yeni kişilerle tanışırsın, belki arkadaşlarından sürpriz yapıp gelen olur, belki erkek arkadaşının arkadaşlarıyla az buz sohbet edersin..
Tamam çok iyi olmayabilirsin diğer kişilerle ama iki laf edecek kişi mutlaka bulunur dert etme.
Hem erkek arkadaşın da orada olacakmış, onu da yanlız bırakmazsın. O da yanlız bırakmaz seni.
En azından bi anın olur. Onlar gelmiyor, arkadaşım yok falan diye hiç mezuniyetini riske atma. :34:

Evet sonuçta okulun hepsi düşmanım değil muhabbetim var az çok :) Sevgilim olmasa hiç düşünmezdim de onu da yalnız bırakamıyorum :)
Gidicem sanırımm çok rahatlattınız beni hepinize teşekkür ederimm :)

Canım illaki konuşursun orada birileriyle bunu dert etme boşver.Hem erkek arkadaşında seni o kadar çok yalnız bırakıp onlarla olmaz.Ki olsa bile sen kendi kendine o arada birşeylerle uğraş telefon gibi mesela,hiç takmamaya çalış.Özgüvenini her daim koru.

Canım illaki konuşursun orada birileriyle bunu dert etme boşver.Hem erkek arkadaşında seni o kadar çok yalnız bırakıp onlarla olmaz.Ki olsa bile sen kendi kendine o arada birşeylerle uğraş telefon gibi mesela,hiç takmamaya çalış.Özgüvenini her daim koru.

Evet bencede :) Ama zaten arkadaşımın birisi gelceğini söyledi nasıl mutlu oldmmm :) Teşekkür ederimm :)

Kesinlikle gitmelisin neden yalnız kalasın ki zaten sevgilin seninle olur olmadığı zamanlarda da belki yeni arkadaş edinirsin fırsattan istifade ya da yanında çok fazla gitmemesini onunla vakit geçirmek için geldiğini söylersin oda gitmez sanırım. Hem arkadaş yok diye mezuniyeti kaçırman ilerde çok üzüleceğin bir konu olabilir pişmanlık duymaktansa bence o geceye giit ve her şey gönlünce olsun :)

Back
X