- Konu Sahibi OgrenimGorevlisi
-
Şuanki saç rengim ve elde etmek istediğim renk...
Boya işlerinden pek anlamıyorum hangi renkleri karıştırmalıyım?
Eki Görüntüle 1108691 Eki Görüntüle 1108692
tatlım bu küllü bir kumral senin saçın koyuysa çok tutmayabilir bunu evde yapman briaz zor
Öncelikle cevap için teşekkür ediyorum :)
Benim kendi saç rengim aynen bu renkti ama ben siyaha boyamıştım, 1 ay önce açtırdım hala renk dalgalanmaları var, burdaki fotoda da küllü kumral+koyu kumral karıştırmıştım 1 hafta oldu biraz açıldı gibi :)
Sizce diplerimi koyu kumrala boyayıp uçlarına ombre setiyle ombre yapsam nasıl bi görüntü elde ederim? Şuan diplerim uçlara göre çok acık renk
canım küllü kumral ama açma boyama yapmadan nasıl elde edilir bilmiyorum ben şimdiye kadar tutturamadımçünkü benimde ana rengim koyu bi dorelık turunculuk hep oluyor yanı yoğun kullu kumral 7.11 kullanırsanda tutar belkı fakat sana soyle bı sey soylım illumına'nın parlak doğal kahvesi bu renkle aynı gercı kahve dıye gecıyor ama bırebır aynıydı. fotosunu gormustum. lınkı bulursam sana gondereyım. ama kuaföre fılan danışmadan sakın boyatma. hem mezunıyet yaklasıyomus hemde doğal saçların yanı yazık olmasın canım.
benımde mezunıyetım yaklasıyo emın olmadan boyatmıcam bendehayırlı olsun bu arada
canım küllü kumral ama açma boyama yapmadan nasıl elde edilir bilmiyorum ben şimdiye kadar tutturamadımçünkü benimde ana rengim koyu bi dorelık turunculuk hep oluyor yanı yoğun kullu kumral 7.11 kullanırsanda tutar belkı fakat sana soyle bı sey soylım illumına'nın parlak doğal kahvesi bu renkle aynı gercı kahve dıye gecıyor ama bırebır aynıydı. fotosunu gormustum. lınkı bulursam sana gondereyım. ama kuaföre fılan danışmadan sakın boyatma. hem mezunıyet yaklasıyomus hemde doğal saçların yanı yazık olmasın canım.
benımde mezunıyetım yaklasıyo emın olmadan boyatmıcam bendehayırlı olsun bu arada
istediğin rengi elde edemezsin canım. benimde mezuniyetim var bende bi iki ton daha açmayı düşünüyorum saçlarımı. asıl ombre konusunda cevap vermek istedim. saçların koyu renk ve bu rengin üstüne sarı vurursan turuncu kızıl bakır arası bi renk olur. o ombrelerdeki gibi güzel sarılardan olmaz. ve açık söylemek gerekirse çingen gibi olur siyahada boyasan tutmaz. bence ombreye hiç girme risk alma derim. marketten güzel bi kahve al benim tavsiyem çikolata kahve. anca onlar rengi eşitler diye düşünüyorum. bol eğlenceler :)
Çok teşekkür ederim canımm, senin de mezuniyetin hayırlı olsunn :)
Ben küçük bi şehirde yaşıyorum burdaki en ğahalı en iyi kuaförlerin bile yaktıkları saçları görünce kuaförlere danışasım gelmiyorAslında benim derdim saç rengimi eşitlemek, diplere çok açık giriyor uçlara çok koyu Dipleri koyu kumrala eşitleyim uçlara ombre yapıp açmak istedim bu lorealin ombre kitiyle, yanarsa da uçlardan kestiririm diye göze aldım, cesaret edebilirsem buraya foto yüklerim
Amin canım inşallah
zaten kuaförler istediğimizi yapsalar bizde evde böyle uğraşmayız. ne yalan söylim benim istediğimi yapmadıkları için kuaföre gitmiyorum yoksa pahalı olmasından filan değil. istediğimi yapsalar hani bütçemi aşarsa bi şeyden kısıtlar yine giderim ama nerde?... onların evde yaptıklarını ben evde zaten yapıyorum hemde ucuza yani. gerçi böyle evde yapa yapa kendi saçımızıda mahvediyoruz ya bazılarımız o da ayrı...
Eğer ombre istiyosan ombreye en cok yakışan renk kumral ya da kullu kumral. Victoria's secret kuaförleri bu sekılde soyluyor kı; mankerlere dikkat edersek aynı sekılde..rengı kırılsada olur yanı ekledıgın fotodaki gıbı olmasa da olur
Ombre'yi eğer kendın yapcaksan dıkkatlı olman gerekiyor ve yanında bırı olsun.benim böyle bi tecrübem oldu sana hatamı anlatayım goz onunde bulundur sende.
Kuzenımın saclarına uyguladım
saçlarında boya vardı ama baya akmıştı koyu kahve gıbı bı hal almıştı dıptende baya uzatmış nerden baksan rahat 10 cm vardı.o açtırmak ıstedı komple ama ombrenın daha doğal ve genç gosterecegını soyleyınce karar verdık. 7.1 ile saçını boyadım ıcınde 8.1 katmıştım 3,5 tup boya gitti hem cok gur hemde dedıgım gıbı cok uzun saçları. sımdı yapacak olsam 8.1 katmazdım mesela bı etkısı olduğunu sanmıyorum dorelestı cunku 7.1 ombre ıcın güzel bı ton. hatta 7.11 en azından dorelık oluşmaz. yıkadık kuruttuk ve onemlı olan ısleme ombreye gectım.
kuaförde ombre yaptırırken kuaför altlardan başlamıştı krepe atıp boyuyordu bende oyle yaptım ama salaklıgıma geldı dıyeyım sacın uzunluğunu gerı plana atttım. üstlere gelene kadar altlar çoktan açılmış gercı paketı açıp fazla acıcıyı sıyırdım. kontrol ettım zaten sureklı yoksa gıderdı butun saç ama yemın ederım bı yanma kopma olmadı kızında sacı dayanıklıymış zaten.sonrasında 10.01 ve birazda 9.1 ile sulu bı boya hazırlayıp cila yaptık.
o zaman ombre setı turkıyeye henüz gelmedıgı ıcın toz acıcıyla yaptık gercı ombrede böyle bıse ama boyası var sanırım bılmıyorum. yanı sen paketlemıcen o setten yaparken o yüzden gorursun nasıl açılma olduğunu kontrol edersın. ve sana hatamdan tecrübe ederek bı onerıde bulunayım. once krepelerını at ve hatta doğal ıstıyorsan kı herkes doğal dursun ıster, krepeyı yoğun at ve boyarkende bır krepe bır normal saçtan al ınce bı sıra halınde. bu sekılde dıkkat edersen yapamayacağını sanmıyorum. ben bıle nasıl cesaret ettım o sacı nasıl boyadım kendıme sasarken herkes kuzenime kuaförün kım dıye sormus
umarım ıstedıgın rengı tutturursun
Harikasın yaa ellerine sağlık :) Üşenmemiş uzun uzun anlatmışın çoook teşekkür ederimmm, umarım hepimiz istediğimiz renklere kavuşuruz :) Ben daha öncesinde saçlarımı siyah boyuyordum, açtırdım hiçbi yanma kopma olmadı uçlarının sertleşmesi dışında ama kuaförün beceriksizliği beni mahvetti, sinirlerim hala bozukkAçıcıyı sürerken ön taraflarımda çoğu yeri es geçmişti, bak unutuyosun oraları dediğim halde en son oralara sürmüştü, o kısımlar çoook koyu kahve hala... Diplerim platine kadar açıldığı için en açık yerler orası koyu kumral boyadığım halde... Aralarda da kızıllıklar, turunculuklar var hala... Kahveye boyayım diye düşündüm ama ombre pek hoş durmaz gibi onda da... En iyi çözüm saçımı pallette yoğun açıcıyla tekrar açıp tek renge eşitlemek olacak sanırım... Sonra kumral tutturabilirim belki :) Tutarsa biraz dinlendirip o ombreyi kesinlikle yapmak istiyorum :) Şuan bana gereken tek şey biraz daha cesaret
ne demek canım rica ederim :13:
saç bi kez açıldı mı daha tutmaz illaki altta olan o acık renk ortaya çıkar sıyaha boyasanda bu böyle(kardesım yapmıştı)
ıstersen bekle bı daha acıcı yapma hele diplere sürme yazık yıpratma. koleston perfect yoğun kullulerını dene o kızıllıklar gıder herhalde. sımdı bı daha acarsan ne renk boyarsan boya yıne tutmaz akar bunu unutma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?