Mfk gebeleri var mı?

Sen ne kullanıyosun aldın mı mfk ürünlerini
Yok ben mfk ürünleri alamadim,Azerbaycanda yaşiyorum ben,doktorun ilk başlarda söylediği vitaminleri içtim,ari sütü karışımı kullandik eşimle beraber, ultrasonda takip etdim yumurta çatladi ,korpus luteum görüldü,rahim duvari kalinligi 15mm,ama bu ay adet oldum

İyi günler kızlar,nasilsiniz ne durumdasiniz?Ben 20si regl oldum, ama dayanmaak, pes etmek yok eş paketi ve ya diger mfk ürünü kullananlar durumunuz nasıl?

İyi günler kızlar,nasilsiniz ne durumdasiniz?Ben 20si regl oldum, ama dayanmaak, pes etmek yok eş paketi ve ya diger mfk ürünü kullananlar durumunuz nasıl?
Bende dün oldum mfk ürünleri olarak azoperm var yanında bakalım bende bu aydan sonra ümitli bekliyorum hayırlısı olsun bakalım yoksa iki üç ay sonra tüp bebek tedavisine başlarım

Bende dün oldum mfk ürünleri olarak azoperm var yanında bakalım bende bu aydan sonra ümitli bekliyorum hayırlısı olsun bakalım yoksa iki üç ay sonra tüp bebek tedavisine başlarım
Şifa olsun inşaallah,tez zamanda Gebelik haberini veresin

Bende beklemedeyim son 6 gün regliye ama belirti adına hiö birsey yok daha önce 2 gebeliğimde de sık sık idrara giderdim ve cok uykuluydum ama suanda öylr bir durum yok umutsuzum yani

Bende beklemedeyim son 6 gün regliye ama belirti adına hiö birsey yok daha önce 2 gebeliğimde de sık sık idrara giderdim ve cok uykuluydum ama suanda öylr bir durum yok umutsuzum yani
Ah kuzum öyle soyleme ve umutsuz olma,bende belirti vardı da nolduherkeste aynı belirti olacak diye bi kanun yok, morali bozmak yok pozitif olacazzzz

Ya ben şeyi merak ediyorum bir kişi her hamileliğinde aymı belirtleri yaşar mı
Yok,benim arkadaşlarım var 2-3cu gebeliği yaşayanlar,farkli farklı belirtileri var,hatta bu sebepden cinsiyyet tahmin ediyorlarmesela ilkinde kızdı ama şimdi şu belirti yok kesin oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…