- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
İnşallah ama umutsuzum bu ayki reglim de cok sancılı ve pıhtılı oldu. Daha once hamile kalmıstım maalesef kürtaj oldumSizinki de eş paketi. İnşallah bu ay olur
Doktorun videolarını izledim,tam 21ci gün olmasada,21gün etrafi deyerlendire bilirsiniz diyor,pcos olanlar için,mesela 20 veya 22 olurHmm şimdi anladım peki 21 inde ilişki de olması gerekiyormu ?
Umutsuz olma kardeşim,iyi düşün inşaallah ki ,olucak olucakİnşallah ama umutsuzum bu ayki reglim de cok sancılı ve pıhtılı oldu. Daha once hamile kalmıstım maalesef kürtaj oldum
Test yapsana belki hamilesindirDaha dün lekelenmeler başladı şuan lekelenme durumunda. Değerlendircem değerlendircem
Yok ben mfk ürünleri alamadim,Azerbaycanda yaşiyorum ben,doktorun ilk başlarda söylediği vitaminleri içtim,ari sütü karışımı kullandik eşimle beraber, ultrasonda takip etdim yumurta çatladi ,korpus luteum görüldü,rahim duvari kalinligi 15mm,ama bu ay adet oldumSen ne kullanıyosun aldın mı mfk ürünlerini
Doktorun sitesi var mfkstore google de yaz çıkacakNerden aliyosunuz mfk ürünlerini
Şimdi sipariş versem bile 10günü bulur bana ulaşması,bir karar veremedim ne yapacağımi şaşırdimSen ne kullanıyosun aldın mı mfk ürünlerini
Eğer tam anlamıyla gelmezse yaparımTest yapsana belki hamilesindir
1 haftada geliyor. Yap bence kullan ilaçlarıŞimdi sipariş versem bile 10günü bulur bana ulaşması,bir karar veremedim ne yapacağımi şaşırdim
Yok canim geç geliyor,7mayis Adalis sipariş etdim eşim için 13u kargo şirketine ulaşti,18i Azərbaycana gönderildi,bu gün nihayet götürdüm Adalisi1 haftada geliyor. Yap bence kullan ilaçları
Ay hadi inşaallahEğer tam anlamıyla gelmezse yaparım
Bende dün oldum mfk ürünleri olarak azoperm var yanında bakalım bende bu aydan sonra ümitli bekliyorum hayırlısı olsun bakalım yoksa iki üç ay sonra tüp bebek tedavisine başlarımİyi günler kızlar,nasilsiniz ne durumdasiniz?Ben 20si regl oldum, ama dayanmaak, pes etmek yokeş paketi ve ya diger mfk ürünü kullananlar durumunuz nasıl?
Şifa olsun inşaallah,tez zamanda Gebelik haberini veresinBende dün oldum mfk ürünleri olarak azoperm var yanında bakalım bende bu aydan sonra ümitli bekliyorum hayırlısı olsun bakalım yoksa iki üç ay sonra tüp bebek tedavisine başlarım
Ah kuzum öyle soyleme ve umutsuz olma,bende belirti vardı da nolduBende beklemedeyim son 6 gün regliye ama belirti adına hiö birsey yok daha önce 2 gebeliğimde de sık sık idrara giderdim ve cok uykuluydum ama suanda öylr bir durum yokumutsuzum yani
Yok,benim arkadaşlarım var 2-3cu gebeliği yaşayanlar,farkli farklı belirtileri var,hatta bu sebepden cinsiyyet tahmin ediyorlarYa ben şeyi merak ediyorum bir kişi her hamileliğinde aymı belirtleri yaşar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?