Amin amin,sizin sorun neydi kaç zamandi olmuyor bebiş?Bee panecea fodega olanı kullandık yanında detox sirekesi hediye gelmişti.
İnşallah vardır bebiş Rabbim kollarımızı boş bırakmasın inşallah tez vakitte anne olalım
aldım işte bugün kargoya verilmiş gelsin hemen eşimle beraber kullanmaya başlayacağım hayırlısı ile olur inşallahAha anladim canim,eş paketine başla sen
Hayirli olsun canim,ne kadar tutdu?aldım işte bugün kargoya verilmiş gelsin hemen eşimle beraber kullanmaya başlayacağım hayırlısı ile olur inşallah
2 senelik evliyim 2 düşüğüm oldu peşpeşe 1 sene denemeyi bıraktık toparlanma süreci oldu o arada kilo verdim falan sonra tekrar denemeye başladık 3. Ayımızda silik çizgiyi gördük işte biz sağlıklı bir gebelik olsun diye kullandık eş paketini inşallah olurAmin amin,sizin sorun neydi kaç zamandi olmuyor bebiş?
712 tl verdim vallaHayirli olsun canim,ne kadar tutdu?
Aaa neden ucuz?bireysel mi aldiniz?712 tl verdim valla
canım eşim kendıne aldı bende kendıme aldımAaa neden ucuz?bireysel mi aldiniz?
şöyle 3 lü 900 tl ama tek tek alınca 712 tl ye gelıyor . ben sirke almıştım bide adalis almıstım bakalım ne zaman gelecekBn yeni aldm 900e
Canım ne kullanmıştın mfk için ?Ben MFK gebesiyimKesinlikle işe yarıyor 4 yıldır nasip olmadı inşallah kalp atışını da duyarsam kesin inanacağım hâlâ inanamıyorum
Ya çok sevindim peki ne sorun vardı sizin acabaBen MFK gebesiyimKesinlikle işe yarıyor 4 yıldır nasip olmadı inşallah kalp atışını da duyarsam kesin inanacağım hâlâ inanamıyorum
Deya kızlar size ne diyeceğim ben mi yanlış yapıyorum bana söyler misiniz bbenım reglim il gün damla şeklinde geliyor ben onu 1. gün olarak sayıyorum bu doğru değil mi ?? sonra benım reglim 5 gün sürüyor ben o 5. gün ytemizlenip o gün ilk ilişki denıyorum bu dopru mu ? 5. gün temizlenip 6 gün mü iilişki yapmak lazım ?
Şuan magnezyum ekledi o pakete o yuzdne 900 olduşöyle 3 lü 900 tl ama tek tek alınca 712 tl ye gelıyor . ben sirke almıştım bide adalis almıstım bakalım ne zaman gelecek
Tebrikler ne kullandınız bende 1.5 ay mfk bal kullanmıstım olmadı bu ay 15 gündür eş paketine başladık heycanla bekliyorumBen MFK gebesiyimKesinlikle işe yarıyor 4 yıldır nasip olmadı inşallah kalp atışını da duyarsam kesin inanacağım hâlâ inanamıyorum
3-2-3-2 diyor doktorKızlar bende başladım eş paketine bugün regli bitti temizlendim şimdş mrraj ettiğim şu , bugün saat 12 dem sonra ilk ilşki olsa diper ilişki ne zama olacak
Eş paketi (bal karışımı,panacea,fodega,magnezyum)Canım ne kullanmıştın mfk için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?