Mfk gebeleri var mı?

Bee panecea fodega olanı kullandık yanında detox sirekesi hediye gelmişti.
İnşallah vardır bebiş Rabbim kollarımızı boş bırakmasın inşallah tez vakitte anne olalım
Amin amin,sizin sorun neydi kaç zamandi olmuyor bebiş?

Amin amin,sizin sorun neydi kaç zamandi olmuyor bebiş?
2 senelik evliyim 2 düşüğüm oldu peşpeşe 1 sene denemeyi bıraktık toparlanma süreci oldu o arada kilo verdim falan sonra tekrar denemeye başladık 3. Ayımızda silik çizgiyi gördük işte biz sağlıklı bir gebelik olsun diye kullandık eş paketini inşallah olur

ya kızlar size ne diyeceğim ben mi yanlış yapıyorum bana söyler misiniz bbenım reglim il gün damla şeklinde geliyor ben onu 1. gün olarak sayıyorum bu doğru değil mi ?? sonra benım reglim 5 gün sürüyor ben o 5. gün ytemizlenip o gün ilk ilişki denıyorum bu dopru mu ? 5. gün temizlenip 6 gün mü iilişki yapmak lazım ?

Bende senin gibi yapıyorum bazen kahve çok geliyor o zaman 6.gune bırakıyorum ilk gün benmde bazen damla geliyor
De

Ben MFK gebesiyim Kesinlikle işe yarıyor 4 yıldır nasip olmadı inşallah kalp atışını da duyarsam kesin inanacağımhâlâ inanamıyorum
Tebrikler ne kullandınız bende 1.5 ay mfk bal kullanmıstım olmadı bu ay 15 gündür eş paketine başladık heycanla bekliyorum

Kızlar bende başladım eş paketine bugün regli bitti temizlendim şimdş mrraj ettiğim şu , bugün saat 12 dem sonra ilk ilşki olsa diper ilişki ne zama olacak

Tamam doğru ama ben gece 12 den sonea yaptım o değiştirir mi yoksa 29 nu mu sayacağom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…