Mfk gebeleri var mı?

Umutsuz olmak yasakkk kızım ben 6yıldır uğraşıyorum ben bile umutsuz değilim,hala inamla umutla bekliyorum.Sabr edip Rabbimden gelecek olani bekliycez
doğru söylüyorsun yaaa İnşallah rabbim sana da bana da her ısteyene nasip etsin . Sen takviyeleri aldın mı

doğru söylüyorsun yaaa İnşallah rabbim sana da bana da her ısteyene nasip etsin . Sen takviyeleri aldın mı
Amin hayirlisi inşaallah.Yok maaş bekliyom)) eş paketi hangisi bilemiyorum , panacea fodega bee bunlar olanmi?yoksa mfk man ve woman olanmi?sitede her ikisi eş paketi olarak geçiyor

Amin hayirlisi inşaallah.Yok maaş bekliyom)) eş paketi hangisi bilemiyorum , panacea fodega bee bunlar olanmi?yoksa mfk man ve woman olanmi?sitede her ikisi eş paketi olarak geçiyor
Valla bende bılmıyorum ben bu ay reglı olursam aşılama yaptırıcam . O olmazsa ondan sonra alıcam takviyeleri

Bizde mfk eş paketi kullandık adetime 5 gün var kahverengi lekelenmem olunca erken gebelik testi yaptım silik çıktı inşallah vardır heyecanla bekliyorum hatta konu açıp testinin fotosunu attım bakar mısınız

Tamam pazartesi kan vericem inşallah bu da testim

Eklentiler

• IMG-20220526-WA0001.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 77
hayırlı olsun bende bugün eş paketi aldım . Siz başka bırsey kullandınız mı ? bide hangı yontemı yaptınız anlatır mısınız

hayırlı olsun bende bugün eş paketi aldım . Siz başka bırsey kullandınız mı ? bide hangı yontemı yaptınız anlatır mısınız
Sadece eş paketi kullandık bi de detox sirkesini zaten yanında hediye geliyor.
İlişkiyi de 3 2 şeklinde yaptık inşallah afiyetle bebeklerimizi kucaklarız

Sadece eş paketi kullandık bi de detox sirkesini zaten yanında hediye geliyor.
İlişkiyi de 3 2 şeklinde yaptık inşallah afiyetle bebeklerimizi kucaklarız
cok sevındım ınsallah bende bu ay eş paketsiz denedim olmadı nekadar kullandın eş paketini ben dün regli oldum gec mı kaldım acaba cumartesı gelırmıs

Ayy ne kadar iyi çok sevindim adınıza Eş paketi hangisi?bee panacea fodega olanmı?yoksa mfk man ve woman?

Ayy ne kadar iyi çok sevindim adınıza Eş paketi hangisi?bee panacea fodega olanmı?yoksa mfk man ve woman?
Bee panecea fodega olanı kullandık yanında detox sirekesi hediye gelmişti.
İnşallah vardır bebiş Rabbim kollarımızı boş bırakmasın inşallah tez vakitte anne olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…