- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
Valla ben cok umutsuzum ya
doğru söylüyorsun yaaa İnşallah rabbim sana da bana da her ısteyene nasip etsin . Sen takviyeleri aldın mıUmutsuz olmak yasakkk kızım ben 6yıldır uğraşıyorum ben bile umutsuz değilim,hala inamla umutla bekliyorum.Sabr edip Rabbimden gelecek olani bekliycez
Amin hayirlisi inşaallah.Yok maaş bekliyom)) eş paketi hangisi bilemiyorum , panacea fodega bee bunlar olanmi?yoksa mfk man ve woman olanmi?sitede her ikisi eş paketi olarak geçiyordoğru söylüyorsun yaaa İnşallah rabbim sana da bana da her ısteyene nasip etsin . Sen takviyeleri aldın mı
Valla bende bılmıyorum ben bu ay reglı olursam aşılama yaptırıcam . O olmazsa ondan sonra alıcam takviyeleriAmin hayirlisi inşaallah.Yok maaş bekliyom)) eş paketi hangisi bilemiyorum , panacea fodega bee bunlar olanmi?yoksa mfk man ve woman olanmi?sitede her ikisi eş paketi olarak geçiyor
İyi günler, eş paketini almasaniz aşılama mi yaptiracaktin?kızlarrrr dün regli oldum dıyorum kı acaba eş paketi alsam mı bu ay
Haber et canım bizedeBizde mfk eş paketi kullandık adetime 5 gün var kahverengi lekelenmem olunca erken gebelik testi yaptım silik çıktı inşallah vardır heyecanla bekliyorum hatta konu açıp testinin fotosunu attım bakar mısınız
hayırlı olsun bende bugün eş paketi aldım . Siz başka bırsey kullandınız mı ? bide hangı yontemı yaptınız anlatır mısınızBizde mfk eş paketi kullandık adetime 5 gün var kahverengi lekelenmem olunca erken gebelik testi yaptım silik çıktı inşallah vardır heyecanla bekliyorum hatta konu açıp testinin fotosunu attım bakar mısınız
lale devlet hastanesinde yaptıracağım aşılamayı bana haziranda ilk reglinde gel dediler ama ben mayısta oldum o yızden hazirana kaldı aşılamaİyi günler, eş paketini almasaniz aşılama mi yaptiracaktin?
Sadece eş paketi kullandık bi de detox sirkesini zaten yanında hediye geliyor.hayırlı olsun bende bugün eş paketi aldım . Siz başka bırsey kullandınız mı ? bide hangı yontemı yaptınız anlatır mısınız
cok sevındım ınsallah bende bu ay eş paketsiz denedim olmadı nekadar kullandın eş paketini ben dün regli oldum gec mı kaldım acaba cumartesı gelırmısSadece eş paketi kullandık bi de detox sirkesini zaten yanında hediye geliyor.
İlişkiyi de 3 2 şeklinde yaptık inşallah afiyetle bebeklerimizi kucaklarız
Ayy ne kadar iyi çok sevindim adınızaBizde mfk eş paketi kullandık adetime 5 gün var kahverengi lekelenmem olunca erken gebelik testi yaptım silik çıktı inşallah vardır heyecanla bekliyorum hatta konu açıp testinin fotosunu attım bakar mısınız
Tamam pazartesi kan vericem inşallah bu da testim
lale devlet hastanesinde yaptıracağım aşılamayı bana haziranda ilk reglinde gel dediler ama ben mayısta oldum o yızden hazirana kaldı aşılama
Aha anladim canim,eş paketine başla senlale devlet hastanesinde yaptıracağım aşılamayı bana haziranda ilk reglinde gel dediler ama ben mayısta oldum o yızden hazirana kaldı aşılama
Bee panecea fodega olanı kullandık yanında detox sirekesi hediye gelmişti.Ayy ne kadar iyi çok sevindim adınızaEş paketi hangisi?bee panacea fodega olanmı?yoksa mfk man ve woman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?