Mfk gebeleri var mı?

he yok kullanmıyorum onları nasıl yapıca bana detay verır mısın lütfen . benım bugün 17 günüm 12 gün var reglime
Daha çok varmiş,biraz yukarilarda yazdiydim bak eğer bulamazsan etiketle yeniden yazayim,tmm?

Arkadaşlar merhaba bnde mfk ürünlerini kullanıyorum fakat bu 3-2-3-2 yöntemini bana anlatır mısınız ? Regl dönemi 29 gün benim nasıl olmalı tam olarak anlamadım.

Arkadaşlar merhaba bnde mfk ürünlerini kullanıyorum fakat bu 3-2-3-2 yöntemini bana anlatır mısınız ? Regl dönemi 29 gün benim nasıl olmalı tam olarak anlamadım.
reglin ne zaman bitti reglinin bittiği gün örneğin bugün 20 ilk ilişki 20 sinde olacak sonra 20-23-25-28 bu sekılde devam edecek

İyi günler,adetin 7ci günü (eğer adetin bitdiyse) ilişkiye giriyorsun,sonra 10cu,12ci,15ci,17ci,20ci günleri ilişki oluyor

İyi günler,adetin 7ci günü (eğer adetin bitdiyse) ilişkiye giriyorsun,sonra 10cu,12ci,15ci,17ci,20ci günleri ilişki oluyor
doğrudur ama yarın biterse 8. gün o zaman 3-4-3-4 olması gerekıyor ve 21. gün mutlaka ilişki diyor pcos luysan

Vitamin değerleri düşüklüğü gebeliğe engel mi yani. Bende 1 buçuk yıldır istiyorum olmadı bı türlü

Vitamin değerleri düşüklüğü gebeliğe engel mi yani. Bende 1 buçuk yıldır istiyorum olmadı bı türlü
Evet öyle,bende bilmiyordum ,doktor tahlil istedi,vit d çok çok aşağı çıktı ve o yüzden yumurtalar yetişip çatlasa bile yararsız oluyordu.Mfk doktorun söyledigi takviyeler gerçekten çok güzel,kimyasal,hormonal ilaçlardan gına geldi artik,ben bu ay denedim olmadı,ama pes etmek yok tam gaz devam

Benim değerlerimde çok düşük kadın doguma gittim aydinlatici açıklama yapmadı dahiliye randevu aldım ona gidicem. Pozitif düşünmen çok güzel ben bazen umudumu kaybediyorum

Kızlar Selam :) En son 29 martta adet olan ben 1 haftadır docdrmfk ürünü kullanıyodum 12.05.2022 tarihinde başladım dün 19.05.2022 tarihinde leke leke geldi adet oldum :)) Bence işe yarıyor ilaçlar

Kızlar Selam :) En son 29 martta adet olan ben 1 haftadır docdrmfk ürünü kullanıyodum 12.05.2022 tarihinde başladım dün 19.05.2022 tarihinde leke leke geldi adet oldum :)) Bence işe yarıyor ilaçlar
Selam tatlim,ne kadar güzel, inşaallah tez zamanda sevinirsinhangi ürünleri kullaniyorsun?ne kadar zamandir gebelik olmuyor?sorun ne?

Benim değerlerimde çok düşük kadın doguma gittim aydinlatici açıklama yapmadı dahiliye randevu aldım ona gidicem. Pozitif düşünmen çok güzel ben bazen umudumu kaybediyorum
İnşaallah olumlu haberler alırsın, bu konularda pozitif olmak gerek,karamsar olunca hiç birşey elde etmek olmuyor,6 yıldır yılmadan, pes etmeden her yolu deniyorum mutlaka bir gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…