Mfk gebeleri var mı?

Kızlar merhhaba tekrardan bu değerlendirme günleri neden bi garip yani gün aşırı yapsak olmuyor mu ben temmuza kadar zaman verdim önümüzdeki ay hsg çekilcek o zaman da tutmazsa artık alıcam eş paketinden ya da aktardan halledebiliyorsak o şekilde yapıcam

Merhaba ,doktor canli yayimda soylemişti,spermin ve çatlayan yumurtanın canli kalma süresine göre hesaplanmiş bir takvim bu

Siz hsg yaptirmadan önce bu ay 3+2+3+2 deyerlendirin, inşaallah hsg gerek kalmadan gebelik oluşur,ben aktardan aldım saf arı sütü organik bal,polen vs.kendim hazirladim ,yarin biticek inşaallah

Siz hsg yaptirmadan önce bu ay 3+2+3+2 deyerlendirin, inşaallah hsg gerek kalmadan gebelik oluşur,ben aktardan aldım saf arı sütü organik bal,polen vs.kendim hazirladim ,yarin biticek inşaallah
Bugün adetim bitti yani bugün değelendirip cumartesi sonra oazartesi şeklinde mi ilerliyor buna biraz kafam karıştı

İnşallah hayırlı haberler alırsınız sizde ya Aktara ne kadar verdiniz ayıptır sorması öyle daha mı uygun oluyor acaba.

İnşallah hayırlı haberler alırsınız sizde ya Aktara ne kadar verdiniz ayıptır sorması öyle daha mı uygun oluyor acaba.
İnşaallah Allah razi olsunBen yurt dışında oturuyorum buranin parası ile aldim, hesapladim 350tl verdim ari sütü polen ve propolise,bal evde vardi ))adetin 7ci günü çok iyi bu günden başlayın deyerlendirmeye digər günleri hesaplayip yazicam

11-14-16-19-21-24-26 mayıs bu günleri ilişki günü olarak kayd edin))) mfk-ya göre3+2+3+2 hesapladim,ben sizin yerinize olsam ilk önce bunu denerim,vitaminler alıp için hem siz hem eşiniz,omega3, d3k2,folic acid . İnşaallah hsg gerek kalmadan hamilelik oluşur

Ya Allah razı olsun sizden hesaplayıp uğraşıp yazdınız.şuan elimde sadece d3k2 var onu kullanıyorum diğerlerini de zamanla alırım. Mfk da bu vitaminlerin tamamını içeren bir ürün var mı biliyormusunuz? Direkt öyle alsam

Amin cumlemizdenvitaminleri alamasaniz bile bol yeşillik,sebze ,meyve tüketin, d3k2 vitamini günde5 damla hem siz ,hem eşiniz kullanacak,mfk da eş paketi var kadin ve erkek için ayri içerikleri olan 500gr.Vitaminlerin tamamini içeren takviyelerde var Panacea,fodega ,bee bunlari da alıp eşinizle beraber kullana bilirsiniz.

Bu arada da mfk yöntemindeki gün mantığı doğru çünkü tüp bebek aşılama gibi süreçlerde sprem örneği almadan önce 3 günlük cinsel perhiz istiyorlar kaliteyi yüksek tutmak için

Bu arada da mfk yöntemindeki gün mantığı doğru çünkü tüp bebek aşılama gibi süreçlerde sprem örneği almadan önce 3 günlük cinsel perhiz istiyorlar kaliteyi yüksek tutmak için
Evet çok doğru,canli yayimda da soylemişti doktor sperm ve yumurtanin canlı kalma süresine göre hesaplanmiş bir takvim bu

Günaydııın. Şuan bu günlere uyamıyorum yumurta takibi yaptırdığım için haziran ayı için doktorumdan iZin isteyip ara vericem ilaca ve takibe o ay ürünleri kullanıp sadece bu günlere yoğunlaşıcam.

İnşaallah bizler faydasini görürüz size de umut olur

Kızlar merhaba bende doktoru bayadır takip ediyorum. Dün ürünlerim geldi bugün başladım ama en son adetimi 29 martta oldum hamile değilim adetim gecikti.
Eş paketi + adalis + advictor aldım birde detoks sirkesi geldi hediye. Doktor direk başla ilaçlara dedi. adet söktürücü falan kullan demedi direk kullanmaya başladım.
Herşeyin hayırlısı. Sizler neler durumdasınız. bu bal ve vitaminden bahsetmişizin bunları ekstra mı alacaz

İyi günler,şifa olsun inşaallah,Yok canim eş paketi aldiysan bal karişimina gerek yok, d3k2 omega 3 folic asid alıp kullana bilirsiniz eşiniizle beraber.Benim adetimin 22ci günü hala beklemedeyim, ağrılarım var bekleyip gorucez sonucu

selam sen kac günde bir oluyorsun regli , yanı kacgunun kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…