Şəkil çəkdirmək xəstəsiyəm,ama Instagram da paylaşmağı həm qoymur,həmdə uşağı da kim üçün paylaşım e eyni adamlardi whatsapp statusda görürHeee...sen hevesli deyilsen..onu birde mene de...şekil destesi..usaqliqdan beleyem))
Məndə hicabli,çarşabliyamHeee...sen hevesli deyilsen..onu birde mene de...şekil destesi..usaqliqdan beleyem))
Heee şükür menim bele problemim yox...olsaydı paylaşmazdım mende.Bilirki işim gücüm hamilelik..hem bir başka kimse yazsa..hemen deyirem..güven qazandim ))Şəkil çəkdirmək xəstəsiyəm,ama Instagram da paylaşmağı həm qoymur,həmdə uşağı da kim üçün paylaşım e eyni adamlardi whatsapp statusda görür
Men 1 ildi keçmisem..Yoxsa tam ferqli idimMəndə hicabli,çarşabliyam
Heee şükür menim bele problemim yox...olsaydı paylaşmazdım mende.Bilirki işim gücüm hamilelik..hem bi
Heee şükür menim bele problemim yox...olsaydı paylaşmazdım mende.Bilirki işim gücüm hamilelik..hem bir başka kimse yazsa..hemen deyirem..güven qazandim ))
r başka kimse yazsa..hemen deyirem..güven qazandim
Hə əcəb eləmisən, inşaallah hamiləlik olar qalan şəkilləri de 2canli paylaşarsanHeee şükür menim bele problemim yox...olsaydı paylaşmazdım mende.Bilirki işim gücüm hamilelik..hem bir başka kimse yazsa..hemen deyirem..güven qazandim ))
malesef canım yok tek tedavisi kolşisin ilacını kullanmak ve atakları bastırmak, anne baba tasıyıcı ise oluyor genelde genlerle ilgili bi hastalık embriyo zamanında hasta genler baskın oluyor ve sağlıklı genler mutasyona uğruyor hasta doğuyorsun. Ama düzenli ilaç kullanırsan hasta gibi değilsin ancak ilaçlar işe yaramazsa öldürmüyorda süründürüyor yavaş yavaş organlara hasar veriyorAllah şifalar versin her birinize,bu fmf hastalığı neden oluyor?tedavisi yokmu?
Ay İn şa Allah canımHə əcəb eləmisən, inşaallah hamiləlik olar qalan şəkilləri de 2canli paylaşarsan
Yok ya daha çok erken))18den başliycam vucut ısısi ölçüm yapmaya,ona uyğun düşünücem test yapmayikızlar test yapan var mı :)
o nasıl oluyor bana da anlat
Sabah yataktan kalkmadan cıvalı termometreyle makatdan ölçüm aliyorum,saat 5-6 gibi,37ve üzeri çıkarsa gebeliktir, adet gününe kadar ölçüyorum, eğer hep yüksek gösterirse seviniyoruz)))yok eğer her gün azar azar ölçü düşüyorsa 36.8 36.5 vs .o zaman adet olucaksin demektir
21-22mayis adet günüm,o zaman da dahil olmak üzere 37 ve yukari çikarsa gebelik var demek, testi de ona göre yapicamo nasıl oluyor bana da anlat :)
ne zaman başlanıyor yapmaya bugün kacıncı gunun senın21-22mayis adet günüm,o zaman da dahil olmak üzere 37 ve yukari çikarsa gebelik var demek, testi de ona göre yapicam
Bugün adetimin 26ci günü,32gunden bir olduğum için adetin 28-29cu gününden başliycam yapmagane zaman başlanıyor yapmaya bugün kacıncı gunun senın
ben de yapayım ne zaman başlayacağım benımde 28 günde bir oluyorBugün adetimin 26ci günü,32gunden bir olduğum için adetin 28-29cu gününden başliycam yapmaga
Şimdi adetinin kaçinci günü?gece yatmazdan önce termometre derecesini düşür yanina koy.Gece rahat uyku uyumalisin, gece tuvalete filan kalkicaksan sabah ölçümün dogru olmaz,5-6saat en azi kesintisiz uyumalisin,grip,nezne,hormon ilaç kullaniyorsan doğru sonuç olmaya bilir.3-4dakika bekletip sonra bakıcan çıkan sonuça.Adetin 26gününden başlaben de yapayım ne zaman başlayacağım benımde 28 günde bir oluyor
troid ilacı kullanıyorum ısteŞimdi adetinin kaçinci günü?gece yatmazdan önce termometre derecesini düşür yanina koy.Gece rahat uyku uyumalisin, gece tuvalete filan kalkicaksan sabah ölçümün dogru olmaz,5-6saat en azi kesintisiz uyumalisin,grip,nezne,hormon ilaç kullaniyorsan doğru sonuç olmaya bilir.3-4dakika bekletip sonra bakıcan çıkan sonuça.Adetin 26gününden başla
Yok o problem değil,duphaston,femaston gibi ilaçlartroid ilacı kullanıyorum ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?