Mfk gebeleri var mı?

Heee...sen hevesli deyilsen..onu birde mene de...şekil destesi..usaqliqdan beleyem))
Şəkil çəkdirmək xəstəsiyəm,ama Instagram da paylaşmağı həm qoymur,həmdə uşağı da kim üçün paylaşım e eyni adamlardi whatsapp statusda görür

Şəkil çəkdirmək xəstəsiyəm,ama Instagram da paylaşmağı həm qoymur,həmdə uşağı da kim üçün paylaşım e eyni adamlardi whatsapp statusda görür
Heee şükür menim bele problemim yox...olsaydı paylaşmazdım mende.Bilirki işim gücüm hamilelik..hem bir başka kimse yazsa..hemen deyirem..güven qazandim ))

Heee şükür menim bele problemim yox...olsaydı paylaşmazdım mende.Bilirki işim gücüm hamilelik..hem bir başka kimse yazsa..hemen deyirem..güven qazandim ))
Hə əcəb eləmisən, inşaallah hamiləlik olar qalan şəkilləri de 2canli paylaşarsan

Allah şifalar versin her birinize,bu fmf hastalığı neden oluyor?tedavisi yokmu?
malesef canım yok tek tedavisi kolşisin ilacını kullanmak ve atakları bastırmak, anne baba tasıyıcı ise oluyor genelde genlerle ilgili bi hastalık embriyo zamanında hasta genler baskın oluyor ve sağlıklı genler mutasyona uğruyor hasta doğuyorsun. Ama düzenli ilaç kullanırsan hasta gibi değilsin ancak ilaçlar işe yaramazsa öldürmüyorda süründürüyor yavaş yavaş organlara hasar veriyor

ben de yapayım ne zaman başlayacağım benımde 28 günde bir oluyor
Şimdi adetinin kaçinci günü?gece yatmazdan önce termometre derecesini düşür yanina koy.Gece rahat uyku uyumalisin, gece tuvalete filan kalkicaksan sabah ölçümün dogru olmaz,5-6saat en azi kesintisiz uyumalisin,grip,nezne,hormon ilaç kullaniyorsan doğru sonuç olmaya bilir.3-4dakika bekletip sonra bakıcan çıkan sonuça.Adetin 26gününden başla

troid ilacı kullanıyorum ıste

he yok kullanmıyorum onları nasıl yapıca bana detay verır mısın lütfen . benım bugün 17 günüm 12 gün var reglime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…