Allah şifalar versin her birinize,bu fmf hastalığı neden oluyor?tedavisi yokmu?Benimde önceden öyle oluyordu ama 2009 dan beri atak geçirmiyorum kolişisini yurtdısından getirtiyorum önceden devlet grtirmiyordu artık getiriyor. Eğer kullandığınız kolşisin yetersiz geliyor ise atak geçirirsiniz.
Hastalığımız bebek sahibi olmaya engel değil
Merhaba.Bende düşünüyorum mfk ilaçlarını almak..ama siz nasıl ulaştınız onlara..ben yazdım directe..bana eş paketi yazdılar..hiç bir arı sütü ve s.demedilerİnşaallah Allah razi olsunBen yurt dışında oturuyorum buranin parası ile aldim, hesapladim 350tl verdim ari sütü polen ve propolise,bal evde vardi ))adetin 7ci günü çok iyi bu günden başlayın deyerlendirmeye digər günleri hesaplayip yazicam
Canim ben hiç yazmadım onlara ,ilk başlarda çıkan videolari izledim genel olarak herkes için önerdiği.Link atarım şimdi bakarsiniz.Orda söylüyor ari sütü karışımı.Eş paketi sonradan güncellendiMerhaba.Bende düşünüyorum mfk ilaçlarını almak..ama siz nasıl ulaştınız onlara..ben yazdım directe..bana eş paketi yazdılar..hiç bir arı sütü ve s.demediler
Atarsın kuzum banada.Bu ay klomene başladım..takip edicem..hem 3 2 3 2 dediği gibi edicem.kalmazsam gelen ay en azından başlayımCanim ben hiç yazmadım onlara ,ilk başlarda çıkan videolari izledim genel olarak herkes için önerdiği.Link atarım şimdi bakarsiniz.Orda söylüyor ari sütü karışımı.Eş paketi sonradan güncellendi
İnşaallah canim tedavi sonuç verir gebe olursun, karışıma filan ihtiyaç kalmaz linki de atiyorumAtarsın kuzum banada.Bu ay klomene başladım..takip edicem..hem 3 2 3 2 dediği gibi edicem.kalmazsam gelen ay en azından başlayım
İn şa Allah canım..ben bu güne kadar neler kullanmadım ki..ama yine olmuyor.Sen kaç zamandı istiyorsun?İnşaallah canim tedavi sonuç verir gebe olursun, karışıma filan ihtiyaç kalmaz linki de atiyorum
Umutsuz olma canim ,benim 6yildir olmuyor,bir oğlum var 8 yaşında,ben 2cini istiyorumİn şa Allah canım..ben bu güne kadar neler kullanmadım ki..ama yine olmuyor.Sen kaç zamandı istiyorsun?
Allah korusun.Benim ama hiç yok.Hem yaşım az digil.Sen yurt dışında oluyorsun..ben azeriyim..acaba ordamı kalıyorsun?))ismin Lale ondan sordum..genelde azerilerde daha çok bu isim varUmutsuz olma canim ,benim 6yildir olmuyor,bir oğlum var 8 yaşında,ben 2cini istiyorum
Ahaaa əlaAllah korusun.Benim ama hiç yok.Hem yaşım az digil.Sen yurt dışında oluyorsun..ben azeriyim..acaba ordamı kalıyorsun?))ismin Lale ondan sordum..genelde azerilerde daha çok bu isim var
Men tapdıme seniAhaaa əlaaxırki həmyerlimi tapdım hə can Azərbaycanlıyam, düz tapmısan afərin inşaallah Allah sənə də qismət etsin sağlam övlad
Halaldi sənəMen tapdıme seniBacımın adı Laledı...yoldaşima deyiremki deyesen orda bir Qız azerbaycandandı Hem yurt dışı yazdın..şubhelendim Amin Allah...Tezlikle sevindirsin..senide hemcinin
Menede xoş olduHalaldi sənəçox xoş oldu sevindim həqiqətən inşaallah tez zamanda sevinərsən,əslində mfk məhsullarından sifariş etmək olurmuş Azərbaycana, arıqlamaq üçün olan dərmandan sifariş elədim 1dənəsin, dünən çatıb anbara yəqin 3-4cu gün mənə çatar
Ehtiyac olsa əgər eş paketi vəya digər dərmanlari sifariş edəcəm
Menede xoş olduSen turkce yaxşi yazirsan..yoldaşın türkdu? Heyf Türkiye'de qalmirsan(( Valla men 3 hekim deyisdim..beyenmirem hekimleri..trubanıda yoxlatdirdim..temiz cixdi.Bu ay etdiklerim icdiklerim ilk defedi..hamile kalmasam..senden sorusacam neler icirsen
He Türkiye'de yasayiramSən Türkiyədə yaşayırsan?yox can karinnoy Bakılıdi yoldaşım Türk seriallarina o qədər çox baxmışam ki, su kimi bilirəm . inşaallah yaxşı olacaq ən əsasi beynini rahat saxla, xoş fikirləş xoş olsun,nə vaxt nə lazim oldu yaz
Hə lap gözəl.aha Instagram varımdi yazıram ordan yaz mənə qeyd edim _lale_karimova_He Türkiye'de yasayiramHe lap yaxşı..menim yoldaşım Türkdu..Beyin rahat qalmir He İn şa Allah danişariq.İnstaqramin varsa.ordan elaqe kesilmez..burda bezi qizlarla ordan danişiriq
GonderdimHə lap gözəl.aha Instagram varımdi yazıram ordan yaz mənə qeyd edim _lale_karimova_
Qəbul etdim))nə vaxt nə lazim oldu yaz gəlsinGonderdim
He gördüm..amma men seni görmedim..heç şeklin yoxmuş..olsun..yazaram..sende yazQəbul etdim))nə vaxt nə lazim oldu yaz gəlsin
Hə yoldaşım qoymur şəkil paylaşmağa))ancaq uşağın şəkillərin paylaşırdım,oda son 3-4il olar ümumiyyətlə şəkil paylaşmıram həvəsim yoxdu inanırsan)He gördüm..amma men seni görmedim..heç şeklin yoxmuş..olsun..yazaram..sende yaz
Heee...sen hevesli deyilsen..onu birde mene de...şekil destesi..usaqliqdan beleyem))Hə yoldaşım qoymur şəkil paylaşmağa))ancaq uşağın şəkillərin paylaşırdım,oda son 3-4il olar ümumiyyətlə şəkil paylaşmıram həvəsim yoxdu inanırsan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?