- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
evet baya var ya uffff bende reglinin 12. günündeyim. Bugün mfk gunum :)Selam,31-32gunde bir regl oluyorum,10-11gün kaldizaman geçmek bilmiyor arkadaş ))
Evettevet baya var ya uffff bende reglinin 12. günündeyim. Bugün mfk gunum :)
pardon benım bugün 13. günüm mfk ya göre bugün ve cumartesi şeklinde gıdıcek . ben hep 14 . gün yumurtlarım ama bır gun öncesi ve sınrasında olacak ilişki:/Evettbaşarilar dilerim)
Onu dert etmeyin siz ,sperm 4-5gun canli kala biliyor,mfk-nın en üstün kuralindan biri de anda kalmak, anı yaşamak,geleceğe dair tereddutler etmeyiniz ,her şey iyi ve güzel olucak. İnşaallah hepimiz seviniriz bu aypardon benım bugün 13. günüm mfk ya göre bugün ve cumartesi şeklinde gıdıcek . ben hep 14 . gün yumurtlarım ama bır gun öncesi ve sınrasında olacak ilişki:/
evet ama bu ay hep anı yaşayarak oldu şükür diğer zamanlar hep düşünüyprdum bitsinde kalkayım dıyeama bu ay öyle olmadı
benim adetim düzenliydi evlendikten sonra bir doktor 6 ay doğum kontrol kullandırdı kullandırmaması gerekiyormuş. Ondan sonra 3 ay düzgün oldu sonrasında biz cocuk yapmaya karar verdik 2021 ağustos ayından beri düzensiz adetler 40 güne varan olmayışlar tarlusallar falan. bu ay gene olmadım en son 29 unda oldum. Advictor kullanıyorum. Ekstra söktürücü kullanma dedi doktor. İnşallah olurum adet. Sonra hamile kalırımİyi günler,şifa olsun inşaallah,Yok canim eş paketi aldiysan bal karişimina gerek yok, d3k2 omega 3 folic asid alıp kullana bilirsiniz eşiniizle beraber.Benim adetimin 22ci günü hala beklemedeyim, ağrılarım var bekleyip gorucez sonucu
valla ınanır mısın bu ay attım onu ya umduum yokcunku troid hastasıyım :) ilac kullanıyrm ama bakarsın olurTek o zaman deyil her an her saniye anı yaşamak gerekiyormuş)))aceba gebeyimmi,tutdumu tutmadimi düşünceleri atmak gerek
Bende 6yıldır tiroid hastasiyim ilaç kullaniyorum,ama hep içimde bir umut var bir gün mutlaka olucak diyevalla ınanır mısın bu ay attım onu ya umduum yokcunku troid hastasıyım :) ilac kullanıyrm ama bakarsın olur
O doktora kafa göz dalmak gerekbenim adetim düzenliydi evlendikten sonra bir doktor 6 ay doğum kontrol kullandırdı kullandırmaması gerekiyormuş. Ondan sonra 3 ay düzgün oldu sonrasında biz cocuk yapmaya karar verdik 2021 ağustos ayından beri düzensiz adetler 40 güne varan olmayışlar tarlusallar falan. bu ay gene olmadım en son 29 unda oldum. Advictor kullanıyorum. Ekstra söktürücü kullanma dedi doktor. İnşallah olurum adet. Sonra hamile kalırım
hiç hamıle kaldınız mıBende 6yıldır tiroid hastasiyim ilaç kullaniyorum,ama hep içimde bir umut var bir gün mutlaka olucak diye
İnşallah dua edelim kızlar hep birbirimizeO doktora kafa göz dalmak gerekyeni evli birine doğum kontrol vermek nedir ya((( advictor düzene sokucak reglini merak etme, diger ürünleride vakitlice kullan inşaallah hamiş olursun
yanı hamile kalamama sebebiniz troid mi?hiç hamıle kaldınız mı
8 yaşında oglum var,bende 2ci sonsuzluk,6 yıldır istiyoruz ama hiç hamile kalamadimhiç hamıle kaldınız mı
İlk başlarda sebep olarak tiroid dediler,düzenli olarak ilaç kullandigim için deyerler normale döndü, tsh 24 çıkmıştı,tedavi sonrasi tahlillerde hep 1.3 veya 0.9 olarak çıktıyanı hamile kalamama sebebiniz troid mi?
Tiroid de düzene oturduğuna göre,sebepsiz sonsuzluk teşhis konulduİlk başlarda sebep olarak tiroid dediler,düzenli olarak ilaç kullandigim için deyerler normale döndü, tsh 24 çıkmıştı,tedavi sonrasi tahlillerde hep 1.3 veya 0.9 olarak çıktı
ay hadı ınsallah Rabbim sana da nasip etsinTiroid de düzene oturduğuna göre,sebepsiz sonsuzluk teşhis konuldu
Amin inşaallah hepimizeay hadı ınsallah Rabbim sana da nasip etsin
Merhaba ben de fmf hastasıyım ağır ataklar şeklinde geliyor benim ataklarim (40 derece ateş karın ağrısı göğüs tutulması ve enfeksiyon şeklinde ) ama doktorumdan Allah razı olsun her ay deposilin iğne vurunarak ayakata durabiliyorum. Benim de 1 başarısız tüp bebek 2 kimyasalım var ben de mfk araştırıyorum inşallah faydasını görürüz eğer hamile kalırsanız yazar mısınız aynı hastalığı tasidigim birinden hamilelik haberini duymak beni çok umutlandirirKaybımın hiçbir sebebi yok herşey olabilir dedi doktum tansiyon ve fmf hastalıgım var belki onlardan belki değil Rabbimin sınavı dedim hep meleklerimle kavuşacağım günü sabırla bekliyorum diyorum kendime , instagramdan takip ediyordum youtube da bakayım. Şimdi ilişki günlerini hesaplamaya çalısıyorum da heralde bukadar sık ilişkiye tutar
Benimde önceden öyle oluyordu ama 2009 dan beri atak geçirmiyorum kolişisini yurtdısından getirtiyorum önceden devlet grtirmiyordu artık getiriyor. Eğer kullandığınız kolşisin yetersiz geliyor ise atak geçirirsiniz.Merhaba ben de fmf hastasıyım ağır ataklar şeklinde geliyor benim ataklarim (40 derece ateş karın ağrısı göğüs tutulması ve enfeksiyon şeklinde ) ama doktorumdan Allah razı olsun her ay deposilin iğne vurunarak ayakata durabiliyorum. Benim de 1 başarısız tüp bebek 2 kimyasalım var ben de mfk araştırıyorum inşallah faydasını görürüz eğer hamile kalırsanız yazar mısınız aynı hastalığı tasidigim birinden hamilelik haberini duymak beni çok umutlandirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?