Mfk gebeleri var mı?

pardon benım bugün 13. günüm mfk ya göre bugün ve cumartesi şeklinde gıdıcek . ben hep 14 . gün yumurtlarım ama bır gun öncesi ve sınrasında olacak ilişki:/
Onu dert etmeyin siz ,sperm 4-5gun canli kala biliyor,mfk-nın en üstün kuralindan biri de anda kalmak, anı yaşamak,geleceğe dair tereddutler etmeyiniz ,her şey iyi ve güzel olucak. İnşaallah hepimiz seviniriz bu ay

evet ama bu ay hep anı yaşayarak oldu şükür diğer zamanlar hep düşünüyprdum bitsinde kalkayım dıye ama bu ay öyle olmadı

evet ama bu ay hep anı yaşayarak oldu şükür diğer zamanlar hep düşünüyprdum bitsinde kalkayım dıye ama bu ay öyle olmadı
Tek o zaman deyil her an her saniye anı yaşamak gerekiyormuş)))aceba gebeyimmi,tutdumu tutmadimi düşünceleri atmak gerek

benim adetim düzenliydi evlendikten sonra bir doktor 6 ay doğum kontrol kullandırdı kullandırmaması gerekiyormuş. Ondan sonra 3 ay düzgün oldu sonrasında biz cocuk yapmaya karar verdik 2021 ağustos ayından beri düzensiz adetler 40 güne varan olmayışlar tarlusallar falan. bu ay gene olmadım en son 29 unda oldum. Advictor kullanıyorum. Ekstra söktürücü kullanma dedi doktor. İnşallah olurum adet. Sonra hamile kalırım

Tek o zaman deyil her an her saniye anı yaşamak gerekiyormuş)))aceba gebeyimmi,tutdumu tutmadimi düşünceleri atmak gerek
valla ınanır mısın bu ay attım onu ya umduum yokcunku troid hastasıyım :) ilac kullanıyrm ama bakarsın olur

valla ınanır mısın bu ay attım onu ya umduum yokcunku troid hastasıyım :) ilac kullanıyrm ama bakarsın olur
Bende 6yıldır tiroid hastasiyim ilaç kullaniyorum,ama hep içimde bir umut var bir gün mutlaka olucak diye

O doktora kafa göz dalmak gerek yeni evli birine doğum kontrol vermek nedir ya((( advictor düzene sokucak reglini merak etme, diger ürünleride vakitlice kullan inşaallah hamiş olursun

O doktora kafa göz dalmak gerek yeni evli birine doğum kontrol vermek nedir ya((( advictor düzene sokucak reglini merak etme, diger ürünleride vakitlice kullan inşaallah hamiş olursun
İnşallah dua edelim kızlar hep birbirimize

yanı hamile kalamama sebebiniz troid mi?
İlk başlarda sebep olarak tiroid dediler,düzenli olarak ilaç kullandigim için deyerler normale döndü, tsh 24 çıkmıştı,tedavi sonrasi tahlillerde hep 1.3 veya 0.9 olarak çıktı

İlk başlarda sebep olarak tiroid dediler,düzenli olarak ilaç kullandigim için deyerler normale döndü, tsh 24 çıkmıştı,tedavi sonrasi tahlillerde hep 1.3 veya 0.9 olarak çıktı
Tiroid de düzene oturduğuna göre,sebepsiz sonsuzluk teşhis konuldu

Merhaba ben de fmf hastasıyım ağır ataklar şeklinde geliyor benim ataklarim (40 derece ateş karın ağrısı göğüs tutulması ve enfeksiyon şeklinde ) ama doktorumdan Allah razı olsun her ay deposilin iğne vurunarak ayakata durabiliyorum. Benim de 1 başarısız tüp bebek 2 kimyasalım var ben de mfk araştırıyorum inşallah faydasını görürüz eğer hamile kalırsanız yazar mısınız aynı hastalığı tasidigim birinden hamilelik haberini duymak beni çok umutlandirir

Benimde önceden öyle oluyordu ama 2009 dan beri atak geçirmiyorum kolişisini yurtdısından getirtiyorum önceden devlet grtirmiyordu artık getiriyor. Eğer kullandığınız kolşisin yetersiz geliyor ise atak geçirirsiniz.
Hastalığımız bebek sahibi olmaya engel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…