Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum hangi yönden etkilerini soruyorsunuzKullanan yok mu arkadaslar(
Tikali tupte ise yariyor mu yariyorsa ne kadar surede etki etmis olabilir birde yan etkisi ile karsilastiniz miBen kullanıyorum hangi yönden etkilerini soruyorsunuz
Tikali tüpte işe yarar mı bilmiyorum ama vajinal enfeksiyon mantar ve idrar yolu enfeksiyonu da işe yarıyor benim mantar ve vajinal enfeksiyonum vardı iyi geldi gibi baya kötü akintilarim oldu kasintim falan da geçti işte bitmek üzere yan etkisi yokTikali tupte ise yariyor mu yariyorsa ne kadar surede etki etmis olabilir birde yan etkisi ile karsilastiniz mi
Tikali tüpte işe yarar mı bilmiyorum ama vajinal enfeksiyon mantar ve idrar yolu enfeksiyonu da işe yarıyor benim mantar ve vajinal enfeksiyonum vardı iyi geldi gibi baya kötü akintilarim oldu kasintim falan da geçti işte bitmek üzere yan etkisi yok
Geçmiş olsun bende ondan korktuğum için kuNe kadar suredir kullaniyosun peki.vajinal enfeksiyon ve kistler tikiyor tupu tek tupum enfeksiyondan alindi birtanesindede minimal gecis var o acilsin diye kullanmaya basladim :)
1 aya yakın kullanıyorum 5 günluk kullanım kaldı size de geçmiş olsun bende sürekli iltihap geçirdiğim için tüplerden korkuyorum o yüzden sürekli böyle seyler kullanıyorum ama bu işe yaradı galiba baya akıntım oldu bide tüpte enfeksiyon olduğunu nerden anladı doktorNe kadar suredir kullaniyosun peki.vajinal enfeksiyon ve kistler tikiyor tupu tek tupum enfeksiyondan alindi birtanesindede minimal gecis var o acilsin diye kullanmaya basladim :)
Hsg cekildi.hsgdr belli oldu.zaten cikolata kistide vardi.ameliyat oldum 2.5 ay oldu.sol tupum alindi sag tupumde minimal gecis var enfeksiyin tahribat yapmis icerideGeçmiş olsun bende ondan korktuğum için ku
1 aya yakın kullanıyorum 5 günluk kullanım kaldı size de geçmiş olsun bende sürekli iltihap geçirdiğim için tüplerden korkuyorum o yüzden sürekli böyle seyler kullanıyorum ama bu işe yaradı galiba baya akıntım oldu bide tüpte enfeksiyon olduğunu nerden anladı doktor
Bence kesinlikle kullan hem antibiyotik sadece 7 gün kullanıyorsun hemde başka organlara zarar veriyor bu 30 günlük kullanım benim elimde para olsaydı eş paketiyle birlikte kullanırdım eş paketi de alın ben inanıyorum tek tüple bile hamile kalan çok insan var bende tüp bebek yaptım tutmadı benim amh düşük 0.14 yumurta yok para geçince elime ilk isim 3 aylık eş paketi almakHsg cekildi.hsgdr belli oldu.zaten cikolata kistide vardi.ameliyat oldum 2.5 ay oldu.sol tupum alindi sag tupumde minimal gecis var enfeksiyin tahribat yapmis iceridetup bebek islemine baslicamda benimle ameliyat olan arkadas tek tuple kalinca umut oldu.bir kac ay daha kenfim deneyim.diyorum
Benimde ameliyatla amhmndustu kist alindigi icinBence kesinlikle kullan hem antibiyotik sadece 7 gün kullanıyorsun hemde başka organlara zarar veriyor bu 30 günlük kullanım benim elimde para olsaydı eş paketiyle birlikte kullanırdım eş paketi de alın ben inanıyorum tek tüple bile hamile kalan çok insan var bende tüp bebek yaptım tutmadı benim amh düşük 0.14 yumurta yok para geçince elime ilk isim 3 aylık eş paketi almak
7 yıldır verdiğim paralara bakarsam kaç katını harcadım inan daha önce tanisaydim bu doktoru tüp bebek bile yaptırmazdim 30 bin verdim tedaviye psikolojik de cabası inanBenimde ameliyatla amhmndustu kist alindigi icinkaclara dustu kimbilir cok dustu demistu doktor
Es paketide.cok pahali.
Aslinda haklisinda ilaca 2bin 450 3 ay versem 6bini geciyo tup bebek icin kullanmayi dusunuyordum7 yıldır verdiğim paralara bakarsam kaç katını harcadım inan daha önce tanisaydim bu doktoru tüp bebek bile yaptırmazdim 30 bin verdim tedaviye psikolojik de cabası inan
Clife diye bir macun var onu kullanmıştım ama işe yaramadı benim 1 oğlum var doğal yolla oldu 9 yaşında ondan sonra hiç gebelik yaşamadım malesefAslinda haklisinda ilaca 2bin 450 3 ay versem 6bini geciyo tup bebek icin kullanmayi dusunuyordumsiz tup bebek oncesi herhangi bir takviye kullandiniz mi yumurtalar kalitelessin diye
Ben simdi zeucit kullaniyorum ama etkisi ne oldu bilemiyorum tabi.Clife diye bir macun var onu kullanmıştım ama işe yaramadı benim 1 oğlum var doğal yolla oldu 9 yaşında ondan sonra hiç gebelik yaşamadım malesef
İnşaallah en kısa sürede hayırlısıyla bebek sahibi olursunuzBen simdi zeucit kullaniyorum ama etkisi ne oldu bilemiyorum tabi.
Ben de mfk yöntemi denemek için mesaj atmıştım instagramdan bana eş paketi yanında innozpro almamı söyledi. Önümüzdeki ay alacağız eş paketi ile birlikte. Benim de sol tüpüm kapalı baya belirgin bir tıkanıklık var dedi doktor sag tüpten de gebe kalamıyorum hiç bir sorun olmamasına ragmenMfk innozpro kullanan var mi ve etkisi oldu mu
Ikimizede aynisini vermis.tek tup tikali olsa bile enfeksiyonlu sivi akittigi icin tup olusabilecek gebeligi engelliyo.benim sol tupum alindi.sagdada minimal gecis vardi sag duruyo sagdan kalabilsem keske.bakalim nasip umarim ise yarar 1 hafta oldu innozpro yu alali yan etki ile karsilasmadim..es paketi dedi ama almadim advictor ile innozproyu aldimBen de mfk yöntemi denemek için mesaj atmıştım instagramdan bana eş paketi yanında innozpro almamı söyledi. Önümüzdeki ay alacağız eş paketi ile birlikte. Benim de sol tüpüm kapalı baya belirgin bir tıkanıklık var dedi doktor sag tüpten de gebe kalamıyorum hiç bir sorun olmamasına ragmen. Aşılama denedik sonuc negatif. Şimdi mfk yöntemini denemeyi düşünüyoruz umarım faydalı olur. Aynı takviye olunca yazmak istedim acaba kapalı tüplerde mi veriyor bu takviyeyi diye düşündüm de
.
Canım innozpro bende alacağım nasıl sipariş veriliyor Instagram sayfasından mı. Bide advictor ne için kullanılıyor. O da mı enfeksiyon gidermek için?Ikimizede aynisini vermis.tek tup tikali olsa bile enfeksiyonlu sivi akittigi icin tup olusabilecek gebeligi engelliyo.benim sol tupum alindi.sagdada minimal gecis vardi sag duruyo sagdan kalabilsem keske.bakalim nasip umarim ise yarar 1 hafta oldu innozpro yu alali yan etki ile karsilasmadim..es paketi dedi ama almadim advictor ile innozproyu aldim
Innozpro enfeksiyon icin advictor de kist vs var ise.dr.mfk nin kendi sitesi var oradan bakabilirsin instadanda profil kisminda satis sayfasi mevcutCanım innozpro bende alacağım nasıl sipariş veriliyor Instagram sayfasından mı. Bide advictor ne için kullanılıyor. O da mı enfeksiyon gidermek için?