- 10 Mart 2022
- 63
- 18
- 3
- Konu Sahibi Papatya1100
Kizlar mfk yöntemini deneyip hamile kalanlar hangi takviyeleri aldınız kaçıncı ayinizda gebelik oluştu yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisini kullanıyorsunuz canım bide özel değilse bir sorununuz var mıydı?Evet 2 aydır kullanıyoruz
Merhaba ben aldim önce sadece bal seklinde olani aldim. Tek basina bir işe yaramadi. Sonrasinda hocamiz es paketi önerdi onu aldim. Kullandığım ilk ay hamile kaldim. 3 senedir deniyordumKizlar mfk yöntemini deneyip hamile kalanlar hangi takviyeleri aldınız kaçıncı ayinizda gebelik oluştu yardımcı olursanız sevinirim
Beeo nunkini aldım. Evde de biraz hurma poleni vardı karıştırıp tahta kaşıkla tükettim eşimle beraber. Eşime ayrıca folik asit içirdim ben de imom omega ve d vitamini kullanıyordum. Günleri mfk ya uydurmaya çalıştım tabi aksaklıklar oldu. İlk ay gebe kaldım. Ama stressiz bi aydı çünkü tüp bebeğe hazırlanıyorduk. Belki faydası olur diye yazdım yine de. Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin çünkü beklemek cidden çok zor ve stresli.Kizlar mfk yöntemini deneyip hamile kalanlar hangi takviyeleri aldınız kaçıncı ayinizda gebelik oluştu yardımcı olursanız sevinirim
Panacea fodega vs olan eş paketi mi yoksa Man ve women plus olan paket mi kullandınız acaba ve ne zaman kullanmaya başladınız adetliyken mi adet sonrası mı ?Merhaba ben aldim önce sadece bal seklinde olani aldim. Tek basina bir işe yaramadi. Sonrasinda hocamiz es paketi önerdi onu aldim. Kullandığım ilk ay hamile kaldim. 3 senedir deniyordum
Panacea mfk bee antox ve fodega vardi. Hem esim hem ben kullandik. Maaşı bekledil siparis icin. Bu yüzden adet bittikten(7 gun sürüyor adetim ) sonra kullanmaya basladik.Panacea fodega vs olan eş paketi mi yoksa Man ve women plus olan paket mi kullandınız acaba ve ne zaman kullanmaya başladınız adetliyken mi adet sonrası mı ?
Anladim sanırım artık o paket yok şimdiki pakettePanacea mfk bee antox ve fodega vardi. Hem esim hem ben kullandik. Maaşı bekledil siparis icin. Bu yüzden adet bittikten(7 gun sürüyor adetim ) sonra kullanmaya basladik.
Evet suanda o paket yok. Benden tek farki antox vardi. Bu pakette minera var. Zaten önemli olan panacea ve bee diye biliyorumAnladim sanırım artık o paket yok şimdiki pakette
2 Panacea 2 Fodega 2 Bee 1 Minera var.. bende bu ay olmazsa gelcek ay alıcam sanırım ..
Sağol canım umarım işe yarar bizdedeEvet suanda o paket yok. Benden tek farki antox vardi. Bu pakette minera var. Zaten önemli olan panacea ve bee diye biliyorum
Ne kadara aldınız acabaMerhaba ben aldim önce sadece bal seklinde olani aldim. Tek basina bir işe yaramadi. Sonrasinda hocamiz es paketi önerdi onu aldim. Kullandığım ilk ay hamile kaldim. 3 senedir deniyordum
Mfk store var Instagram'da fiyatlar da artış oluyor gün geçtikçe ordan bakabilirsinNe kadara aldınız acaba
Benim aldığım zamn 3 ay oncesini diyorum 1700 e almıştım. Suanki fiyatları bilmiyorumNe kadara aldınız acaba
Ya çok güzel bir haber sağlıkla kucağınıza alın inşallah, acaba belirtileriniz nelerdi ? Paylaşırsanız çok sevinirim burada yeniyim ve benim de 2 gün gecikmem var bee fodega ve panecea kullanıyorum 1.5 ay oldu.Evet suanda o paket yok. Benden tek farki antox vardi. Bu pakette minera var. Zaten önemli olan panacea ve bee diye biliyorum