Mfk yöntemi deneyenler

Papatya1100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
63
18
3
Kizlar mfk yöntemini deneyip hamile kalanlar hangi takviyeleri aldınız kaçıncı ayinizda gebelik oluştu yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar mfk yöntemini deneyip hamile kalanlar hangi takviyeleri aldınız kaçıncı ayinizda gebelik oluştu yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ben aldim önce sadece bal seklinde olani aldim. Tek basina bir işe yaramadi. Sonrasinda hocamiz es paketi önerdi onu aldim. Kullandığım ilk ay hamile kaldim. 3 senedir deniyordum

Beeo nunkini aldım. Evde de biraz hurma poleni vardı karıştırıp tahta kaşıkla tükettim eşimle beraber. Eşime ayrıca folik asit içirdim ben de imom omega ve d vitamini kullanıyordum. Günleri mfk ya uydurmaya çalıştım tabi aksaklıklar oldu. İlk ay gebe kaldım. Ama stressiz bi aydı çünkü tüp bebeğe hazırlanıyorduk. Belki faydası olur diye yazdım yine de. Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin çünkü beklemek cidden çok zor ve stresli.

Merhaba ben aldim önce sadece bal seklinde olani aldim. Tek basina bir işe yaramadi. Sonrasinda hocamiz es paketi önerdi onu aldim. Kullandığım ilk ay hamile kaldim. 3 senedir deniyordum
Panacea fodega vs olan eş paketi mi yoksa Man ve women plus olan paket mi kullandınız acaba ve ne zaman kullanmaya başladınız adetliyken mi adet sonrası mı ?

Panacea fodega vs olan eş paketi mi yoksa Man ve women plus olan paket mi kullandınız acaba ve ne zaman kullanmaya başladınız adetliyken mi adet sonrası mı ?
Panacea mfk bee antox ve fodega vardi. Hem esim hem ben kullandik. Maaşı bekledil siparis icin. Bu yüzden adet bittikten(7 gun sürüyor adetim ) sonra kullanmaya basladik.

Panacea mfk bee antox ve fodega vardi. Hem esim hem ben kullandik. Maaşı bekledil siparis icin. Bu yüzden adet bittikten(7 gun sürüyor adetim ) sonra kullanmaya basladik.
Anladim sanırım artık o paket yok şimdiki pakette

2 Panacea 2 Fodega 2 Bee 1 Minera var.. bende bu ay olmazsa gelcek ay alıcam sanırım ..​

Kizlar 3 2 3 2 takvimine tam şekilde uyamiyorum malesef 2.ayimdayim morelim bozuk biraz bu ay da tutmazsa diye sorunlarınız nelerdi morele ihtiyacım var biraz😏

Eşimde sperm sayısı hareketlilik ve ileri hızda düşüklük var bizim problemimiz bu ilk ay çok umutluydum Man woman panacea fodega sipariş vermiştik olmadı bu ay da fodega panacea azoperm sipariş verdik onu kullanıyor eşim

Peki sperm üretimi üç ay gibi zaman sonuçta kullandıktan sonra mı işe yarıyor o ay içinde etkisini görmek mümkün mü bazı yorumlarda ilk kullanımda gebelik okuyorum

Merhaba canım kadınlar, bende size bir şey danışmak istiyorum, 1.5 ay oldu fodega bee ve panecea kullanıyorum ve bir haftadır belim bacaklarım ve sırtım aşırı ağrıyor ama göğüs hassasiyetim hiç olmadi normalde mutlaka olur ve adetimde 2 gün gecikti. İki kez test yaptım biri hafif silik çıktı sonra tek çizgi şimdi kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım bekleyeyim mi tekrar test yapmalı mıyım?

Evet suanda o paket yok. Benden tek farki antox vardi. Bu pakette minera var. Zaten önemli olan panacea ve bee diye biliyorum
Ya çok güzel bir haber sağlıkla kucağınıza alın inşallah, acaba belirtileriniz nelerdi ? Paylaşırsanız çok sevinirim burada yeniyim ve benim de 2 gün gecikmem var bee fodega ve panecea kullanıyorum 1.5 ay oldu.

Back
X