Ben duydum okudum bir yerde sağlıksız gebelik oluyormusHsg yaptırın derin hiç yormadan bu ilaçlarla kendinizi ben Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde
Ama kızım kucağımda şuan şükür ler olsun her hsg de aynısı olacak diye bir durum yok o dediğiniz dr veya başka dr lara bu kadar para vereceğinize daha doğru bence ama sizin kararınız tabiki bana da ilk gittiğim dr tüp bebek tedavisi demişti sonraki dr um hsg önerdi ve yaptı hakkınız da hayırlısıBen duydum okudum bir yerde sağlıksız gebelik oluyormus
Yok kuzum sen beni yalnis anladin sanırsam bu mfk okudum çok sagliksiz dediler orasını bilmiyorum herkesin kendi düşüncesi öyle duydumAma kızım kucağımda şuan şükür ler olsun her hsg de aynısı olacak diye bir durum yok o dediğiniz dr veya başka dr lara bu kadar para vereceğinize daha doğru bence ama sizin kararınız tabiki bana da ilk gittiğim dr tüp bebek tedavisi demişti sonraki dr um hsg önerdi ve yaptı hakkınız da hayırlısı
omega 3 oceanınkini kullanıyorum folik asitte Gynositol kullanıyorum.Omega3 ve folik asit hangi marka kullanıyorsunuz acaba banada pahalı geldi bide tutmazsa maddi açıdan zorluk olur
Gözünüzaydın Herkes hsg ile hamile kalamıyor bende hsg tüp bebek yaptırdım başarısız. Tabi yine ilaçlar da herkeste işe yaramıyor tüp bebek te baya gıda takviyesi vitamin almıştık. Ama 3,2,3 2 gibi bir yöntemi varmış o bana mantıklı geldi. Birde bebeğin tutunması için rahminin kalın olması gerekiyor gıda takviyeleri de bir yerde önemli. Çaresizlikle insan her duyduğundan medet umuyor Allah yardımcımız olsun.Hsg yaptırın derin hiç yormadan bu ilaçlarla kendinizi ben Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde
Amin kuzum inşallah herşey gönlünce olurGözünüzaydın Herkes hsg ile hamile kalamıyor bende hsg tüp bebek yaptırdım başarısız. Tabi yine ilaçlar da herkeste işe yaramıyor tüp bebek te baya gıda takviyesi vitamin almıştık. Ama 3,2,3 2 gibi bir yöntemi varmış o bana mantıklı geldi. Birde bebeğin tutunması için rahminin kalın olması gerekiyor gıda takviyeleri de bir yerde önemli. Çaresizlikle insan her duyduğundan medet umuyor Allah yardımcımız olsun.
Hsg mi canım ama mfk yı bende takip ediyor dum hamile kaldığım zamanlar 2 aylıkken falan iyiydi dr İnstagram da falan ama sonra sürekli ilaç çıkarmaya başladı basit yollardan bahsediyordu mesela yiyecek içecek ilaçları pahalı o paraya özelde dr a gidilir nerdeyse ama tabi herkesin kendi fikri Bişi diyememYok kuzum sen beni yalnis anladin sanırsam bu mfk okudum çok sagliksiz dediler orasını bilmiyorum herkesin kendi düşüncesi öyle duydum
Hsg mi canım ama mfk yı bende takip ediyor dum hamile kaldığım zamanlar 2 aylıkken falan iyiydi dr İnstagram da falan ama sonra sürekli ilaç çıkarmaya başladı basit yollardan bahsediyordu mesela yiyecek içecek ilaçları pahalı o paraya özelde dr a gidilir nerdeyse ama tabi herkesin kendi fikri Bişi diyememm mfk denemedim çok da pahali
Kullanmadım bilmiyorum da o kadar parada ona verilmez anlamıyorum 15yil çocuğu olmayan tedavi bosmu sence inanmıyorum e ilacı kullniyor hamile kalıyor bilemiyorumBu tarz urunlere asla inanmiyorum..etki edenlerede sansa oldugunu dusunuyorum..yani o ay cikan yumurta ve spermlerle alakali oldugunu dusunuyorum..2 sene folik asidinden..saf arisutune..arisutunden..d3k2 ye..omega3 lere..kadar..kuenzimq10 lar..dhealar.aklima gelen bunlar kizlar..duzenli kullandim..ne yumurta sayim artti nede kalitem..5 kez tedavide 1 kez kimyasal gebelik yasadim..oda o ayki yumurtayla alakaliydi..hem doktorum hem embriyok doktorum bu surecte ellerinden geleni yapti..doktorllarin cogu inanmiyo bole selere..yani vitaminlerin arisutlerinin faydali olacagina..bana tek faydasi..cok zinde ve guclu hissediyodum o donemlerde..bagsiiklik sistemimi sanirim guclu yapti..bole selerin..cok buyuk sorunlar yoksa sayet..psikolojik oldugunu dusunuyorum..surekli olumlu konusmak gerekiyor...niye benim cocugum olmuyor yerine..ben cocuk dogurabilirim..vucudum buna musait..vb seyler daha cok uygularsak..hicbiseye gerek kalmicaktir..
Canim bende onu diyorum.onu kullandigi icin hamile kaldigini nerden biliyoruzki..saglik bakanliginda boyle bi aciklama yok..belki o ay cikan yumurta ve spermle alakali..iyi ve kaliteliyfi oldu..vitaminlerin arisutlerinin yumurtaya sperme etkisi bilimsel olarak kanitlanmamis..keza ben denedim..5 kez..ne sayi artti ne kalite..bicok atkadasida gordum burada..cok bi etkisi olmadi..20. Yildada olur.15. Yildada olur.1.yildada..umutsuz olmayin..Kullanmadım bilmiyorum da o kadar parada ona verilmez anlamıyorum 15yil çocuğu olmayan tedavi bosmu sence inanmıyorum e ilacı kullniyor hamile kalıyor bilemiyorum
Size bende katılıyorum arkadaşım deniyorum dedi hatta adetini felan hep düzensiz yaptı diyor bende böyle şeylere inanma tip var doktor herkes kendi bilir. Saygı duyarimCanim bende onu diyorum.onu kullandigi icin hamile kaldigini nerden biliyoruzki..saglik bakanliginda boyle bi aciklama yok..belki o ay cikan yumurta ve spermle alakali..iyi ve kaliteliyfi oldu..vitaminlerin arisutlerinin yumurtaya sperme etkisi bilimsel olarak kanitlanmamis..keza ben denedim..5 kez..ne sayi artti ne kalite..bicok atkadasida gordum burada..cok bi etkisi olmadi..20. Yildada olur.15. Yildada olur.1.yildada..umutsuz olmayin..
Kesinlikle ya bende sana katılıyorum allah şifa versin sana da Allah en hayırlı zamanda evlat nasip eder inşallah. Ama gebelik böyle küçük hesaplarla oluşacak bisey de o vitamininin kullan böyle ilişkiye gir su gun gir bu gün girme. Evet tâbi yumutlama günü var ama böyle saniye saniye takip edilecek bir olay değil bu. Fitrat gereği olan bir olay. Cok müdahale eder olduk herseyimize. Biraz akışına birakalim bu ay ki yeni kararım.Bu tarz urunlere asla inanmiyorum..etki edenlerede sansa oldugunu dusunuyorum..yani o ay cikan yumurta ve spermlerle alakali oldugunu dusunuyorum..2 sene folik asidinden..saf arisutune..arisutunden..d3k2 ye..omega3 lere..kadar..kuenzimq10 lar..dhealar.aklima gelen bunlar kizlar..duzenli kullandim..ne yumurta sayim artti nede kalitem..5 kez tedavide 1 kez kimyasal gebelik yasadim..oda o ayki yumurtayla alakaliydi..hem doktorum hem embriyok doktorum bu surecte ellerinden geleni yapti..doktorllarin cogu inanmiyo bole selere..yani vitaminlerin arisutlerinin faydali olacagina..bana tek faydasi..cok zinde ve guclu hissediyodum o donemlerde..bagsiiklik sistemimi sanirim guclu yapti..bole selerin..cok buyuk sorunlar yoksa sayet..psikolojik oldugunu dusunuyorum..surekli olumlu konusmak gerekiyor...niye benim cocugum olmuyor yerine..ben cocuk dogurabilirim..vucudum buna musait..vb seyler daha cok uygularsak..hicbiseye gerek kalmicaktir..
Kader nasipCanim bende onu diyorum.onu kullandigi icin hamile kaldigini nerden biliyoruzki..saglik bakanliginda boyle bi aciklama yok..belki o ay cikan yumurta ve spermle alakali..iyi ve kaliteliyfi oldu..vitaminlerin arisutlerinin yumurtaya sperme etkisi bilimsel olarak kanitlanmamis..keza ben denedim..5 kez..ne sayi artti ne kalite..bicok atkadasida gordum burada..cok bi etkisi olmadi..20. Yildada olur.15. Yildada olur.1.yildada..umutsuz olmayin..
Benimdr eşimde ileri hareketlilik 0 yoktu hiç mfk takviyeleriyle 1 haftada %10 çıktı bence deneyebilirsin canımArkadaşlar merhaba . Mfk yöntemi deneyip gebe kalan var mı eşimde sperm ileri hareketi ve morfoloji bozukluğu var ?
Böyle şeylere inaniyormusunuZ?Benimdr eşimde ileri hareketlilik 0 yoktu hiç mfk takviyeleriyle 1 haftada %10 çıktı bence deneyebilirsin canım
Şuan fiyatı daha da arttı. Biz 2. Ayındayız bakalım kullaniyoruz. Daha evvel de Q10 desteği almıştık. Mfk nin Q10 mg si çok yüksek. Biraz da bu yüzden tercih ettikbende sordum bana eş paketi al dedi ama 1400 tl cok fazla pahalı onun yerine ben aktardan onun ürünlrin içerisinde bulunan macun yaptırdım . Omega3 kullanıyrum folik asit kullanıyorum d vitamini kullanıyrum bide günleri yapacağım hayırlısıile
bende sordum bana eş paketi al dedi ama 1400 tl cok fazla pahalı onun yerine ben aktardan onun ürünlrin içerisinde bulunan macun yaptırdım . Omega3 kullanıyrum folik asit kullanıyorum d vitamini kullanıyrum bide günleri yapacağım hayırlısıile
Herkesin kendi fikri doktorlar boşuna var o zaman ? Demkki bir anda fayda ediyormuş.İnanıyorum çünkü doktorumuz hangi takviyeyi kullaniyosaniz devam edin dedi bitkisel ilaç bunlar ve o takviyeleri cikaranda bı kadın doğum doktoru herhangi bi aktarci değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?