- 10 Mart 2022
- 63
- 18
- 3
Bu takviyeleri cikaranda bir doktor zatenHerkesin kendi fikri doktorlar boşuna var o zaman ? Demkki bir anda fayda ediyormuş.
Canım ben sakinim gayet neden paniklim ki sadece saçma onu içip hemen yükselmesi ben duydum mfk çoğu gebelik sağlıksız oluyormuś inşallah size faydası olurBu takviyeleri cikaranda bir doktor zatencanım herkesin kendi tercihi bu kadar sinirlenmene gerek yok no panik
nasıl yani tekrar mı örnek verdinizBenimdr eşimde ileri hareketlilik 0 yoktu hiç mfk takviyeleriyle 1 haftada %10 çıktı bence deneyebilirsin canım
Herkes araştırma halinde bende dahil olmak üzere .Ben buraya yalan yanlış bişey yazicak değilim ama etkisi olduki söyledim Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin araştırma halindeyiz sonuçta
nasıl yani tekrar mı örnek verdiniz
İnşallah sende biran önce hayırlısıyla evlat sahibi olursunHerkes araştırma halinde bende dahil olmak üzere .
Amin hayirlisyla inşallah hepimize inşallah cnmİnşallah sende biran önce hayırlısıyla evlat sahibi olursun
Hangi ürününü kullanmıştınız gebelik oldu mu :)Benimdr eşimde ileri hareketlilik 0 yoktu hiç mfk takviyeleriyle 1 haftada %10 çıktı bence deneyebilirsin canım
1 ay yeni bitmek üzere daha oldumu olmadı bilmiyorum canım panacea fodega ve mfk Man almıştıkHangi ürününü kullanmıştınız gebelik oldu mu :)
Merhaba,valsed bildiyim kadariyla sakinleştirici ,sinirleri biin guuuzel sakin ediyorMerhaba kizlar ben de mfk karisim aldim. Yaninda Valsed isminde bir takviye hediye etmisler. Ne ise yaradigini bilen var mi
Stres halimde uyku sorunlarında kullanıyorsunuz diye biliyorum.Merhaba kizlar ben de mfk karisim aldim. Yaninda Valsed isminde bir takviye hediye etmisler. Ne ise yaradigini bilen var mi
Stres azaltıyor canım ben de aldım eşim içmiyor onu ben içiyorum sadeceMerhaba kizlar ben de mfk karisim aldim. Yaninda Valsed isminde bir takviye hediye etmisler. Ne ise yaradigini bilen var mi
Ben de uyku da yapıyor sanki akşam 10 dan sonra yokumMerhaba,valsed bildiyim kadariyla sakinleştirici ,sinirleri biin guuuzel sakin ediyor
Bende 2 ay denedim oomadı bu 3 olcak bu aydan sonra deneyemeyecegım maalesef zaten cok pahalıcanlı yayınlarında falan bahsediyor birde telegram var orda hemen cevap veriyorlar bilginiz olsun.
ben denedim kısmet olmadı bizde hiç bir sorun yok
Şuan fiyatı daha da arttı. Biz 2. Ayındayız bakalım kullaniyoruz. Daha evvel de Q10 desteği almıştık. Mfk nin Q10 mg si çok yüksek. Biraz da bu yüzden tercih ettik
Mfk ile mi hamile kaldınızŞuan fiyatı daha da arttı. Biz 2. Ayındayız bakalım kullaniyoruz. Daha evvel de Q10 desteği almıştık. Mfk nin Q10 mg si çok yüksek. Biraz da bu yüzden tercih ettik
başta kendi ürünleri yoktu gayet uygun fiyatlıydı ürünler ben ilk zamanlar denedim bence sorunu olanlar için özellikle daha uygun gibiBende 2 ay denedim oomadı bu 3 olcak bu aydan sonra deneyemeyecegım maalesef zaten cok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?