Gebeliğe Hazırlık Mfk yöntemi ve gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu takviyeleri cikaranda bir doktor zaten canım herkesin kendi tercihi bu kadar sinirlenmene gerek yok no panik
Canım ben sakinim gayet neden paniklim ki sadece saçma onu içip hemen yükselmesi ben duydum mfk çoğu gebelik sağlıksız oluyormuś inşallah size faydası olur

Ben buraya yalan yanlış bişey yazicak değilim ama etkisi olduki söyledim Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin araştırma halindeyiz sonuçta

Arkadaşlar sanırım işin sırrı fonksiyonel beslenmekte instagramda bir embriyolog var onun da paylaşımları hep mfk tarzında takip edebilirsiniz. Benim 2 yıl önce progesteronum 8 çıkmıştı ve dr klomen kullanmamı söylemişti ancak ben ilaç kullanmak istemediğimden araştırmalara girdim vitamin mineral değerlerime baktırarak kendime göte bir beslenme ve takviye sistemi oluşturdum. En son progesteronum 13 e yükseldi hala hamile kalamadım demek ki vakti zamanı değil diyorum ancak takviye desteğe inanıyorum

Merhaba kizlar ben de mfk karisim aldim. Yaninda Valsed isminde bir takviye hediye etmisler. Ne ise yaradigini bilen var mi

Şuan fiyatı daha da arttı. Biz 2. Ayındayız bakalım kullaniyoruz. Daha evvel de Q10 desteği almıştık. Mfk nin Q10 mg si çok yüksek. Biraz da bu yüzden tercih ettik
Şuan fiyatı daha da arttı. Biz 2. Ayındayız bakalım kullaniyoruz. Daha evvel de Q10 desteği almıştık. Mfk nin Q10 mg si çok yüksek. Biraz da bu yüzden tercih ettik
Mfk ile mi hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…