- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Siz hamile kaldnız mıbaşta kendi ürünleri yoktu gayet uygun fiyatlıydı ürünler ben ilk zamanlar denedim bence sorunu olanlar için özellikle daha uygun gibi
Arkadaşlar merhaba . Mfk yöntemi deneyip gebe kalan var mı eşimde sperm ileri hareketi ve morfoloji bozukluğu var ?
Hormon sorununuz mu vardı?Merhaba İnstagram da yanıklar baharat var yerleri Pendik de oraya gittik aynı sebeplerden galiba hamileyim 4 gün gecikmem oldu daha test yapmadım,Ahmet abi var orda sonuçlarınızı istiyor ve ona göre değerlendirme yapıp size takviye veriyor,2 ay mfk kıllandım ama işe yaramamıstı
Bnde pendikten iki kez ürün gerttim ama olmadı onunla bakalım mfk aldım şuan nerden fayda geleceğini Allah bilir uğraşmakta fayda varMerhaba İnstagram da yanıklar baharat var yerleri Pendik de oraya gittik aynı sebeplerden galiba hamileyim 4 gün gecikmem oldu daha test yapmadım,Ahmet abi var orda sonuçlarınızı istiyor ve ona göre değerlendirme yapıp size takviye veriyor,2 ay mfk kıllandım ama işe yaramamıstı
malesef kalmadımSiz hamile kaldnız mı
Bende takip edeyim eşim yarın tekrar sperm testi verecek bende hag çekileceğim sonuçlara göre iletişime geçerimMerhaba İnstagram da yanıklar baharat var yerleri Pendik de oraya gittik aynı sebeplerden galiba hamileyim 4 gün gecikmem oldu daha test yapmadım,Ahmet abi var orda sonuçlarınızı istiyor ve ona göre değerlendirme yapıp size takviye veriyor,2 ay mfk kıllandım ama işe yaramamıstı
Hayır eşimde sperm eksikliği,morfoloji bozukluğu vardıHormon sorununuz mu vardı?
Hayırlı zamanda olsun inşallahBnde pendikten iki kez ürün gerttim ama olmadı onunla bakalım mfk aldım şuan nerden fayda geleceğini Allah bilir uğraşmakta fayda var
Hayır yok eşimde sperm eksikliği ve morfoloji bozukluğu vardıHormon sorununuz mu vardı?
Edin ya gerçekten ben çok bekledim biri daha duyup faydalanırsa ne mutlu bana rabbim içinizdekini hayırlısıyla versin inşallahBende takip edeyim eşim yarın tekrar sperm testi verecek bende hag çekileceğim sonuçlara göre iletişime geçerim
malesef
Merhaba hayırlı olsun hamilelik inşallahMerhaba İnstagram da yanıklar baharat var yerleri Pendik de oraya gittik aynı sebeplerden galiba hamileyim 4 gün gecikmem oldu daha test yapmadım,Ahmet abi var orda sonuçlarınızı istiyor ve ona göre değerlendirme yapıp size takviye veriyor,2 ay mfk kıllandım ama işe yaramamıstı
Eşinizin sperm sayısı hareketliliği ve morfolojisi kaçtı acaba Eda hanım..birde yaşınız kaç acabaHayır eşimde sperm eksikliği,morfoloji bozukluğu vardı
Kesinlikle yanıklar ı denemenizi tavsiye ederim mfk ballı karışımı bile hapa çevirdi ve artık kadın da erkeğe de aynısını gönderiyorlar ama yanıklarda sorun odaklı ilerliyorlarMerhaba hayırlı olsun hamilelik inşallah
Bende Pcosum ve ilk gebeliğim
Yaniklar baharat ile elde etmiştik tabi kalbi durdu kürtaj oldum vs ama bende suan yeniden denemek için yanıklar yerine mfk ürünlerini mi denesem diyordum sizin mesajınıza denk geldim sizin sorum neydi ki?benim PCOS Yani gönderileri yanıklar baharat işe yaramıştı tabi bilmıom yeniden denemek mi yoksa mfk mo
Yani ilk denememde yanıklar başarılı oldu aöa dediğim gibi kalbi durdu bebeğin yeniden ordan mi deneyeyim bilemedimKesinlikle yanıklar ı denemenizi tavsiye ederim mfk ballı karışımı bile hapa çevirdi ve artık kadın da erkeğe de aynısını gönderiyorlar ama yanıklarda sorun odaklı ilerliyorlar
Merhaba yanık dediginiz ney acabaYani ilk denememde yanıklar başarılı oldu aöa dediğim gibi kalbi durdu bebeğin yeniden ordan mi deneyeyim bilemedim
Hayır canım, 2. Gebelik için başladık mfk ya.Mfk ile mi hamile kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?