- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Yeni sipariş verdim borç harç inşallah ise yararÜrünler pahalı olduğu için kullananlar sonuçlarını yazarsa yardımcı olurlar
Ben de verdim siparişi inşaallah canım haberleşelim hangilerini aldın ben bir aylık eş paketi aldımYeni sipariş verdim borç harç inşallah ise yarar
İnşallah canm ya bnde eş paketi ama tek kendime eşime adalis aldık kilo için innozpro aldm bde bende enfeksiyon bı kaç aydr tekrarliyordu onun icinBen de verdim siparişi inşaallah canım haberleşelim hangilerini aldın ben bir aylık eş paketi aldım
Evet ben denedim ve 1.5 ay oldu ve 2 gün gecikmem var bekliyorum heyecanlaMerhaba mfk yöntemini deniyen var mı acaba
Merhabalar, ben kullanıyorum 1.5 ay oldu ve iki gün gecikmem var şimdi sonuçlarını bekliyorum bir gelişme olursa sizinle ayrıntıları paylaşırım seve seveÜrünler pahalı olduğu için kullananlar sonuçlarını yazarsa yardımcı olurlar
Ay canım mutlaka haber verMerhabalar, ben kullanıyorum 1.5 ay oldu ve iki gün gecikmem var şimdi sonuçlarını bekliyorum bir gelişme olursa sizinle ayrıntıları paylaşırım seve seve
Ben yapıyorum düzenli olarakyürüyüş yapıyor musunuz
Kaç bin adım atıyorsunuzBen yapıyorum düzenli olarak
İnşallah pozitifi görürüzBen de kullandım bakalım bir hafta var adetime inşallah olmuştur ama ilişkiyi pek ayarlayamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?