- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 36
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Ya sanırım her bünyeye etkisi farklıdır kaçırmış olabilirim affedersin öncelikle ama ne kadar oldu kullanıyorsun?Bende ara kanama ve yumurtlama zamanındaki akıntı olmamasına sebep olmuş olabilir
23 yaşındayım eşimde varikosel+ sperm hareketlilik sorunu vardı bana da hormonlara bakıp pcos demisti doktor devlet Hastanesi'ndeHayırlı olsun sorununuz ve yaşınız kaç
İnsaAllah hayırlısı ile Rabbim nasip etsinİnşaallah ben de hamile kalırım
Geçen ay women karışım kullandım 19 gündür eş paketi kullanıyorumYa sanırım her bünyeye etkisi farklıdır kaçırmış olabilirim affedersin öncelikle ama ne kadar oldu kullanıyorsun?
Eş paketini sabah akşam mı kullandınız yürüyüş kaç adım attınız23 yaşındayım eşimde varikosel+ sperm hareketlilik sorunu vardı bana da hormonlara bakıp pcos demisti doktor devlet Hastanesi'nde
Sadece akşam her gün aynı saatte aldık. Yürüyüş yapmadım çünkü okulda çalışıyordum öğrenciler baya yoruyorduEş paketini sabah akşam mı kullandınız yürüyüş kaç adım attınız
Merhaba. İnnozpro enfeksiyonunuza iyi geldi mi acaba?İnşallah canm ya bnde eş paketi ama tek kendime eşime adalis aldık kilo için innozpro aldm bde bende enfeksiyon bı kaç aydr tekrarliyordu onun icin
Evet ben 4ay ugrastm enfeksiyonla sonra onu aldım bde camasima damlatmaya bı yağ var onu almıştım geçti tamamen gecmicek die çok korkmuştum tahlillerin temz artk col sukur yine aldım evde bulundruyrm olmaz inşallah ama kullanrm olursa dieMerhaba. İnnozpro enfeksiyonunuza iyi geldi mi acaba?
Hangi yağ acaba oEvet ben 4ay ugrastm enfeksiyonla sonra onu aldım bde camasima damlatmaya bı yağ var onu almıştım geçti tamamen gecmicek die çok korkmuştum tahlillerin temz artk col sukur yine aldım evde bulundruyrm olmaz inşallah ama kullanrm olursa die
Nioli yağı camasiniza bir hfta damltrak kullniosunjz gerçeğini alım çok sahtesi varHangi yağ acaba o
Siz nerden aldınızNioli yağı camasiniza bir hfta damltrak kullniosunjz gerçeğini alım çok sahtesi var
Trendyoldan o zamn 90 liraydı iki üç ay olduSiz nerden aldınız
Kusura bakmayın çok soru sordum ama hangi satıcı olduğunu söyler misinizTrendyoldan o zamn 90 liraydı iki üç ay oldu
Estağfurullah Dante diegeciyor 80 liraymis bu aradaKusura bakmayın çok soru sordum ama hangi satıcı olduğunu söyler misiniz
Tamamdır canım Allah razı olsunEstağfurullah Dante diegeciyor 80 liraymis bu arada
Sizdende inşallah sizede fayda eder mantar iltihap hepsine ii gelio bir hfta bir damla günlük kullanıp brakiyosunz yine bı sure snra kullanabilirsinzTamamdır canım Allah razı olsun
Innozpro etki etti mi bide baska bir ilac kullandiniz miEvet ben 4ay ugrastm enfeksiyonla sonra onu aldım bde camasima damlatmaya bı yağ var onu almıştım geçti tamamen gecmicek die çok korkmuştum tahlillerin temz artk col sukur yine aldım evde bulundruyrm olmaz inşallah ama kullanrm olursa die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?