- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Benim adet geldi canım yarın tüp bebeğe baslayacagimİnşallah pozitifi görürüz
Kaç ay Mfk kullandınızBenim adet geldi canım yarın tüp bebeğe baslayacagim
15 günKaç ay Mfk kullandınız
İnşaallah ilişki günlerini uyguladınız mı15 günbir ay daha bekleyeceğiz bugün gittim tahlil test falan temmuzda olacak transfer belki o zamana kadar olur inşallah
Sonuç ne olduTabiki haber veririm, aslında belirtileri de taşıyorum hata bir haftadır belim bacaklarım kasıklarım ağrıyor dün test yaptım çıkmadı henüz erken diye bekleyeceğim birkaç gün daha bekleyeceğim. İnşallah vardir bebiş
Tebrik ederim hamile kalmanızda Mfk etkisi oldu muBende 17 gün oldu kullanali
20 gün gecikme ile bugün regl oldumSonuç ne oldu
Evet onu kullandigim ay gebe kaldım ama çok dua da ettim ikisininde etkisi büyükTebrik ederim hamile kalmanızda Mfk etkisi oldu mu
Hayırlı olsun sorununuz ve yaşınız kaçEvet onu kullandigim ay gebe kaldım ama çok dua da ettim ikisininde etkisi büyük
Normalde gecikmeniz oluyor mu kullanmaya devam ediyor musunuz20 gün gecikme ile bugün regl oldum
Denk gelmedi pek canım cenazemiz vardı.ama gecikmem oldu şuan devam ediyorum kullanamayaİnşaallah ilişki günlerini uyguladınız mı
İnşaallah ben de hamile kalırımEvet onu kullandigim ay gebe kaldım ama çok dua da ettim ikisininde etkisi büyük
Neden gecikme oluyormuşŞöyle özetleyeyim durmumu, kendim bildim bileli gecikmem olmazdı. Nisan ayında kullanmaya başladım ama başladığımda yumurtlamamin bitmesine yakındı ve o ay gecikmem olmadı ama şimdi takviyelerde 2.ayim bitti ve bu ay 20 günlük gecikmem oldu artık kismet sonraki aya diyelimama gecikmeler normalmiş hocaya yazdım
Kaç gün gecikme olduDenk gelmedi pek canım cenazemiz vardı.ama gecikmem oldu şuan devam ediyorum kullanamaya
İnşaallah canımBu arada evet devam ediyorum kullanmaya 3 ayımı dolduracağım inşallah sonuç alırım kısmet
Erken çatlayan yumurtaya göre daha kaliteli ve döllenmeye daha uygun olacaktır endişelenme eğer vitaminler değişkenlik yapmıyorsa sorun ara bu belirtiler yumurtalarını çalıştığını gösteriyor dedi ve canlı yayınlarında da çok mesaj gelince aynı şeyleri söyledi. Adet söktürücü kullanma dediNeden gecikme oluyormuş
20 gün geciktim ve normalde gecikmem olmazdıKaç gün gecikme oldu
Bende ara kanama ve yumurtlama zamanındaki akıntı olmamasına sebep olmuş olabilirErken çatlayan yumurtaya göre daha kaliteli ve döllenmeye daha uygun olacaktır endişelenme eğer vitaminler değişkenlik yapmıyorsa sorun ara bu belirtiler yumurtalarını çalıştığını gösteriyor dedi ve canlı yayınlarında da çok mesaj gelince aynı şeyleri söyledi. Adet söktürücü kullanma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?