Yenilenme vaktiBu yil beni de sarmadi kizlar
Kilo konusunda aldim basimi gittim cok mutsuzum bu aralar.66.7 yi gördüm ya. 53 le evlendim ben ya. Saka mi bu. Yedikce de yiyesi geliyor insanin. Offf mart sonuna kadar 3 kilo hedef koydum kendime.
Market alisverisinin ardi arkasi kesilmiyor bu arada.ya peynir bitiyor ya sut ya baska bi sey. Yani yatirimda bu ara tirt.
Ay evv duzeni konusunu acmiyorum bile. Ama bi duzene girmem şart tümden. Bu topik yenilenme anlaminda hepimize coooook iyi gelsin inşallah
Ben de dün basladim yeniden diyeteKizlar dün itibari ile diyete baslamis bulunmaktayim. Ya bismillah deyip basladim. Bakalim kac kiloya dusebilecegim mart sonuna kadar. Bu sefer daha bi kararli gitmeye karar verdim.
Ben yatar dükkanı siz kapatin kizlar
Destek olalim burdan birbirimize.bu sefer yaza gercekten kilolu olarak girmek istemiyorum.Ben de dün basladim yeniden diyete
Cooook verilmesi gereken kilom var
trendyolu sil lindaKizlar alma dürtüsünu nasil bastirabilirim. Surekli bi ne alsam diye trendyolda geziyorum. Onemli ya da onemsiz genellikle almamaya calisiyorum ama alinca bi rahatlama geliyor manyak miyim neyim.
Birde birikim konusu hem harcama yapip hem de güzel meblaglar biriktirmek istiyorum ama hem harcayıp hem biriktiremiyorum haliyle.
Sürekli gördükçe alasin gelirKizlar alma dürtüsünu nasil bastirabilirim. Surekli bi ne alsam diye trendyolda geziyorum. Onemli ya da onemsiz genellikle almamaya calisiyorum ama alinca bi rahatlama geliyor manyak miyim neyim.
Birde birikim konusu hem harcama yapip hem de güzel meblaglar biriktirmek istiyorum ama hem harcayıp hem biriktiremiyorum haliyle.
Ooo kolay gelsin yaza güzel giriş yaparsın süperKizlar dün itibari ile diyete baslamis bulunmaktayim. Ya bismillah deyip basladim. Bakalim kac kiloya dusebilecegim mart sonuna kadar. Bu sefer daha bi kararli gitmeye karar verdim.
Eline sağlık Güzel bir aktivite olur ne güzelDostlar,
dün akşam arkadaşlarla ufak bir sohbetten sonra bana çağırdım.çarşamba gelecek bi arkadaşım. sepet öreceğiz. sohbet muhabbet şeklinde günü geçiririz.
hemen kalktım.
kapalı balkon koltuk örtülerini ve kilimini silkeledim.
süpürdüm.
sildim
örtülerini ve kilimini serdim.
ortalık topladım.
mutfak aynı şekilde halısı yıkamaya verilecek.
süpürdüm sildim.
bulaşıkları toparladım. sabah makineyi çalıştırdım.
giriş ve koridoru süpürdüm ve sildim
yatak odasını süpürdüm ve sildim.
küçük oda ve çocuk odasını üstten süpürdüm sadece.
banyoyu süpürdüm sildim.
paspasını silkeledim. bu akşam yıkayıp kurutacağım.
2 makine çamaşır yıkattım ve kuruttum.
bu akşam
çamaşır katlarım.
açık balkonu yıkamaya niyetim var.
tuvalet ve banyoyu yıkar, paspasını serer keyfime bakarım.
ya benimde diyet yapmam lazım yine şiştim .ekmeği bırakmam lazım ama olmuyoooooKizlar dün itibari ile diyete baslamis bulunmaktayim. Ya bismillah deyip basladim. Bakalim kac kiloya dusebilecegim mart sonuna kadar. Bu sefer daha bi kararli gitmeye karar verdim.
ne güzel hangi bölümGünaydın hatunlar ben de yazabilir miyim sabah kalktım arkadaşıml a konuştum namaz kıldım kahvaltımı yaptım şimdi öğrenciyim derse gireceğim bakalım sonra podcast dinleyip belgeselini seyredip ders çalışıp yatacağım
genel bir diyetmi yoksa uyguladığın diyet yöntemi varmıBen de dün basladim yeniden diyete
Cooook verilmesi gereken kilom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?