• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar salonumu nasıl dekor edebilirim bunaldım valla :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Yemek masasi diklemesine degil de yanlamasina daha iyi olur bence. Bir cicek ve duvara asilan suslerle daha hareketli hale gelir.

Agirlikli Gri tonlara sari veya hardal/turuncu önerilir. Sadece 2 kirlent ve ortaya yesilliklerle bezeli turuncu yapma cicekler ( buyuk yuvarlak cam bir vazo icinde) görünümü sicaklastirmak icin hasir sepetler icinde yapay yüksek yesil bitkiler .. sari isik kesinlikle.. perde önünden berjerler kaldırılıp, en büyük kanape hangisi ise onu yerleştirip, odaya sıcaklık katmak icin kanapenin iki yanına ahsap renkli yan sehpa veya çay masalarının uzerine buyjk krem başlıklı 2 abajur.. diger kanepeye yine L olacak şekilde mevcut yerinde tutup, berjerleri karşıdaki duvara almak gibi, gibi..

Var öyle yaa içindeki görselle yazıyla beraber satılan bende ilk gördüğüm de senin gibi oldum 😅😂😂
yani bilmiyorum ama bu cerceve o cerceve degil bence

konu sahibi antalyadasin sanirim
kepezde ikea var bence bos bir gününde git, gez, oradaki fake evlere gir otur etrafina bak vs vs kafanda az cok bir fikir oluşur isindigin evlerden ona göre bir yol bulursun

Sorun ne biliyor musunuz ürünleri showroomdan alıp eve ayyyynen yerleştirmişsiniz. Dekorlar bile öyle. Fazla fazla uyumlu yapmaya çalışmışsınız. Zaten o sehpalar tam baş belası 🤦🏼‍♀️ toz alıp arkanızı döndüğünüz an üzerine toz düşüyor. Nerden biliyorsun diye sormayın 🥹 değiştirme imkanınız varsa ilk onlardan kurtulun diyebilirim. Renkli objeler ve kırlentlerle bişeyler yapabilirsiniz. Şu aralar ben renkli cam objeleri çok beğeniyorum. Biraz onlardan ekleyebilirsiniz bence. Bu salona saten dokulu, püsküllü kırlentler çok yakışır. Bide bahsettiğim objelerle hem tarzın dışına çıkmaz hem de renklendirirsiniz. Sanki masa ve konsolun yerini de değiştirmeniz gerekiyor. Camın önüne masayı yatay şekilde yerleştirip, koltukları kapı tarafına yakın koyarsanız misafirlerle yemek yerken perdeleri açıp manzara izlemek keyifli olabilir.

Sorun ne biliyor musunuz ürünleri showroomdan alıp eve ayyyynen yerleştirmişsiniz. Dekorlar bile öyle. Fazla fazla uyumlu yapmaya çalışmışsınız. Zaten o sehpalar tam baş belası 🤦🏼‍♀️ toz alıp arkanızı döndüğünüz an üzerine toz düşüyor. Nerden biliyorsun diye sormayın 🥹 değiştirme imkanınız varsa ilk onlardan kurtulun diyebilirim. Renkli objeler ve kırlentlerle bişeyler yapabilirsiniz. Şu aralar ben renkli cam objeleri çok beğeniyorum. Biraz onlardan ekleyebilirsiniz bence. Bu salona saten dokulu, püsküllü kırlentler çok yakışır. Bide bahsettiğim objelerle hem tarzın dışına çıkmaz hem de renklendirirsiniz. Sanki masa ve konsolun yerini de değiştirmeniz gerekiyor. Camın önüne masayı yatay şekilde yerleştirip, koltukları kapı tarafına yakın koyarsanız misafirlerle yemek yerken perdeleri açıp manzara izlemek keyifli olabilir.
Evet haklısınız odamda canlılık yok oluşturamadım bir türlü… Aslında ben masamı camın önüne gri koltuğun yanına koymuştum ama bu seferde masanın olduğu yer çok boş kaldı hemde masa orda açılmıyordu

Evin eşyası var ama kişiliği yok, sizi yansıtan bir şey yok. Resim olur, puzzle olur, bir biblo/heykelcik olur, lego severseniz o olur. Bitki, saksı... Ev showroom gibi, teşhir amaçlı bırakılmış gibi duruyor salon. Biraz IKEA falan gezin, Pinterest'ten dekorasyon fikirlerine bakın, öyle öyle esinlenirsiniz.

Evet haklısınız odamda canlılık yok oluşturamadım bir türlü… Aslında ben masamı camın önüne gri koltuğun yanına koymuştum ama bu seferde masanın olduğu yer çok boş kaldı hemde masa orda açılmıyordu
Sorun bence eşyaların yerinde, şeklinde değil. Sorun diğer şeylerin hiç olmayışı.

Aslında odanızın büyüklüğü çok güzel ama şekli biraz sıkıntılı. O yüzden yerleştirmek zor gözüküyor. Neyse dekor halledilir bi şekilde. O odanın içinde neşe ve huzur olsun hep 🙏🏻

Back
X