Merhaba. Geçmiş olsun. Haşimato troid ve Fibromiyalji var. Haşimato’dan kaynaklı mide asidi azlığı ve bunun sebep oldu kansızlık B12 vitamini eksikliği yaşıyorum. Midesi de ağzından yiyecekleri rahatsız sindiremediğim için bunun siboya sebep olduğunu öğrendim. Zaten yemekleri hazmedemediğimi biliyordum.
Yapay zekadan öğrendiklerimi yaptım. Bir ay çiğ besin, süt ve süt ürünleri, karbonhidrat ve şekeri kestim. Akşamları glutamin kullandım. Öğünler arasına 4-5 saat koydum. Bir de enzim aldım. Rahatlattı. Mide ve karnımın şişliği ve sizin yaşadığınız semptomlar bitti. Daha sonra kudret narı, arap zamkı sabahları kullanmaya başladım. İkinci aydan sonra berberin tablet aldım.
Hepsini kullandıktan sonra beslenmeden de kaynaklı olarak şişkinlik,spazmlar,sindirim sorunu çözüldü.
Tekrar normal yemeye döndüm ve takviyeleri bıraktım 4-5 saat aralara dikkat etmedim. Sürecin başına geri döndüm.
Mide asidi azlığından kaynaklı olarak yiyecekler sindirilmeden ince bağırsakta bakteri birikmeye başlıyormuş.Mide de fermente olunca hem gaz oluşumu hemde ekşime oluyormuş. Bundan kaynaklı da karında şişlik oluyormuş.
Sözün özü; mideyi tıka basa doldurmamak, 4-5 saat ara, enzime geri döndüm. Her besini fazla karıştırmamak ve hangi besinlerin dokunduğunu tespit etmek gerekiyor.
Sık yemeye ve herşeyi yemeye başlayınca mide ekşimesi arttı. Daha sonra ağrıya döndü. Şişlik oldu.
Sabah açken kudret narı, tahin yedim. Yediklerime dikkat ettim. 5 gün sonra ağrı geçti şükürler olsun. Şişlik inmeye başladı.
Şifalar diliyorum