- 1 Aralık 2018
- 36
- 7
- 86
- Konu Sahibi izmirlikatip
-
geçen yanlış saymışım. işlem gününü 0. gün gibi yazmışım ama düzelttim :). bugün 4. günüm. 1.günün sabahından beri kabızlık var. 4 gün diyebiliriz yani. güzel dilekleriniz için ayırca teşekkür ederim. size de güzel günler diliyorum.Bende tam hatırlamıyorum ama 5 6 gün belkide daha fazla kabiz olmustum. Hiçbiri yiyemedigim için daha çok sivi beslendigim için karinda sisilik rahatsizlik yoksa sorun olmaz. Kac gundur cikmadinizMasallah ise gidebilmissiniz. Gününüz guzel geçer insallah
cuma işlem oldum tam sayarsak bugün 3.gun. hafif kramplar ve bulantı var. yatarak geçiriyorum günümüBen 3 gün yattım ama baya bir halsizlık tansiyon vardı. Sen biraz düzelebildinmi bugün
O zaman normal. Yiyebiliyor musunuz lifli yiyecekler oda etkiliyor.geçen yanlış saymışım. işlem gününü 0. gün gibi yazmışım ama düzelttim :). bugün 4. günüm. 1.günün sabahından beri kabızlık var. 4 gün diyebiliriz yani. güzel dilekleriniz için ayırca teşekkür ederim. size de güzel günler diliyorum.
En kısa zamanda toparlarsiniz. Midesi hassas kişilerde oluyo öyle yatin yapabildiğiniz kadarcuma işlem oldum tam sayarsak bugün 3.gun. hafif kramplar ve bulantı var. yatarak geçiriyorum gü
insallah gecer üzülüyorumEn kısa zamanda toparlarsiniz. Midesi hassas kişilerde oluyo öyle yatin yapabildiğiniz kadar
yok enüz katıya geçmedim. yarın çorba ve yoğurt ekleyerek sıvıyla devam. ama önce yoğurt denemek istiyorum yarın. mide bulantısına karşı. bu akşam bir yarım saatlik egzersiz denedim. problem olmadı. sadece hamlamışım :).O zaman normal. Yiyebiliyor musunuz lifli yiyecekler oda etkiliyor.
Üzülmeyin üzülmeyin bende öyleydim şimdi 24 saat uykusuz nobet tutuyorum gerci arada halsizlesiyorum ama yinede ayakta kalabiliyoruminsallah gecer üzülüyorum
Yaa ne güzel 5 gün spor yapmak bende vakit bulursam spora gitmeye çalışıyorumyok enüz katıya geçmedim. yarın çorba ve yoğurt ekleyerek sıvıyla devam. ama önce yoğurt denemek istiyorum yarın. mide bulantısına karşı. bu akşam bir yarım saatlik egzersiz denedim. problem olmadı. sadece hamlamışım :).
daha once haftanın 5 günü spor yapardım
insallah bende toparlanacagim, sizin kaç gün oldu işlem olalıÜzülmeyin üzülmeyin bende öyleydim şimdi 24 saat uykusuz nobet tutuyorum gerci arada halsizlesiyorum ama yinede ayakta kalabiliyorum
valla helal olsun. hatta hasta da olsanız 1 saat spor salonu baya başarılı bence.Üzülmeyin üzülmeyin bende öyleydim şimdi 24 saat uykusuz nobet tutuyorum gerci arada halsizlesiyorum ama yinede ayakta kalabiliyorum
benimde hiçbir zaman gece yemek yeme durumum olmadı... bilemiyorum sıvı dönemindeyim diye yeterli besin mi almadım anlamdım. resmen açlıktan mideme kramplar girdi. uyur uyanık sabahı zor ettim. çok şükür çok daha iyiyim inşallah daha da iyi günlere...Günaydin, gece yemelerim eskidende yoktu, bu konuda hic problem yasamadim. Agri kaldimi
masaallah bende sabah proteinli Shake sonrasında da tuzlu ayran içtim. uyuyup uyanıp çorba ile devam edeceğimInsallah düzelecek. Ben bugün iyi yedim. 65 gr ekmek, tavuk füme 20 gr bide sürme peynir. Toplam 250 gr gecmemesi lazimmis. Sonrada bir fincan kahve icecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?