Mide balonu sürecim

birgaripben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
3
0
1
40
Merhabalar,
7 temmuzda obezite polikliniğine muayene olduktan sonra 10 temmuzda şehir hastanesinde balon ücreti ödeyerek mide balonu taktırdım. Anestezi altında altı aylık balon takıldı.

O gün tartı fotosu almadım ama 85 ti.

Buraya kadar olan kısım sadece genel bilgi. Bundan sonrasını sadece günlük olarak kullanacağım duygularım yaşadıklarım vs

Bu cuma gün sabah tartım. İlk gün refakatçim olmadan gittiğim için önce işlem yapılmayacak dendi sonra yatış yaparak işlemi yapabiliriz dendi vs. Yani tüm hastane sürecinde yalnızdım

Evet çünkü balon taktıracağımi kimse ile paylasmadim.

Hayatımın belki de en zor doneminden geçiyorum. Üç aydır işsizim, boşanma surecinde üç küçük çocuğum var. Ve evet bunların içinde önceliği kiloma verdim. Çünkü artık kendimi sevmek ve başarmak istiyorum. Bu çözüm mü emin değilim ama inanıyorum

İlk gün ve ikinci gün çok çok zor geçti sürekli kustum yudum su içtim kustum sürekli kustum ve uyudum

O gün çok pişman olmuştum ama artık geri dönüş yoktu. Zaten karar verirken de çok uzun dusenmedim doğrusu

Eklentiler

• 1752211433840.webp
    1752211433840.webp
    35 KB · Görüntüleme: 7
Cumartesi yani üçüncü günkü tartı.

Hızla giden kilolar ama elbette biliyorum ki bunlar kilo değil saglikli hiç değil ama görmek iyi geldi. Cumartesi tüm gün yataktan çıkmadım cocujlar kendi kendine yaşamış resmen.

Anneligimi sorguladım kendimden nefret ettim

Kalktım kustum ama daha az kustum çünkü yemedigim için kusamadim

Eklentiler

• 1752304540496.webp
    1752304540496.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 9
Back
X